Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 118037
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6835350
Ko je na sajtu?
Imamo 71 gosta na mreži

КАНТОНСКА РАЗМЕНА


23.02.2015. / Академедиасрбија
Пише : Слободан М.Маричић

Одавно сам скапирао да не ваља писати дуге чланке, а ја се размашем баш када бих требао завршити. Зато већ неко време вежбам да будем краћи, али ми можда зато неки чланци изгледају кусо. Покушавам сада да „углазбим“ све у хиљаду речи. Ево почињем са омиљеном ми, ТВБ92.

 Пребирајући не баш скоро на ТВ тражећи „званичан“ ТВ дневник „налетех“ око седам и нешто, на диљем западног слободарског света познату ТВБ92. На програму нека  комична, сатирична или слична емисија, у којој је неки брка из БиХ федерације, главни је-баја. Било их још, тих талентованих глумаца, због којих је та емисија вероватно на врху гледаности у БиХ и „демократској“ Србији. Садржај : уско босанско кантонски или катастрофа, хумор дно дна. Издржао сам пет минута тог хумора, са дивним нагласком Мује и Хасе и главним глумцем за кога нисам могао да погодим је ли се само прави блесав на сцени или му је то природно стање. Побегох на РТС да видим је ли живим боље и за колико процената јуче и данас, и шта ће бити сутра, а шта мало сутра. Заборавих на ону мејнстрим или монструм емисију на нашој „српској“ ТВБ92, јер и од наших сличних, имам ноћне море.

Кад оно колико јуче, мој тв управљач са вероватно истрошеним батеријама или америчким навођењем  усмери ме опет на ЕУ пут, и горе споменуту милу ми ТВ.
Опет онај бркати ретард, а кад оно поред њега некада познати и добар југословенски глумац ( пре него је постао босански) и још неке Фате, као нешто им смешно те се сви смеју као магаре на огледало. Тад скапирам да оно није била нека емисија за весело босанско посело у размени са ТВБ92 за неку емисију једне од многих најпознатијих на свету водитељки са ове ТВ,  на којој је Бог штедео на изгледу, али је обдарио невероватном вештином карате покрета према гостима и замишљеним политичким неистомишљеницима. Нисам могао да верујем својим очима том хумору на који би се вероватно и весељаци Мујо и Хасо смејали само на онај светлећи знак за госте у студију, под условом да су писмени.

                                        

                                                  Oвo je моја весела читатељка

Можда сам пристрасан, можда претерујем ? Ако ми не верујете, одвојите мало времена од овог нашег иначе тужног живота, па одгледајте колико можете издржати хумор те разум и срце парајуће комедије од 19,00 на ТВБ92 под називом : Ненормалан, луд, збуњен, тако нешто.

Огорчен питам се, за шта нас гледаоце држи ова тв станица ? Пошто сам мушка шовинистичка свиња спрам женских, мислим наравно на мушки део гледалаца. А пошто је прошло већ доста времена, можда нам зато опада и наталитет. Дакле по мени, време је да прекину ту размену са централним кантоном и да нам пусте макар 999-ту репризу Отписаних или да попусте стисак. У противнoм  експлодираће, нам - јаја.    


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP