Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 118036
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6835093
Ko je na sajtu?
Imamo 83 gosta na mreži

X-fajlovi


VOLITE TEORIJE ZAVERE ?
Zanima vas  paranormalno ?
Na pravom ste mestu !


 

 Uvek kada na svom kompjuteru protisnete taster " send " i vaš e-mail krene u internet, tekst koji ste poslali negde na nekom tajnom mestu u moćnim kompjuterima poredi se sa rečima  važnim za razne tajne službe. Tekstovi na ovoj stranici obiluju imenima, šiframa projekata  i tajnim podacima iz raznih izvora i kada ih ovde čitate, oni negde pale crveno svetlo !  Mi se ne bojimo da istražujemo globalne tajne i teorije zavere, naprotiv. A vi da ih čitate ?

 Ako uzmete plavu pilulu – ostaćete u vašem svetu.
Crvena pilula uvešće vas u realni svet - koga ne poznajete.
Crvenu pilulu naći ćete u tekstovima  ispod donjih naslova .
Kada pročitate šta tu piše, shvatićete da ste sve vreme - spavali.

Da,  naš svet je MATRIX !

PROJEKAT NASA-e “PLAVI ZRAK”


19.10.2011. / Akademediasrbija

Najrazličitiji mediji i na internetu sve više se govori o datumu 21.12.2012. godine. Indirektno i perfidno , svet se tako priprema za neke dogadjaje koji tada verovatno trebaju usledili. Da li će se to obistiniti ostaje da vidimo, kada za to dodje vreme, a ono nije tako daleko.

 

OBOREN SAJT !


Poštovani članovi i posetioci ovoga sajta.

Noćas  (22.10.2011) je po drugi put u poslednja dva meseca oboren naš sajt ovoga puta od albansko-muslimanske hakerske grupe : RBH - Red and Black Hackers, koja u poslednje vreme napada srpske patriotske sajtove. Večeras smo uspeli da povratimo sadržaje sajta do 15.10.2011. na srpskom jeziku i do 8.10.2011. na stranim jezicima.

Mnogi od vas koji su posetili naš sajt u toku dana videli su navedeno. Nadamo se da ćemo u narednim danima uspeti da povratimo neke od sadržaja koji su izbrisani. Sajt od sutra nastavlja se redovnim emitovanjem. Hvala vam na podršci i na razumevanju.

Slobodan Maričić


 

HITLER I OKULTIZAM U NACISTIČKOJ NEMAČKOJ I.DEO


12.10.2011. / Akademediasrbija

/ Napomena : četiri nastavka /

Priredio na srpskom: Slobodan M.Maričić

Zbivanja u Nemačkoj u periodu pred II. Svetski rat kao i u toku njega, nameću utisak kao da je nemački narod pojavom nacizma bio pod uticajem jedne specifične vrste “dubokog masovnog transa”. Neki istoričari su primetili da su Nemci u odnosu na neke druge narode u tim vremenima razmišljali i ponašali se potpuno drugačije.

 

ALARM : AMERIČKA GMO BAZA NA KOSMETU


08.10.2011. / ree-Akademediasrbija

 Uglješa Mrdić

„Pečat“ saznaje da su SAD u dogovoru sa takozvanom „vladom Kosova“ na području Južne srpske pokrajine otvorili laboratorije i skladišta za genetski modifikovane organizme

 

СРБИ У РАЉАМА ВАТИКАНА !


06.10.2011. /  pee-Академедиасрбија

Проблеми у које су Срби упали у последње двије деценије, у већини случајева су осмишљени у Ватикану. Да Римска курија оствари зацртани план за Балкан, највише су јој помогли сами Срби, као овце које саме долазе на клање.

 

NASA POTVRDILA MISTERIJE PREOBRAŽENJA


04.10.2011. / ree-Akademediasrbija

Satelitska merenja aktivnosti Sunca potvrdila su tačnost srpskog narodnog kalendara i izreku da se na Preobraženje menjaju gora i voda, tvrdi ekspert za telekomunikacije i istraživač Beogradske škole meteorologije Milan Stevančević.

 

MAJE BILE U KONTAKTU SA VANZEMALJCIMA


28. 09. 2011. / ree-Akademediasrbija

Novi dokumentarac o civilizaciji Maja pružiće neoborive dokaze o kontaktima ove prastare civilizacije s vanzemaljcima ! To tvrdi Raul Hulija Levi, producent filma „Otkrića Maja 2012. i posle“, koji uskoro počinje da se snima.

 

МАГИЈА И ПОЛИТИКА КРОЗ ВЕКОВЕ


04.09.2011. / Академедиасрбија

Постоји много индиција да су се одређене групе људи, као и појединци упуштали у практиковање окултних церемонијала током целе наше историје, укључујући и данашње време, у покушају да манипулишу друге, односно, да остваре већу моћ и контролу или заузму боље позиције у друштву.

 

TAJANSTVENI KRUG U NJIVI


27.08.2011. / ree-Akademediasrbija

 U njivi Đorđa Kuzmanovića u selu Donja Gorevnica kod Čačka, već duži niz godina se pojavljuje "krug čist kao beton" u prečniku od tri do četiri metra.

 

DEČACI MAGNETI IZ GORNJEG MILANOVCA


27.08.2011. / Beta

Dvojica dečaka iz Gornjeg Milanovca otkrili su da poseduju neverovatnu sposobnost da, kao magneti, privlače metalne predmete i opiljke.

 

ДА ЛИ ПОСТОЈИ "БОЖИЈА ЧЕСТИЦА" ?


26.08.2011. /  pee-Академедиасрбија

Неухватљив Хигсов бозон или "Божија честица", уколико уопште постоји, изузетно се добро крије, кажу у Европској организацији за нуклеарна истраживања (ЦЕРН) чији је дивовски експеримент помоћу Великог хадронског акцелератора усмерен ка проналажењу тог сићушног елемента за који научници верују да је у основи свемира.

 
Još članaka...