Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 57506
Sadržaj : 8326
Broj pregleda : 6333705
Ko je na sajtu?
Imamo 103 gosta na mreži

komentari i članci urednika

  
Овај сасвим мали део мог новинарског ангажмана који сам успео „сакупити” и који је пред вама као мини архив и уз то промотивни прес клипинг давно објављених чланака, није производ професије, већ хобија. Да ми је компјутер био доступан пре четрдесет, а не тек пре двадесетак година, чланака би било више. Моји текстови нису (никад ни били) за „осетљиве уши“, ЕУропејце, чланове нво, лгбт и србо мрзитеље. Често и псујем, али по Вуку Караџићу, па доле написано није ни за малолетне. На време сам вас упозорио.  Slobodan Maričić  
  

МИША МАЧОР


22.08.2015.

Пише : Слободан М.Маричић

Тја , нисам се баш дуго оглашавао. Не стављам нове чланке нити моје коментаре. Знам да звучи смешно, али овај пензос стварно нема довољно времена да све потребно и планирано постигне.

 

ПОЖЕЛЕЋЕ ГРЦИ СРПСКИЈЕХ ТУРИСТА, АЛ ТУРИСТА НИГДЕ БИТИ НЕЋЕ


16.07.2015

Пише : Слободан М.Маричић

Ето, последњи чланак у овој рубрици коју као и сајт попуњавам све ређе, био је о Грчкој и Грцима, а сад ево још једног.

 

УСПУТ ЗАБЕЛЕЖЕНО У ГРЧКОЈ...


12.06.2015.

Пише : Слободан М.Маричић

Надам се да онај ко буде читао неће помислити да се продуцирам тиме што сам у овој нашој српској просечној беди успео, да у предсезони одем петнаестак дана у Грчку и тамо се пар дана грчим, због лошег времена.

 

ЗАСТАВЕ


08.04.2015.

Пише : Слободан М. Маричић

Морам да признам, да радо гледам америчке филмове, иако сам антиамериканиста (ајд  да направим и ја једну реч за ново-српски).

 

БАБЕ, ЖАБЕ И ЋОСАВИ ПРЕМИЈЕРИ


10.03.2015.

Пише : Слободан М.Маричић

Добили смо владу у сенци.  Још се не зна шта ће влада да ради, али знају сe министри, а ускоро и саветници, вероватно. Иако ће се ова влада само играти власти, све ће то опет народ позлатити, тј. ова нова   Паравлада наплатити. 

 
Još članaka...