Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 145176
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7070146
Ko je na sajtu?
Imamo 66 gosta na mreži

ЈЕДИНО ШИРОКИ ФРОНТ ЧАСНИХ ЉУДИ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ ВУЧИЋА


28. 08.2015.

Жељко Ћајић

О актуелној политичкој сцени у Србији и свету, најезди миграната у нашу земљу, о најављеним ЛГТБ парадама срама у Београду, али и о будућем заједничком митингу Србског Образа и СНП Наши као и о расколима на српској патриотској десници, редакција „Србин инфо” је разговарала са Младеном Обрадовићем, лидером Србског Образа:

 У Бриселу је Вучић потписао низ споразума са шиптарским окупаторима, прогласивши то својим великим спољнополитичким успехом. Какав је Ваш став поводом потписаних споразума у Бриселу?

Диктатор Александар Вучић и његови полтрони бестидно обмањују јавност еуфоричним изјавама о некаквој „великој победи“ у најновијој рунди бриселских преговора. Истина је, међутим, да су сви споразуми о Косову и Метохији које су потписивали представници марионетске прозападне власти — од Борка Стефановића, преко Ивице Дачића, па до Александра Вучића — супротни Уставу Србије и интересима србског народа.Наши истакнути правни стручњаци, попут Косте Чавошког и Дејана Мировића, убедљиво су доказали да документи потписани у Бриселу имају одлике међународног уговора, који се закључује између двеју држава. Имајући то у виду, постаје јасно зашто су издајници прихватили успостављање границе према Косову и Метохији, а одрекли се целокупног система власти, судства, безбедности, образовања, здравства, енергетике, телекомуникација и свега осталог што је држава Србија имала у јужној покрајини, предавши их у руке шиптарске лажне државе. Општине, судови, полиција и цивилна заштита државе Србије на Косову и Метохији више не постоје, а иста судбина чека просветне и здравствене установе, пошту, банке, електроенергетски и телекомуникациони систем, који ће морати да делују не више по Уставу и законима Србије, већ по такозваном уставу и законима Тачијеве „Репубљик Косова“.

Међутим, познати шиптарски политичар и аналитичар на Космету, Ветон Сурои, тврди да је Заједница српских општина посебан ентитет на Косову и Метохији, као што је Република Српска у БиХ.

Што се тиче тзв. Заједнице српских општина, коју диктатор Вучић и његов путујући циркус покушавају да прикажу као некакав „велики успех“, она је по свом опису и овлашћењима фактички у равни невладине организације, како је Хашим Тачи и најављивао. Уз то, како су исправно указали представници Скупштине Аутономне покрајине Косова и Метохије, „ЗСО ће се формирати по законима независне државе Косово као део државног уређења“, уз признање власти у Приштини (а не у Београду) као једино законите и централне, при чему ЗСО неће имати никаква извршна овлашћења, већ само иста она која већ имају општине по тзв. „косовским законима“. Вучићеве приче да ће ЗСО имати грб и заставу су напросто смешне, јер грб и заставу може имати и било које удружење грађана, спортски клуб или друштво голубара.Са оваквим издајницима на врху власти у Србији, србском народу на Косову и Метохији предстоји дуга и тешка борба за опстанак, у којој нам само Бог и Русија могу помоћи.Заједно са СНП Наши,

Србски Образ је најавио да ће у понедељак, с почетком у 18:30 организовати митинг на Тргу Републике под називом „Протест против плана ЕУ о насељавању 400.000 миграната у Србији“; али тај митинг су забраниле српске власти …

За борбу против губитка државне суверености и националног достојанства није довољно само писати саопштења, већ је потребно изаћи из удобних фотеља и стати раме уз раме са обесправљеним и пониженим народом. Србски Образ и СНП Наши су најавили протест против диктата ЕУ о претварању Србије у логор за стотине хиљада невољника чије су градове и села уништиле исте оне земље које сада не желе да их приме и да им помогну. Под слоганом „Мигранте у Загреб“ затражили смо да Србија под хитно омогући најбржи могући пролаз тих људи до Хрватске, земље која је чланица ЕУ, а која је уз то и надалеко позната по својој хуманости. Међутим, диктатор Вучић је већ сутрадан преко својих медија оклеветао србске родољубе као наводне „фашисте“ и „хулигане“ и забранио потпуно миран и законит грађански скуп. То најбоље говори да смо га погодили „у живац“ и зато борбу настављамо још одлучније и упорније.Најављујете нови митинг?Да, организујемо нови митинг, против диктатуре Александра Вучића, који ће се одржати у недељу 6. септембра, у 18 часова, на Тргу републике у Беоргаду. Позивамо све људе којима је доста лажи и обмане, пљачке и беде, издаје и понижења, да дођу на митинг „НЕ диктатури!“ и да сви заједно кренемо у борбу за слободну и достојанствену Србију!

Најављени су превремени избори на свим нивоима. Какав је став Србског Образа по том питању и да ли би сте ушли у предизборни савез или коалицију са још неком странком или покретом?

Диктатор Вучић жели и најављује изборе искључиво зато да би своју неограничену власт продужио за још коју годину. Он је свестан да је србска привреда на граници потпуног слома и да је, упркос непрестаном задуживању, државна каса празна. Зато му се жури са продајом Телекома, ЕПС-а и шачице преосталих предузећа која још увек доносе добит држави (или би, уз домаћинско пословање, могла доносити), како би пред изборе могао симболично повећати плате и пензије и тиме поново преварити народ да гласа за њега. На тим изборима Вучић је потпуни фаворит, али не толико због своје снаге — које заправо и нема, јер је све код њега само лаж и обмана — колико због слабости опозиције.

Па, како онда може да се на изборима победи СНС на челу са Вучићем?

Једину могућност за наношење озбиљног политичког ударца Александру Вучићу видим у стварању широког патриотског фронта против његове диктатуре, уз учешће свих нормалних и часних људи који воле Србију, верују у Бога и имају храбрости да се отворено и бескомпромисно супротставе диктатору Вучићу и злу које он оличава.Најављене су за септембар чак две ЛГТБ параде у Београду.

Да ли је Србски Образ спреман да сарађује и са другим патриотским организацијама, покретима и странкама у протестима против геј промоције у српској престоници?

То није питање која треба поставити нама, већ другим организацијама — да ли су они спремни да сарађују са Србским Образом. Ако је неко свих ових година позивао србске родољубе да се удруженим снагама и без закулисних договора са режимом супротставимо наметању греха и разарању породичних вредности, онда је то Образ. За то смо платили цену у виду хапшења, суђења и забрана, али свој и образ Србства смо очували светлим.

Претходни „жути режим“ организовао је праву хајку са циљем да уништи Србски Образ, а Вас је утамничио са циљем да Вас одстрани из српског јавног простора. Да ли се и под напредњачким режимом наставио прогон Образа и Вас лично?

Диктатура Александра Вучића у свему битном представља наставак владавине Демократске странке, па и тако и у односу према србским родољубима. Разлика се огледа у томе што су демократе биле више окренуте огољеној репресији, док је Вучић томе додао и потпуну медијску блокаду, која је гора него у време Бориса Тадића.

То смо видели и ових дана, када је поново покренута медијско-политичка хајка против Образа и СНП Наши.Што се тиче суђења, прошле године сам одслужио казну од четири месеца кућног затвора због тога што сам 2009. године давао изјаве медијима у којима сам критиковао одржавање параде срама. Кад је реч о суђењу за наводно „организовање нереда“ током спонтаних народних демонстрација против параде срама 2010. године, у току је поновљени поступак, а следеће рочиште је заказано за 5. октобар., каже на крају разговора за Србин.инфо, вођа српског патриотског покрета Србски Образ.


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP