Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 131670
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6997232
Ko je na sajtu?
Imamo 69 gosta na mreži

ГОЛИМ ДУПЕТОМ У ТРЊЕ


23.03.2016.
Пише: Слободан М.Маричић

Бум, бум, и још тридесетак мртвих и двеста рањених јуче у Бриселу, а кол'ко јуче у Француској, и уназад шта ја знам где све и колико.

Исламски терористи или како их већ зову, по европским градовима постављају бомбе  или се оките експлозивом и разносе себе и све около где одаберу. То нису они бандити са брадуринама у офуцаним крпама, већ уредни, европски обучени, обријани и ошишани млади људи, већина рођена  или одрасла и школована у некој европској земљи. Једино по чему се разликују од рођених Белгијанаца , Француза, Немаца или других Европљана  је њихова тамнија пут, црна коса и некако источњачко лице. Чуо сам да су их до недавно звали „Бела Ал Каида“, али ови су сада „Исиловци“ . Како је неко из ЕУ израчунао тренутно је у Европи десетак милиона муслимана , прве друге или треће генерације, укључивши и ових милион и по или два избеглица из прошле године плус  оне нерегистроване који живе неевидентирани по земљама у које се најлакше улази са Медитерана. 

Само у Немачкој је Турака око четири милиона, баш много. Наравно нису сви теористи има и поштених и нормалних људи.Живео сам у Немачкој доста дуго, до деведесет и неке и имао прилике да видим припаднике најразличитијих нација из свих земаља, како новопридошле тако и тада другу генерацију – децу оних који су дошли у „златно доба“ крајем шездесетих и седамдесетих година. Већина је (младића) завршила такозвану „Фолксшуле“ , (народну-значи бесплатну ) средњу општу или неку стручну школу. Мало их је нашло посао, најчешће у радњама и фирмама својих рођака или земљака, ређе код немачких послодаваца, још мање државним фирмама.  Тако се створила генерација младих Турака и других са истока која није хтела да буду ђубретари, чисте улице или раде друге физичке и прљаве  послове као њихови очеви. У многоме су имали право, јер су ипак научили добро језик домаћина и завршили  неке школе за разлику од њихових родитеља.  И тако су  им већини насиље и криминал постали свакодневница. Наравно да се нису „асимилизовали“ како су то Немци  планирали. Бесни на систем, постали су арогантни према домаћинима уопште, посебно према младима , правили инциденте и изазивали туче често са смртним исходима.

Нема Турчина у Немачкој ни данас, који не носи са собом  нешто : од бријача, ножа или неког приручног бодежа и сл. Познато је већ да су најлепши централни квартови у Берлину данас окупирани од Турака који су истиснули домаћине који се селе у друге мирније делове града. Постоје квартови са бројним  и другим нацијама  Италијанима, или Кинезима  например, где су грађани национално измешани, наравно не само у Берлину и у Немачкој. Али са Турцима домаћини једноставно у 99 посто случајева не желе бити у контакту. Не постоје повластице које  нису добили од немачке државе: од верских школа и џамија, до права да се облаче како желе. Чак и да се жене по шеријатском праву и имају и по две супруге. Међутим, нису се одрекли обичаја да женску децу не шаљу у школу, осим у верску, да је отац неприкосновени  господар у кући који решава све, милом, силом, тучом,  па некад и кажњава - смрћу.

Проценат Турака и странаца у затворима је зато највећи , готово половина. Да не бих давио превише овим швапским проблемом, рећу ћу да је ткв. „Турски проблем“ наиван у односу на проблем са придошлим избеглицама који су дошли из седам, осам афричких и далеко источних земаља, а неки буквално из пустиња. Годину, две пред мој повратак, разговарао сам једним својим немачким колегом  који  ми се жалио на „придошлице“ , а посебно на турску пошаст. Његов син ми се такође жалио да је имао у метроу (Убану) неколико инцидентних ситуација са турским младићима које је морао да оћути иако је био висок готово два метра, готово џин у односу на напаснике који су углавном били ситније грађе, али увек ишли у групама по пет, шест. Разлог за оћутавање увреда и провокација је тај што су немачке власти готово сваки инцидент  са тим уличарима и другим странцима карактерисали као „сукоб из расних побуда“, заводили у посебну евиденцију „ Немца насилника“ што му се доцније вукло кроз све евиденције од школе, студија до запослења.

Када сам га видео последњи пут пре нешто више од  десетак година овде у Београду, говорио ми је о све већој нетрпељивости према странцима и рекао да озбиљно размишља да приступи некој десничарској организацији.  А ово није без разлога. Као прво, многи старији на најразличитијим положајима  су не баш пријатељски расположени према странцима,  слажу се са младима и помажу им. Друго, Немци не воле да не „припадаш никоме“ тј. да си неутралан. Или си са нама, па можеш у наше друштво у наш клуб, кафић, пивницу на забаве и слично, а ту странци првенствено Турци немају приступа. Или си против нас, па макар и неутралан. Па чак и ако си педер, опет си у бољем положају од „неутралца“ , јер и педери имају своја друшта, заштиту са високих места, клубове и места окупљања и довољно новца да плаћају заштиту од нежељеног друштва, поготово од станаца. Да закључим, у једном од разговора које споменух напред, рекох том колеги да се не секира много због Турака и странаца, јер  ће проблем бити свакако решен пре или касније у корист Немаца. На питање како, одговорио сам му ( на његово запрепашћење) да ће се појавити у одлучујућем тренутку неки нови луди Адолф, који ће проблем "системски" решити. Како ми се чини, јачање екстремне деснице и то не само у Немачкој, рекао бих, наговештава долазак критичног времена, али и неких решења.  Резиме : са Турцима који су се показали као сарадници терористичког Исила и свим овим придошлицама, Немци су најебали на неко време. И то опасно. А онда како рекох, Немци ће проблем системски решити.  100 % ! Све исто следује Француској Белгији, Аустрији, Шведској, Енглеској и другим земљама које су се курчиле са том европском заједницом, мултикултурализмом, заједничим вредностима и користима размене културолошких, расних и религијских  разликости и вредности.

Ето вам га резултат до мојега. Испаде да је Орбан био у праву када је осетио опасност и оградио Мађарску. Требаће дакле још  километри жице, ако хоћемо да зауставимо Османлије, не испред Беча, него на граници Грчке и Европе.
   
И сад пошто ми живимо у демократском и слободном друштву, мислим овде у Србији, да ја не бих најебао због расистичког говора и ширења  шта ја знам чега  ако ме неко од НВО пријави, ево изјављујем  да сам се зезао и да ја много волим странце свих вера и раса, да сам иначе написмено луд и неурачунљив још од  5 октобра, и да сам ја хтео нешто друго да кажем, али ме ви људи не разумете.  Живели странци, добро нам дошли на Балкан  и Европу. Ваљда је ово довољно.

Да наставим.  Елем пукло јуче у Бриселу погинуше силни људи и ја заиста искрено саосећам са жртвама, јер увек настрада неко ни крив ни дужан. Коначно да кажем намеравано. Ето баш јутрос  читам у новинама (Информер) наслов : Српски војници очи у очи са сомалијским пиратима. Они ће се у индијским водама у међународној операцији суочити са злогласним пиратима који пљачкају бродове, отимају путнике и траже откуп или их убијају. 12 припадника неке специјалне бригаде ће отићи прво у француску базу у Џибутију, па онда у мисију. Ту сам сазнао да су српски војници ангажовани на 327 позиција, што значи да је толико наших официра и војника негде , што сврстава нашу земљу на 7-мо место у Европи  у таквим операцијама. Па пише: у Либану, на Кипру, у Конгу, Обали Слоноваче,  Либерији, Централно Афричкој републици и на Голану.  До краја године број српских војника – Мировњака ће се повећати на 650, а трошкови, наводно неће бити већи од 9 милиона евра, а све плаћамо сами, од муниције,  хране и униформе, па до тоалет папира.
 
Наш народ има за такве послове  једну пословицу :  Чачкање мечке у  ...славину ! Који нама мој све то треба ? Па још се не оладише наши људи погинули у Либији где су их отели побуњеници – терористи, а ми се намештамо пред  друге терористе. Уствари не намештају се војници, него су их наместили наше власти, политичари, премијер и председник, овај и претходни и још други који би да по свету плаше мечке решетом.  Не дај Боже да се неком од наших војника нешто деси на тим задацима у борби са терористима ( у новинама названо бајковито – пиратима као у филмовима) па шта ће онда да буде?  Јел' ће то  (опет не дај Боже) бити славна смрт за Србију ? Па наравно да неће, јер нису тамо границе Србије, не иду туда одавно ни српски танкери и бродови , а ни ми не идемо тамо на летовање, јел тако ?  Ето још једног примера како ми бринемо и хоћемо да решавамо светске проблеме, а нисмо у стању да решимо ни своје код куће.  То је оно : хоћемо пошто пото голом гузицом у трње !

Људи моји, хиљаде бесних људи чека на нашим границама, и гледају како да улете у Србију на путу за Европу, а Европа се оградила подигла жице и бедеме. Па шта ћемо да радимо ми јадни са тим хиљадама гладних и бедних када се и ми копрцамо у сопственим говнима, а још  их нанеле поплаве у милионским износима. Хеј брате 650 војника мање на нашим границама !!! Па што ме боли мој мишко, што ће пирати да отму неки танкер компаније Шел или Бритиш петролеума. Што да неће да нам скину цене бензина у Србији ? Јок море, него се неко од ових наших завукао у дупе некима напољу како ми имамо ресурсе да се укључимо у глобалне кризе. Ало са три авиона и пет камиона ? Колико јуче нека емисија пропагандна за изборе ваљда, па Вучић прича како ће војска добити и другу резервну  униформу,  а први пут и летње униформе. Па јебо те Бог, (опрости ми Боже, не могу да се суздржим ) у чему досад иду и вежбају ти наши војници ? У гаћама и нанулама?  Чуј, добиће први пут летње униформе, да не иду на 40 степени у зимским. Па стварно ко је овде луд, ја или овај Вучић и његови што се тиме хвале ?  Свака част нашим војницима и војникињама (како би рекли ови нови словописци са РТС-а ) што  су издржали до сада тако (не)опремљени.

Дакле ја више ништа не верујем ни Вучићу ни његовој влади. Где су Вучко ти авиони из Русије како си обећао пре две године? Где су Камаз - камиони за хаубице Норе ? Где су ти хеликоптери  ?  Где су  те наше авио - ласте , беспилотне летилице, ракете и шта све ниси обећавао ? Ништа брате од тога ниси испунио ! Седи , један. Јебете ту јадну војску, те за пожаре, те за поплаве, па копајте припрему за путеве, те за мисије по свету, а границе ће да нам чувају  НВО и жене у црном ? Па уразумите се људи свуда пуца по Европи, а ми уместо да се ограђујемо и опремамо за навалу емиграната , или недај Боже терориста пре свега са Косова,  просеравамо се још о неком европском путу. Ало, па нема брате више тог европског пута,  црко коњ ! Има само „Kapput“ , feršтenzi ?

И сад имам један предлог.  Опет на Тевеју кажу сваки дан више од 500 пандура у цивилу или агената или  боди гардова чува наше политичаре и угрожене личности. Пази 500  !  Па од кога их чувају. Па кога су кокнули после Ђинђића ?  Никог. Слоба Милошевић је имао само једног телохранитеља - Сенту, покој му души умро пре неки дан. А Чеда има пет, и више не знам ко све још нема пандурску заштиту . Ало све на мој и тво трошак.

Ма сва та обезбеђења драги мој Вучко треба лепо да укинете и да се ти људи посвете безбедности грађана,  а не безбедности пропалица, криминалаца, политичара и неких сведока сарадника. Али слатко и њима, падне ту која кинта: те за ово зажмури, а за ово иди види и тако то.

Јао шта све још не ваља у овој земљи, дуг је списак. Е мој Вучићу, прошлог пута  на изборима нисам гласао за тебе, али  сада ћу са задовољством - да те прешкрабам ! Ко не полуди данас у Србији, тај није нормалан. Што сам реко - не пореко.


 ПС : па морам да јутрос додам читам опет у новинама Вучић нуди западним земљама које су угрожене од тероризма помоћ у оружју, муницији и опреми !!! Дакле нема сумње човек је заиста пролупао од 25 часовног рада или више не зна у којој земљи живи. Могуће да мисли да сви живимо у Титанику или једној земљи утопији која се зове -  Европска унија.

 

 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP