Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 145176
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7070084
Ko je na sajtu?
Imamo 61 gosta na mreži

ЧИЈЕ СМО ВЛАСНИШТВО МИ ЉУДИ И ЗАШТО?


12.11.2015. /  Академедиасрбија

Ја сам од малих ногу интензивно размишљала о томе зашто је овај свет устројен овако како је. Рецимо: зашто се мора радити за новац?

Зашто се не би могло радити као на пример у "Звезданим стазама" - зато што то неко хоће - зато што то неко сматра потребним за изградњу свог бића / душе, а не да би осигурао минимум материјалних услова за преживљавање? Зашто се мора радити баш 8 сати за новац? И онда на крају дана дођеш са посла мртав уморан и није ти ни до чега, него да искључиш мозак и пиљиш у ТВ? Зашто се с тим новцима онда не може купити све што један човек хоће? Зашто људи морају дуго и напорно радити да би могли да приуште материјалне ствари које желе? Или зашто су путовања унаоколо по Земљи тако скупа? Зашто се материјална добра на Земљи не прерасподеле на све људе једнако? Зашто су неки људи неописиво богати, а неки сиромашни и умиру од глади свуда по свету? Зашто по оним изгладнелим и цурицама и дечацима у Африци гмижу муве? Зашто су Американци не тако давно отишли у Африку и отимали Африканце и довели их у Америку да им раде као робови? Где је ту била емпатија, поштовање, свесност о вредности другог људског бића?

Зашто су Американци истребили дивне, мудре и чврсто повезане са природом - Индијанце? Постала сам свесна да овом Земљом "дрмају" шефови држава који су сви мање више психопате,  патократе - похлепни, зли, обесни моћници, а изнад свих њих су "Илуминати" - групица људи која држи у шаци цело човечанство. Они буквално поседују читаву планету земљу . Мислила сам да то раде само зато, јер су по својој природи зли, насилни, похлепни, обесни и искориштавачки настројени. Онда сам једном приликом гледала филм: Ватра на небу ( «Фијер ин д Скај" ) - базиран на истинитом догађају:  http://www.imdb.com/title/tt0106912/ Не могу речима објаснити колики је бес и гнев тај филм пробудио у мени, кад сам почела осећати страх, бол и шок оног човека којег су отели, као и због тога шта су све радили са њим и шта је све проживео. Непојмљиво ми је да је толико пуно људи имало свесне или несвесне сусрете са "ванземаљцима", а да се о томе у свим јавним медијима ћути! Ми и даље у школама учимо да смо сами у свемиру и да НАСА деценијама безуспешно трага за ванземаљским цивилизацијама ?
Гледала сам серију «Отети» , по књизи др.Карле Турнер снимљену од Спилберга, прочитала сам и њену књигу "Маскарада Анђела", о отимањима, експериментима, манипулисању. Све истинити догађаји. Следеће ствари су сведочанства о ритуалним злочиначким злостављањима, силовањима и призивањима Сатане и демона, као и ентитета из "Астрала" у сатанистичким ритуалима. Слушала сам истиниту причу жене, која је од рођења била искоришћавана за ритуалне сатанистичке потребе, наочиглед својих родитеља. Детаље можете смо замислити. Зашто се такве ствари заташкавају? Онда сам наишла на књиге Давида Ајка , приче шамана као што су  Кредо Мутва, све књиге Кастанеде, где он прича о "Летачима" који «једу» нашу свест, па књигу «Доноситељи Свитања» где се то све скупа заокружује закључком да се ти негативни ентитети из 4. дензитета хране са нама.

Касиопејски транскрипти:
П: Зашто то они раде људима ?
О: Они то раде да би заштитили јавност од знања о томе, јер би људско друштво експлодирало ако би сазнало.
П: Која је та ствар коју они штите да се не би о истој сазнало у јавности? Која је то активност?
О: Људи једу домаће животиње, стоку, а ванземаљци једу вас.
П: Лаура: Добро, јасно је ми једемо бића са другог нивоа, а ванземаљци једу нас – бића са трећег дензитета.
П: Да ли ванземаљци чине и мутилацију стоке или само људима?
О: Да.
П: Шта ванземаљци чине стоки?
О: Па крв. Они јој изваде крв.
П: Они је пију? Јел им зато треба крв?
О: Да ту су за њих храњиве материје.
П: Друго од њихове хране су само емоције. Јели када говоримо о тим ванземаљцима, говоримо само о Сивима?
О: Не. Ми говоримо о Лизардима.
О: Да.
П: Добро, а чиме се хране Сиви?
О: Од крвне плазме.
П: Добро, дакле зато они желе крв; а да ли се Сиви хране и емоцијама?
О: Да, то узимају, али шаљу Лизардима.
П: Сиви шаљу емоције Лизардима? Јел  су они онда предајници?
О: Да то је трансфер енергије кроз технологију.
П: Да ли и стока даје довољно емоција за Сиве, да их ови пренесе и да се тиме прехране и Лизарди?
О: Не. То је само физички. Видите, Лизарди и Сиви једино требају физичку исхрану – крв, док "посећују"  трећи (ваш) дензитет, а не кад су у свом природном реалитету, 4. дензитету, јер се тамо искључиво хране емоцијама.
П: Сиви нису стриктно увек у 3. дензитету? Јер зато што су креирани од Лизарда? О: Да. Исправније, они су такође на 4. нивоу.
П: Шта је "ултимативна истина" која је била заштићена од Конзорцијума?
О: Ви немате контролу вас самих, ви сте експеримент.
П: Ултимативна тајна је то, да смо експеримент који остали људи из «Елите» спроводе на нама?
О: Само у једном делу.
П: Добро, има ли други део везе са Лизардима или са другим ванземаљцима, такође?
О: Да.
П: Добро, да ли људи који спроводе овај експеримент знају да су и они део тог експеримента, такође?
О: Да.
П: Да ли они користе супстанце жлезди ?
О: Да. Лекови им  помажу да се ухвате у коштац са проблемом 3. дензитета.
П:  Значи то је нешто што им помаже да остану у 3. дензитету?
О: Близу.
П: Да ли им то помаже да се манифестују у чвршћем физичком стању?
О: Да.
П: Да ли такође користе сексуалну енергију да задрже свој статус у 3. димензији? О: Не. То их храни у 4. Д, као што смо вам рекли пре.
П: Колико дуго су Сиви у интеракцији са нашом расом? Сиви, не Лизарди, јер су Сиви  кибернетичке сонде?
О: Не.
П: Шта мислите под "Не"?
О: Не они су временски путници.
П: Добро, недавно сам прочитала неколико књига које описују путовања кроз време.
О: Не, нисмо завршили с одговором. Да ли разумете значај задњег одговора?
П: Дакле они су путници кроз време, могу ићи напред и назад кроз време, могу играти игре са нашим главама. Они могу креирати прошлост да би тиме и креирали будућност коју они желе. Они могу организовати све ствари да би могли креирати енергију коју требају ...Они такође могу направити да нам ствари изгледају лепо, направити све да се осећате добро с њима, да изгледају добро, могу направити да у једној минути имате једну идеју и тада у другој креирати неку ситуацију у којој се та идеја потврђује ...
О: Кад сте питали толико дуго, наравно да је то тотално неограничено, зар не?
П: То није добро. Ако они могу ићи напред - назад кроз време / простор и променити догађаје у нашој прошлости, да ли би та промена у прошлости тренутно изменила нашу садашњост такође?
О: То је тако, као што је то већ сада и као што то од њих ради увек и опет...  
 
http://www.cassiopaea.org/cass/site_map_qfg.htm
http://www.signs-of-the-times.org/

/ Извор : Галаксија.ком /

 


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP