Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 118036
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6835091
Ko je na sajtu?
Imamo 84 gosta na mreži

komentari i članci urednika

  
Овај сасвим мали део мог новинарског ангажмана који сам успео „сакупити” и који је пред вама као мини архив и уз то промотивни прес клипинг давно објављених чланака, није производ професије, већ хобија. Да ми је компјутер био доступан пре четрдесет, а не тек пре двадесетак година, чланака би било више. Моји текстови нису (никад ни били) за „осетљиве уши“, ЕУропејце, чланове нво, лгбт и србо мрзитеље. Често и псујем, али по Вуку Караџићу, па доле написано није ни за малолетне. На време сам вас упозорио.  Slobodan Maričić  
  

PA SREĆAN DAN DRŽAVNOSTI ŽELE NAM I NAŠA MASONSKA PREKOMORSKA BRAĆA !


15.02.2014. / Akademediasrbija
Piše : Slobodan М.Maričić

Kada sam video da se o jednom mom, rekao bih ozbiljnom članku o Masonima, inače ilustrovanom i fotografijama raspravlja na forumima i sajtovima tipa „ Moje krpice“ i ocenjuje da je autor podgrejan žestinom i maštom seo i napisao taj tekst, zarekao sam se da neću više pisati za neimenovane budale.

 

HUMANOST ZA SVE PARE !


10.02.2014. / ree-Akademediasrbija
Piše : Slobodan М.Maričić

Evo ne znam koji put stiže mi finansijski izveštaj Humanitarne organizacije : „Srbi za Srbe“. Ako niste znali ova organizacija postoji od 2006. godine i prikuplja pomoć u Srbiji i širom sveta za srpsku sirotinju i ugrožene Srbe na Kosovu i srpskim zemljama.

 

BEOGRAD NA HLEBU I VODI


21.01.2014. / Akademediasrbija
Piše : Slobodan М.Maričić

Evo gledam na TV po ne znam koji put ozarenog vicepremijera Vučića, kako nam predstavlja još jedan novi projekat, koji će  navodno usrećiti Beograd ili Srbiju.

 

ŽAK


16.01.2014. / Akademediasrbija
Piše : Slobodan М.Maričić

Gledam TV i naiđem par puta na neke poznate likove od kojih je svaki drugi dođoš, koji pričaju o istoriji Beograda , uglavnom daljoj i izmišljenim tajnama.

 

ZMAGO I MERKAMTOR


09.01.2014. / Akademediasrbija
Piše : Slobodan М.Maričić

Za sutra je u Briselu najavljen sastanak radnih grupa Beograda i Prištine u vezi sa plaćanjem troškova na graničnim prelazima Brnjak i Jarinje.

 
Još članaka...