Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 131670
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6997236
Ko je na sajtu?
Imamo 72 gosta na mreži

НЕ ТРЕБА НАМ ВЛАСТ КОЈА ЛАКО КЛЕКНЕ !


19.02.2016.

Пише : Слободан М.Маричић

Па јесам рекао да се не бавим актуелном политиком, осим критике екстремних примера у политици на овај или онај начин.


Али овај скандалозни закон са НАТО-ом или споразум или шта ли је већ, захтева општенародну контрареакцију. Чуо сам премијера и његове гласноговорнике како кажу да је лицемерно критиковати тај споразум који је иначе усвојио неки скупштински одбор у тајности пре неки дан. Кажу да је споразум прихваћен пре седам осам година од раније власти, а они га сада само потврђују. Па јеботе јел они нису могли за ове године на власти да га одложе, измене одбаце или ставе на народни референдум. Наравно да су могли али нису хтели, браћо моја. Да нису хтели, јел њима се остало све може што се хоће, кад им се хоће. Е сад се изјаснио и Тома председник нам Страдије да ће да потпише овај срамни споразум о окупацији Србије од НАТО-а. Више немам сумње у наводне патриотске и добре намере премијера и председника да нас одвоји од свих оних  који би да нас гузе и понижавају. Поготово од ове злочиначке организације која нас је бомбардовала и убијала нам децу и немоћне  1999. године.

Ја се већ две године надам (када је Вучић први пут најавио ) да ће Србија коначно да оснажи своју армију, да купи од Руса ово или оно, да не будемо гори и од Албаније. Ђавола, то се одлаже, те ово те оно. Те нема пара , али уствари немају муда, јер су им Амери забранили да Србија ојача. Тако да од „та посла“ што би рекли наши стари нема ништа. Зато се придружујем свима који су против овог споразума и дајем ово обавештење :

НЕ ТРЕБА НАМ ВЛАСТ КОЈА ЛАКО КЛЕКНЕ !

У суботу, 20. фебруара у 13 часова организује се АНТИ-НАТО протест испред зграде Председништва Републике Србије, на Андрићевом венцу.


Oво је општи позив за све родољубе који не желе чизму НАТОа на земљи Србији, за Радикале, Двери, Образ, Наше, ДСС, Делије, Гробаре, спортска и културно-уметничка друштва, патритске невладине организације, сељаке, службенике, ученике, домаћице, раднике, запослене и незапослене....
Време је да се политичке разлике и ситни интереси ставе са стране. Ако се не ујединимо, губимо Србију и образ, добијамо рат. Сада је час показати народну одлучност , а против народне воље - нема лека.
Због великог интересовања за Анти-НАТО протест у Београду у суботу ујутро часова, организујемо превоз из следећих градова:
- Ниш и Лесковац;
- Пожаревац, Смедерево;
- Шабац, Рума, Нови Сад;
- Ваљево, Лајковац, Лазаревац;
- Краљево, Крагујевац, Аранђеловац;
За више информација јавите се на 0611369640.

Србија се буди !


Упс, шта је ово ? Нека грешка? Али може, може. Путине царе !


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP