Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 118036
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6835095
Ko je na sajtu?
Imamo 84 gosta na mreži

X-fajlovi


VOLITE TEORIJE ZAVERE ?
Zanima vas  paranormalno ?
Na pravom ste mestu !


 

 Uvek kada na svom kompjuteru protisnete taster " send " i vaš e-mail krene u internet, tekst koji ste poslali negde na nekom tajnom mestu u moćnim kompjuterima poredi se sa rečima  važnim za razne tajne službe. Tekstovi na ovoj stranici obiluju imenima, šiframa projekata  i tajnim podacima iz raznih izvora i kada ih ovde čitate, oni negde pale crveno svetlo !  Mi se ne bojimo da istražujemo globalne tajne i teorije zavere, naprotiv. A vi da ih čitate ?

 Ako uzmete plavu pilulu – ostaćete u vašem svetu.
Crvena pilula uvešće vas u realni svet - koga ne poznajete.
Crvenu pilulu naći ćete u tekstovima  ispod donjih naslova .
Kada pročitate šta tu piše, shvatićete da ste sve vreme - spavali.

Da,  naš svet je MATRIX !

SRBIJA OBOLELA , KO JE ZARAZIO ?


31.08.2010. / Akademediasrbija
Priredio za objavljivanje na srpskom :  Slobodan Maričić  

Psihopatija, kao mentalni poremećaj igra veliku ulogu u ljudskom društvu. Ljudska bića su svakodnevno izložena manipulaciji od strane onih koji pate od ovog “oboljenja”.S tim u vezi, bilo bi veoma uputno da se pozabavimo ovim fenomenom sa naučne tačke gledišta, tj. uz pomoć dostupnih nam saznanja sa polja psihologije i psihijatrije.

 

DA LI ZBOG NEČEG BRINETE ?


 31.08.2010. Akademediasrbija

Ako je tako , a većina ljudi brine zbog nečeg najčešće nepotrebnog , moram te dragi čitaoče upitati:

 

CRNA RUPA GUTA ZNATNO VIŠE


28.08.2010. / ree-Akademediasrbija

Stanko Stojiljković

Astronomi su suočeni s neobičnim izazovom: od zvezde 40 puta masivnije od našeg Sunca nastala je, nasuprot vladajućem tumačenju, nova magnetna zvezda (magnetar). Koliko zvezda mora da bude zdepasta da bi se sabila u nigdinu.

 

TAJNI SVET IZVAN KONTROLE


25.08.2010. / ree-Akademediasrbija

Fascinantno istraživanje „Vašington posta” o dramatičnom rastu američkih obaveštajnih službi posle 11. septembra 2001.

 

ВИШЕ ОД 500.000 СРБА У СЕКТАМА!


23.08.2010. / pee-Академедиасрбија
Љ. Рачић

Духовно стање нације - алармантно!

Инспектор МУП-а Зоран Луковић упозорава да је због економске кризе деловање секти све опасније и да у овом тренутку у Србији делује око стотину оваквих организација. Колико је оваквом стању допринела Српска православна црква својим унутрашњим обрачунима, па стим и неминовним падом угледа и утицаја, овај текст се не бави – али би се у СПЦ над овом чињеницом требали да забрину.

 

ZAŠTO SU TAJNA ZNANJA – TAJNA


 21.08.2010. / Akademediasrbija

"Zašto, ako su prastara znanja sačuvana, uopšteno govoreći, i ako postoji jedno znanje različito od onoga koje je karakteristično za našu nauku i filozofiju, koje ono čak možda daleko i prevazilazi, zašto je ono tako pažljivo sakriveno tj. zašto se ono nije učinilo dostupnim svima nama u smislu zajedničke imovine? Zašto oni koji poseduju ta znanja ne žele da ih puste u javni opticaj u ime jedne uspešnije borbe protiv prevare, zla i ignorancije?" : pita Uspenski (Izvod iz knjige “U potrazi za čudesnim).

 

QUANTUM FUTUR ŠKOLA ILI KASIOPEJCI O 2012


 21.08.2010. / Akademediasrbija
Preveo na srpski i priredio : Slobodan Maričić

Quantum futur škola / vidi članke na sajtu/ se bavi delom Prof. Jadzyk-a i Kvantnom teorijom, Kvantnim skokovima, EEQT i Pet platonskih fraktala, Kvantnim fraktalima , "Matrix-teorijom ", idejom o Znanju i slobodi, stručnim radovima o "Quaternionima i Monopolima", te najuzbudljivijim od svih radova, pogledom teorijskih fizičara na Problem fizike misterioznih fenomena a koju su osnovali teorijski fizičar Arkadiusz Jadzyk i njegova supruga Laura Knight-Jadczyk, književnica i amaterski istoričar, takodje govori o dogadjajima koji nas očekuju u godini “Apokalipse – 2012 !

 

NAJOPASNIJA TEORIJA NA SVETU !


20.08.2010. / Akademediasrbija
Laura Knight-Jadczyk
Prevod : B.P.

UVOD
Radi lakšeg razumevanja ovde se radi o komentaru knjige jednoga člana ( Quentum Future School ) Škole nivoa kosmičkih postojanja, o kojoj ćemo čitaoce da podsetimo samo kratko obzirom da više podataka možete naći na ovoj starnici u prethodnim tekstovima (koristite pretraživač)

 

ISTINA IMA SAMO JEDNO LICE ( IX)


17.08.2010. / Akademediasrbija
priredio za objavljivanje  : Slobodan Maričić

ZAŠTO AMERIČKE TAJNE SLUŽBE ZAISTA MRZE SRBE  ?

Kraj feljtona

- Ponovni šok ne samo za američke tajne službe koje su operisali pedesetih godina na Balkanu, već i sve druge i svetsku javnost uopšte, bila je nesreća u Institutu za nuklearna istraživanja u Vinči, kada je šest ozračenih naših stručnjaka prebačeno u Francusku na lečenje.

 

ISTINA IMA SAMO JEDNO LICE ( VIII )


14.08.2010. / Akademediasrbija

ZAŠTO ZAISTA AMERIČKE TAJNE SLUŽBE MRZE SRBE ?

Priredio za objavljivanje : Slobodan Maričić

 

ISTINA IMA SAMO JEDNO LICE ( VII )


13.08.2010. / Akademediasrbija
Priredio za objavljivanje : Slobodan Maričić

ZAŠTO AMERIČKE TAJNE SLUŽBE MRZE SRBE

ŠKOLA U MONTEREJU

Kraljev kapetan, ratni zarobljenik Dragoslav Djordjević iz Obrenovca radio je za Amerikance u vojnoj školi u Kaliforniji, gde je učio američke oficire i diplomate srpsko-hrvatski jezik. Mnogi od njih kasnije su službovali u Jugoslaviji i Beogradu, iz kog je profesor Djordjević otišao 1941. godine. Ovo je deo njegove ispovesti, koju sam napisao u jesen 1995. godine :

 
Još članaka...