Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 22227
Sadržaj : 8320
Broj pregleda : 5728042
Ko je na sajtu?
Imamo 94 gosta i 2 člana na mreži

X-fajlovi


VOLITE TEORIJE ZAVERE ?
Zanima vas  paranormalno ?
Na pravom ste mestu !


 

 Uvek kada na svom kompjuteru protisnete taster " send " i vaš e-mail krene u internet, tekst koji ste poslali negde na nekom tajnom mestu u moćnim kompjuterima poredi se sa rečima  važnim za razne tajne službe. Tekstovi na ovoj stranici obiluju imenima, šiframa projekata  i tajnim podacima iz raznih izvora i kada ih ovde čitate, oni negde pale crveno svetlo !  Mi se ne bojimo da istražujemo globalne tajne i teorije zavere, naprotiv. A vi da ih čitate ?

 Ako uzmete plavu pilulu – ostaćete u vašem svetu.
Crvena pilula uvešće vas u realni svet - koga ne poznajete.
Crvenu pilulu naći ćete u tekstovima  ispod donjih naslova .
Kada pročitate šta tu piše, shvatićete da ste sve vreme - spavali.

Da,  naš svet je MATRIX !

ЗАПАД У „ПАУКОВОЈ МРЕЖИ“ ИЛУМИНАТА


15.06.2014. / pee-Академедиасрбија

Разговoр ca Дејвидoм Ајкoм

Саговорник Геополитике је Дејвид Ајк, легендарни и јединствени истраживач који двадесет четири године разоткрива структуру и механизме глобалне завере против човечанства држаног у привиду и манипулисаног моћним полугама орвелијанског глобалног система који успоставља тоталитарну технократску контролу и манипулацију људске судбине у циљу потпуног овладавања планетом од стране нељудских ентитета.

 

REINKARNACIJA


14.06.2014. / Akademediasrbija
Boris Mouravieff

Život je – film. Veoma je teško, za jedan kartezijanski um, da shvati ovaj koncept. Naš tro-dimenzionalni um je veoma loše adaptiran za shvatanje ideja i činjenica koje zadiru u domen beskonačnog i večnog.

 

DENZITETI - NIVOI EGZISTENCIJE 2.


11.06.2014. / ree-Akademediasrbija

......... Denzitet označava jedan kvalitativno različit i zaseban nivo postojanja entiteta i ljudi . Svaki denzitet ima svoju vlastitu strukturu životnih formi i percepcije, kao i tipične lekcije za svest entiteta koja u njemu obitava.

 

ISHRANA PREMA BOJAMA


10.06.2014. / ree-Akademediasrbija
Autor: Maja Pakić

Boje nose različite energetske vibracije, a one se odražavaju na naše zdravlje. Unošenjem hrane različitih boja u pravilnim odnosima uspostavićemo ravnotežu u telu, umu i emocijama. Doznajte koja vas hrana umiruje, koja daje energiju, a koja budi kreativnost i intuiciju.

 

ZMIJE U ODELIMA


04.06.2014. / ree-Akademediasrbija
Harrison Koehli

POREKLO POLITIČKE PONEROLOGIJE 3

Kriminalni psihopata je naučno prosmatran i istraživan već skoro ceo vek. Ali osim što  je kratko spomenuo dr Cleckley, ideja običnog uspešnog psihopate – prema skoro svim standardima – je ostala skrivena u sve većoj “zaveri tišine”.

 

TAJNА MOĆNE FAMILIJE


31.05.2014. / ree-Akademediasrbija
Ian  Munro

Od Obaminog militantnog pastora preko Romnijevog Mormonizma do Huckabee-jevog južnjačkog  Baptizma, religija je oduvek glavna konstanta u američkim predsedničkim izborima. Rasizam, sexizam, zdravstveno osiguranje, ekonomija ili Irak, svi ovi problemi imali su svoje svetske momente, međutim religija u SAD je uvek aktuelna tema sa uvek novim kontroverzama.

 

PONEROLOGIJA – DRUGA STRANA NOVČIĆA LJUDSKE PRIRODE 2


30.05.2014. / ree-Akademediasrbija

Još od davnih vremena, filozofi i religiozni mislioci koji su pripadali različitim kulturama, bavili su se pitanjima moralnih vrednosti, pokušavajući da nađu odgovor na pitanje šta je dobro.

 

CRNA SMRT I KOSMIČKA VEZA / 2


29.05.2014. / ree-Akademediasrbija
Laura Knight-Jadczyk

Da li je Kuga – Crna smrt “poslata” iz svemira ?

Nastavak :
Mogu li uzroci nepoznatih bolesti i pandemija biti nameran ili slučajan “proizvod” vanzemaljskih civilizacija.

Recenzija knjige “New Light on the Black Death” – “The Cosmic Connection”, autora Mike Bailliea, dendrokronologa  univerziteta Queen’s u Belfastu od strane Laure Knight-Jadczyk

 

CRNA SMRT I KOSMIČKA VEZA


28.05.2014. / ree-Akademediasrbija
Laura Knight-Jadczyk

Da li je Kuga – Crna smrt “poslata” iz svemira ?
Recenzija knjige “New Light on the Black Death” – “The Cosmic Connection”, autora Mike Bailliea, dendrokronologa  univerziteta Queen’s u Belfastu od strane Laure Knight-Jadczyk

 

POREKLO POLITIČKE PONEROLOGIJE


26.05.2014. / ree-Akademediasrbija
Autor : Harison Koeli

Osnove Ponerologije – 1. deo

Počevši odmah nakon drugog Svetskog rata i nastavljajući u decenijama nakon nametanja sovjetske diktature zemljama istočne Evrope, grupa naučnika, prvenstveno poljskih, čeških i mađarskih, potajno su sarađivali na naučnom istraživanju o prirodi totalitarizma.

 

EMOCIJA: REAKCIJA TELA NA UM


25.05.2014. / ree-Akademediasrbija
by Velimir G.
Posrbio : S.Maričić

Um nikada ne može pronaći rešenje, niti može dozvoliti da vam dopusti da ga vi pronađete, jer on sam predstavlja unutarnji deo »problema«. Zamislite šefa policije kako pokušava pronaći palikuću, a zapravo je on sam taj palikuća.

 
Još članaka...