Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 118036
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6835088
Ko je na sajtu?
Imamo 82 gosta na mreži

komentari i članci urednika

  
Овај сасвим мали део мог новинарског ангажмана који сам успео „сакупити” и који је пред вама као мини архив и уз то промотивни прес клипинг давно објављених чланака, није производ професије, већ хобија. Да ми је компјутер био доступан пре четрдесет, а не тек пре двадесетак година, чланака би било више. Моји текстови нису (никад ни били) за „осетљиве уши“, ЕУропејце, чланове нво, лгбт и србо мрзитеље. Често и псујем, али по Вуку Караџићу, па доле написано није ни за малолетне. На време сам вас упозорио.  Slobodan Maričić  
  

ДУПЛИ ПАС


22.12.2014. / Академедиасрбија
Пише : Слободан М.Маричић

Седам дана пре доласка кинеског премијера у Србију у вечерњим сатима на батајнички аеродром спустио се авион кинеске компаније Ее Чајна са петнаестак униформисаних путника и неколико других особа.

 

МОЈ ЈУБИЛЕЈ


15.12.2014. / Академедиасрбија
Пише : Слободан M.Маричић

На данашњи (такође сунчани) дан 15. децембра 1964. овај питомац са слике примио је писмо из далеке Германие да га оставља вереница и удаје се за другог, и то баш за неког америчког аскера. Ваистину.

 

КРАХ ДОЛАРА, БАНКРОТ АМЕРИКЕ И ЗЛАТО КАО СПАС


28.11. 2014. / рее-Академедиасрбија
Слободан М.Маричић

До сада би свако ко размишља реално требало би да буде прилично уверен да ћемо ускоро доживети глобални финансијски колапс.

 

ЕБОЛА И ФЕМА - ВЕОМА ОПАСНА ТЕМА (2 део)


19.11.2014. / Академедиасрбија

Пише: Слободан М.Маричић

Дакле као што је очигледно из раније цитираног, америчка администрација и државне службе уигравају, не од скора, различите ванредне ситуације у којима ће против својих грађана примењивати рестриктивне мере све до затварања у логоре или - елиминације и више се брину како ће да сахране, него како да спасу своје грађане .

 

EBOLA I FEMA - VEOMA OPASNA TEMA !


06.11.2014. / Akademediasrbija 
Piše : Slobodan М.Maričić

Za mene ova tema počinje 1992- ge godine susretom sa jednim poznatim srpskim novinarom iz Amerike, koji je gotovo presudno uticao na moj stav prema globalnim tajnama, danas generalno zvanim „Teorije zavere“.    

 
Još članaka...