Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 145176
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7070204
Ko je na sajtu?
Imamo 56 gosta na mreži

ŠTA ĆE BITI SA KRALJEM ?


07.12.2015. / Akademediasrbija

Britanski državljanin i rezervni kapetan britanske armije i bivši NATO oficir Aleksandar Karađorđević, sin poslednjeg jugoslovenskog kralja, zlosrećnog Petra II Karađorđevića, doveden je u Srbiju po volji obaveštajne službe MI 6 i domaćih izdajnika.

 On su ga "uveli u posed", u zgradu Belog dvora na Dedinju, odakle je njegova porodica pobegla 1941. godine. Aleksandar do 1991. nikada nije bio u domovini svojih predaka. Kažu da ni na mapi osamdesetih godina nije znao da pokaže gde se ona nalazi. Kad su ga engleski novinari pitali, kako će to da bude kralj Jugoslavije, kad Jugoslavije više nema, on im je lakonski odgovorio: "...Nije važno, biću onda kralj Srbije!". Tako misli i danas.

Od momenta kad ga je britanska obaveštajna služba "privela" u Srbiju, zanima ga samo novac, veličina državne apanaže i nekretnine koje su zajedničko vlasništvo svih Karađorđevića. I tako sve do današnjih dana. Srpski jezik nikada nije naučio, niti je osećao potrebu da ga nauči. Kad nešto i progovori na srpskom, to je predmet opšte sprdnje. Upamćeno je njegovo "gostovanje" u Čačku, kad se okupljenim Čačanima obratio sa "...Dragi moji Čečeni". Od tada ga mnogi zovu "Čečen".

Ne prođe nijedan veći skup, a da ne napravi neki skandal i ne "lupi" neku izjavu posle koje se Srbija gorko smeje mesecima. Postao je toliko "neposredan" sa narodom, da je čak i slavnom košarkaškom asu, Draganu Kićanoviću rekao "Fuck you" (j... se), a Kićanović mu je spremno, kao pravi "Čečen" odgovorio: "...Ma, j..se ti!". Skandalozni "prestolonaslednik" (koji to nije, jer ga je otac razbaštinio, a za izvršioca testamenta postavio svoju kurtizanu, Mici Lou), već godinama živi na budžetu najsiromašnijeg naroda u Evropi. I stalno kuka da mu je malo. Lažna srpska elita ga redovno obilazi i slika se sa njim kao sa "mečkom Božanom".

Od njega su gori samo njegovi sinovi iz prvog  braka, koji su se osilili, pa divljaju po Beogradu i po Srbiji, promovišući alkoholizam, psihoaktivne supstance, "slobodni seks" i sve drugo što ova gospoda "plave krvi" upražnjavaju, dajući najgori primer srpskoj omladini.  Ali, ovo je prilika i da se podsetimo da je Srbija skupo platila politiku dinastije Karađorđevića u svojoj prošlosti. Posebno od kako je bivši francuski legionar, Petar I Karađorđević, došao na vlast posle masakra poslednjih Obrenovića.

Današnji Karađorđevići su samo slika i prilika impresivne količine laži na kojoj je počivala kraljevina, pa posleratna, a  i ova država. Konačno šta će biti sa nesuđenim jugoslovenskim ili srpskim  kraljem ?  Pa ništa . Pošto je napunio 70 godina – penzionisan je. I tako od Srbije kraljevine – nema ništa.

 / Izvor : primljeno via mail /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP