Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 110551
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6761891
Ko je na sajtu?
Imamo 84 gosta na mreži

komentari i članci urednika

  
Овај сасвим мали део мог новинарског ангажмана који сам успео „сакупити” и који је пред вама као мини архив и уз то промотивни прес клипинг давно објављених чланака, није производ професије, већ хобија. Да ми је компјутер био доступан пре четрдесет, а не тек пре двадесетак година, чланака би било више. Моји текстови нису (никад ни били) за „осетљиве уши“, ЕУропејце, чланове нво, лгбт и србо мрзитеље. Често и псујем, али по Вуку Караџићу, па доле написано није ни за малолетне. На време сам вас упозорио.  Slobodan Maričić  
  

ВУК ИЛИ БУКВА ?


05.10.2019

Пише: Слободан М.Маричић

Од пријатеља добих изазов да одговорим на једну критику или предлог у вези преамбуле или увода у садржај мога сајта.

 

СУНЦЕ НАМ ДОЛАЗИ СА ИСТОKА


31.12.2018

Пише : Слободан М.Маричић

Ево прође још једна година, шеста од оне 2012, када је требало да сви нестанемо заједно са овом планетом или се бар добро сви протресемо, како је предвиђао календар народа Маја.

 

„ПРИЈАТЕЉИ“ СРБИЈЕ И ПУТИНОВО ДРУГО ЛИЦЕ


16.11.2018.

Пише : Слободан М.Маричић

Тек два дана после прославе у Паризу сазнао сам да у ствари Председник Србије Вучић не да није седео близу главних гостију на почасној трибини, већ да је чак био са другоразредним званицама на трибини преко пута почасне.

 

ЗА МАЛТРЕТИРАЊЕ – СПРЕМНИ !


17.08.2018.

Пише : Слободан М.Маричић

Дакле, закључио сам да ми већ тешко иде варијанта дугог и аналитичког писања о нашој правој и лажној стварности. Зато сам решио да од сада пишем по пар редова о свему и свачему. Лакше за читање и биће , ваљда више занимљиво. Наслов ће се односити на први текст у низу, а остали ће се ваљда уклопити.

 

КАКО БИX ЈА…….


11.07.2018.

Пише : Слободан М.Маричић

Нисам више у стању да пратим све актуелности око себе и све више се бавим прошлим временима и догађајима. Не сећам се више када сам први пут чуо изреку : Не жалим за оним што у сам у животу учинио, већ за оним што нисам. Одлична је.

 
Još članaka...