Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 131670
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6997244
Ko je na sajtu?
Imamo 77 gosta na mreži

ЗАШТО САМ ПРОТИВ (Е)МИГРАНАТА ?


08.03.2016.
Пише: Слободан M.Маричић

Србија , ви и ја смо у великој опасности! Ми треба да постанемо жртва обрачуна великих сила и подлог плана Америке да се измени демографска слика Европе. Балканске земље ће постати највеће жртве.

Србија је мала земља кроз коју је према нетачним наводима власти прошло око 700 хиљада емиграната, од који више хиљада исламских фундаменталиста, муџахедина и ко зна којих верских фанатика. Други подаци говоре да их је било преко милион у транзиту, а да се неколико хиљада настанило по Србији , највише у Рашкој области, на Косову и у Македонији. Зашто када су ти крајеви сиромашнији од земаља њиховог порекла и најближих суседа ? Зато што имају план. Тај план је задатак да када их у европи буде преко десет милиона, изазову верски рат са несагледивим последицама. У Немачкој је крајем осамдесетих била хит парола „Мулти – Култи“  или мултикултуралност у тој земљи, под којом се подразумевало зближавање народа – придошлица у Немачку,  разних странаца емиграната, избеглица, политичких исељеника и авантуриста. Немци су очекивали да ће за њих бити занимљиви обичаји Европљана, њихова култура , обичаји и обрнуто. Чак је постојао и модни тренд ношења широких женских панталона и сукњи као источњачке димије, великих марама и сл.

Исто тако се размишљало у Француској, Холандији, Белгији, Скандинавским земљама и другде по Европи. Али шта се догодило ? Не само да се нису ни после тридесет година асимиловали у новим срединама које су их обилато храниле, помагале и давале им посао или  помоћ, већ су почели да као друга генерација буду силеџије, криминалци, лопови, шверцери дроге и белог робља, силоватељи и монструозне убице. Уместо да се сједине са домаћинима они су створили своја гета у Берлину, Амстердаму, Паризу, Марсеју и другим великим градовима Европе. Они не желе да прихвате туђу културу и обичаје, већ да задрже своје екстремне религијске ставове. Само у Немачкој је саграђено 800 џамија и верских богомоља, и тражи се да их буде онолико колико у Европи има хришћанских цркава.

Данас су поново похрлили у Европу у хордама, као некад султан Сулејман Нечастиви и силом желе тамо где им је речено или где су наумили. Долазе, највише млади у пуној снази, мрких погледа и стиснутих зуба. Они ни међу собом немају милости, туку се и убијају, а домаћине пљачкају на походу кроз Европу, краду и силују, женско и мушко ! Европски политичари затварају очи пред овим насиљем и ћуте о страшним стварима које се догађају у камповима. Емигранти нападају на границе земаља које за њих немају имена, нападају полицију и оне који покушавају да заведу ред међу мноштвом тих људи из десетина племена из пустиња Истока, држава и градова у међусобним ратовима и сукобима. „Бежимо од рата“ – то је њихов одговор на све !  Зашто бежите од рата, зашто се не борите за своју земљу и ваше идеале, културу и веру тамо где сте рођени?  Јели мислите да ће се Европљани борити за вас, или ћете ви истерати Европљане са својих  огњишта и направити нове Германистане, Франкостане, Србистане, и друге санџаке ?

Погледајте мало боље у ТВ извештајима у лица тих емиграната ? Сви их зову избеглицама, али то су борци Алаха, обучени модерно, са кредитним картицама, скупим мобилним телефонима и стално телефонирају некоме. Коме, својим рођацима који живе наводно негде у пустињама у избегличким камповима, или пустим градовима? Па ако су сви толико савремени да сви имају мобилне телефоне и породице им тамо где је наводно све уништено, или под шаторима ту нешто онда не штима, веома ! Јесте, има праве сиротиње међу њима, а видим неке у инвалидским колицима, неке старце и бабе који се једва вуку од терета година, богаље са штакама. Нека ми Бог опрости, али веома верујем да су они само део сценографије осмишљене негде од Великог или Малог Сотоне.

 

              

Погледајте пажљиво ову слику. На њој се види седам младића у пуној снази са рукама у џеповима, добро обучених, у модерним патикама. Међу њима је једна жена која носи двоје деце, једно напред а друго на леђима, док треће води за руку. Она је боса . Ништа од поменутог не занима остале избеглице. Они не желе да помогну ни својима. Зашто онда да ми помажемо њима ?

Србија је изгубила своје име !!! У Бриселу је моћници зову „ Балканска рута“ ! Ало, Срби, јели смо ми нека слободна и суверена земља, или нека „марш-рута“ отворена или затворена за походе, када нам се нареди. Србија нема права да за ради љубави према неколико шупака на власти, затвори очи пред уништењем које јој се припрема. Србија не сме да допусти да ову земљу за коју су се генерацијама борили наши претци преплаве људи друге расе, друге вере и намера које никоме нису јасне. Нећу да верујем Александру Вучићу да нам је Немачка пријатељ, јер једно чујемо данас, а друго сутра. Једно прича  Хангела Меркел, а друго њен амбасадор овде. Када су нам то у историји Немци били пријатељи – никад, само крвави непријатељи. Шта, да нас сада због Вучића, Немци не воле више од Крвата ? Сви причају друге приче, Скот и Девенпорт, Курц, Шнајдер, Бравар, Шустер.....  Али ми не треба да верујемо НИКОМЕ, већ само себи. Људи, браћо, Срби и Српкиње, умите се хладном водом и погледајте се у огледало !

Jел видите магарце ? НЕ ? Наравно, али пошто нисмо магарци, урадимо нешто да заштитимо нашу децу, наше жене, сестре и мајке. Да заштитимо себе и нашу отаџбину. Не дајмо сумњивим емигрантима - назови избеглицама да уђу у Србију!

Стоп светским лажима и преварама које нам подмећу наши слепи политичари.Ја све рекох оно што сам имао, па нек буде по мојим леђима, ако бити мора.

( Фотографију сам добио мејлом и објављена је на неком пољском сајту)


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP