Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 150414
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7314404
Ko je na sajtu?
Imamo 49 gosta na mreži

БАБЕ, ЖАБЕ И ЋОСАВИ ПРЕМИЈЕРИ


10.03.2015.

Пише : Слободан М.Маричић

Добили смо владу у сенци.  Још се не зна шта ће влада да ради, али знају сe министри, а ускоро и саветници, вероватно. Иако ће се ова влада само играти власти, све ће то опет народ позлатити, тј. ова нова   Паравлада наплатити. 

Е баш ми се свиђа ово : „Паравлада“ некако асоцира на оно - где се влада ту су паре, а ? И тако баш јуче на некој ТВ видим моју омиљену посланицу Грдану Чомић. Јао како се намонтирала, свеже обријана, па пола киле пудера, обрвице као кобасице, ситни зуби два низа ексера, право баба луче. И тако Грдана и неки клинац из СНС  се ухватили у коштац свако од њих објашњавајући необјашњиво. Клинац понавља оно већ познато – ви сте за десет, дванаест година упропастили ово, оно, тамо вамо, а ми смо за две три године већ показали резултате.... Грдана са искуством председавајућег у парламенту, покушава да надмаши клинца са неким шатро досеткама и народним пословицама, али траљаво. За једну министарку одбране у Паравлади,  еј алоо министарку одбране, јако, јако неубедљиво. Занимљиво како жене воле те ресоре: одбрана, полиција, Удба, БИА. Сећате се да је Вукова Дана тражила да је поставе на место директора БИЕ. Јеботе, ал' би то фунционисало: Дана БИА и Грдана ОНО, мислим општенародна одбрана. 

Мада кад се сетим како је Грдана блистала некад када је председавала парламенту. То је било маестрално. Такво уживљавање у улогу разредног старешине нисам видео од мог гимназијског школовања. Омиљена јој је била реченица кад прекине дискусију неког опозиционог посланика : посланиче дужна сам да вас упозорим  да бих вас сада, да могу, казнила да клечите на кукурузу, отерала у ћошак или вас истерала из учионице, пардон овог уваженог дома, али вам само изричем опомену разредног старешине и да вам сутра дође тата или мама да им је.. нешто кажем.

А онда, каква туга, какав бол, какво разочарење кад је скрајнуше и поред надљудских напора да се убаци у прву потпредседницу постаде десета, и измаче јој она садомазо игра укључивања и искључивања микрофона непоћудним „слугама народа“.  Кажу неки злобници, да је после тога тајно улазила у скупштинску салу и тужно миловала микрофон и дугме „ укључујем-искључујем“. Тја, шта ћеш судбина. Мада мож' да биде да као министар одбране добије оно „укључујем-искључујем“ атомско дугме. Уосталом, пише се да је физичар, беше чак асистент на факултету. Јеб...м  ти, а ја мислио док је била разредни старешина скупштине да је докторирала права, толико је тога она знала о праву, уставу, пословнику и јеловнику, што нико други није. Па чак ни онај Алигрудић и неки доктори права, нису могли да схвате та тумачења, замислите какве дилеје.

У њеној имовинској карти пише да нема ништа осим плате. Сад оно јес' да се угурала у неке међународне групе подршке, ваљда није за џаба. Али хасна није из српског буџета, а то је битно. Пише у неком таблоиду да су још 2009. Масони или Малтешки витезови направили у Риму „Групу пријатељства са српским парламентом ? И приступише или су позвани само : Балинт Пастор, Горица Мојовић, Иван Андрић, Јелена Триван и Грдана Чомић. Још пише та нека злобна новинарка да је занимљиво, што су сви поменути ликови : задрти европејци, обожаватељи демократије, грозе се српског национализма, залажу се 100% за права ЛГБТ и родну равноправност и слободно сексуално опредељење. И сад стварно кад видиш, добро они негују то пријатељство, а оно јел, и Братство, добро негује њих. Мора тако, јер ни код бабе нема џабе.

Грдана је ушла у повијест српског парламентаризма, када су је у парламенту гађали ципелама, као Слобу пред парламентом и пословицом: Кад видиш жабу не пропусти прилику да је дигнеш и пољубиш, јер никада се не зна где се крије – принц. Јој, кад помислим да је њен хоби – пецање, мора да је милион жаба обљубљено, мислим пољубљено док није излетео овај жути Принц у лику председника Паравладе. Ето како се некоме посрећи.

Знате на ког Жутог мислим, јес' да их има неколико, али овај је чувен из приче о Бодруму. Да подсетим: кад је оно лепа Неда која је волела  демократију тј. ДС, само једно лето,тј. мандат, и била у исто време на два места у Београду на седници парламента и на годишњем одмору у Турском Бодруму. У одлучујућем тренутку хоће л' бити фалсификат или неће бити фалсификат записника о гласању, улете у салу неки мали жућко сав ознојан вичући : Ево доказ, ево доказ - показујући сам себи карту којом се Неда наводно вратила у сред летовања из Бодрума, да би гласала у парламенту и одмах назад у Бодрум. Нико није добио да види ту фамозну карту осим пар посланика ДС који скочише као у позоришној представи те као вирнуше у карту пет секунди и повикаше у глас, ево доказа, све је чисто, нема преваре !

И тај жути мали преварант, уместо да добије ногу у дупе, добио одмах ветар у леђа, па из омладинских редова преко ноћи постаде, жуто - у сред жутог. У међувремену за време Досманлијске владе, мали жути „ускочи“ у новосадску масонску ложу Митрополит Стратимировић, упркос (не)васпитању од оца му, иначе свештеног лица неке цркве.   Е сад је мали жути постао велики Жути председник војвођанске владе и председник Паравладе, јеботе миш... А био је обичан „позадинац“ , како рекоше Палма и Веља. Међутим, позадинци су сада сила и зову се ЛГБТ. И тако , не зна човек шта носи ноћ, шта носи дан, ал' вода носи све: пластичне флаше, конзерве, труле даске, грање, и гов.. и то све на више, више и више.

Немам ја, нити могу  ништа против владе, Паравладе, јер знате и ви за ону тајну реч -  „паравртидебургијанеће“.  Мени је само криво што увукоше у своју прљаву политику неке младе спортисте, којима ће се све врло брзо олупати о главу, видећете. Да, драги моји и драге моје, од мене само још - пазите се  Пареваде и  једна пословица : „Чувај се бркате жене и ћосавог мушкарца“, а посебно оних као Кончита Вурст. 
     Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP