Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 145176
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7070178
Ko je na sajtu?
Imamo 55 gosta na mreži

СВИ НА ПРОТЕСТ ! СВИ НА ПРОТЕСТ !


 25. 08. 2015. / Академедиасрбија
 Жељко Ћајић

СРБСКИ ОБРАЗ и СНП НАШИ позивају све забринуте грађане на „Протест против плана ЕУ о насељавању 400.000 миграната у Србији“, који ће се одржати у понедељак 31. августа, са почетком у 18 часова, на Тргу Републике у Београду.

 

Након безобзирне НАТО агресије на земље попут Авганистана, Ирака, Сирије… дошло је до масовних миграција становништва из ратом захваћених подручја. Уместо да понесу макар део одговорности за зло које су нанеле и прихвате исељенике чије су градове и села бомбардовале и разориле, земље Европске уније уводе рестриктивне мере, граде зидове на граници са Србијом и покушавају да сав терет пребаце на нашу земљу.Скорашње изјаве званичника ЕУ, али и представника власти у Србији, недвосмислено указују на намеру Запада да у Србији трајно насели 400.000 миграната са Блиског и Средњег истока.

На то указује и најновија тврдња да нелегални имигранти не могу бити враћени из земаља ЕУ у Македонију и Грчку јер су оне „несигурне“, али могу у Србију, јер ће у нашој земљи бити изграђени прихватни центри!?


Овакав развој догађаја био би у сваком смислу трагичан по српски народ и државу, који се већ даве у нагомиланим проблемима беле куге, сиромаштва, исламског екстремизма и тероризма.Ми Срби саосећамо са страдањем и патњом сваког народа, али ово питање мораће да решавају земље чланице ЕУ и НАТО које су довеле до ове хуманитарне катастрофе.СНП НАШИ и СРБСКИ ОБРАЗ захтевају хитну забрану насељавања мигранта у Србији, подизање заштитних зидова око најкритичнијих места и организовање возова и аутобуса који би мигранте превозили до границе са Хрватском, која је чланица ЕУ и надалеко позната по свом хуманизму. Нека Хрватска сад докаже своје „еуропејство“!

МИГРАНТE У ЗАГРЕБ!

СРБСКИ ОБРАЗ

 

                     

 

СНП НАШИ- See more at: http://www.obraz.rs/?p=2092#sthash.d6AeePNV.dpuf


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP