Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 150413
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7314364
Ko je na sajtu?
Imamo 52 gosta na mreži

komentari i članci urednika

  
Овај сасвим мали део мог новинарског ангажмана који сам успео „сакупити” и који је пред вама као мини архив и уз то промотивни прес клипинг давно објављених чланака, није производ професије, већ хобија. Да ми је компјутер био доступан пре четрдесет, а не тек пре двадесетак година, чланака би било више. Моји текстови нису (никад ни били) за „осетљиве уши“, ЕУропејце, чланове нво, лгбт и србо мрзитеље. Често и псујем, али по Вуку Караџићу, па доле написано није ни за малолетне. На време сам вас упозорио.  Slobodan Maričić  
  

ШИРОКА ЈЕ СРБИНОВА ДУША, АЛИ НИЈЕ АРМУНИКА


11.02.2016.
Пише:Слободан М.Маричић

Свако има неку своју листу ствари које га иритирају у животу, али шта обичан човек може против тога.

 

ПАНДУРСКИ ЗАКОН


23.01.2016.
Пише : Слободан М.Маричић

Ових дана Скупштина расправља о Закону о полицији или народски: Пандурском закону.

 

ИЗБОРИ ? ПА ШТА ?


19.01.2016.
Пише : Слободан М.Маричић

Примио сам два мејла у вези мог задњег  писанија овде. Један кратак од извесне госпође или госпођице „М“  - нећу да јој напишем име – мејл, јер можда има љубоморног дечка или мужа, па да ме овај одере од батина или убије једно педесет пута, као што су Кристијана (према личном сведочењу).

 

БАДЊАК


15.01.2016.
Пише : Слободан М.Маричић

Украшавања куће бадњаком и ложења бадњака пред Божић је старохришћански обичај и изворно га славе Срби и остали Православци који поштују Јулијански календар.

 

ДУША И СРЦЕ


09.01.2016.

Пише : Слободан М.Маричић

Е па ево нас опет у новој календарској години.  Остала је још једна за славље -православна, па ћемо и за ту да се опет „опустимо“ и „веселимо“ да  заборавимо ону стару. О Божићу све најлепше и без коментара.

 
Još članaka...