Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 108376
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6710945
Ko je na sajtu?
Imamo 139 gosta na mreži

ПРЕПОЗНАВАЊЕ ВАНЗЕМАЉСКИХ ЕНТИТЕТА- ЗАВРШНИ СЦЕНАРИО


31.01.2015. / Академедиасрбија
Аутор: Монталк 
Превод : Ајра
Приредио за објављивање на српском : Слободан Маричић
 
Наша (не)извесна будућност 
 
Можда је у свему изложеном и превише информација – претпоставки о ванземаљцима, њиховим поделама на „добре“ и „лоше“, њиховим физичким и психолошким особинама, сличностима и различитостима у односу на људску расу. 
 
 
Тешко је замислити да ће сусрет са њима бити једноставан, јер ће то представљати шок за човечанство. За то, ми нисмо још припремљени и на томе треба да пораде наше владе,  али и ми сами. Јасно је да владе не могу декретима да кажу народу : „ Не плашите се ванземаљаца, они су наши пријатељи“, или „ Спремите се за одбрану, ванземаљци нам не желе добро“ , пре свега зато што ни наше владе нити научници неће одмах знати о којима се ванземаљцима ради. Ако је уопште тачна претпоставка да се деле на „ добре и лоше момке из свемира“ пошто се не могу одбацити теорије да су или сви добри или сви лоши по појмовима људске цивилизације. Међутим, то је једна од најлогичнијих претпоставки за разлику од других као , анализирања детаља о њиховим психолошким , интелектуалним, духовним и спиритуалним карактеристикама или организацији заједнице и животних особина.
 
Шта можемо учинити? Како се припремити? 
То зависи од тога шта ће се догодити. Тако много фактора конвергира да креира хаотичну ситуацију, да чак и најфантастичнији исходи, који су се сматрали немогућим, могу постати могући и чак вероватни. Да погледамо неке будуће сценарије, наводећи појединачне компоненте које се могу помешати и повезати да креирају различите сценарије. Они зависе од тога да ли ће се појавити „позитивни“ ванземаљци који се неће мешати у догађања на земљи или ће доћи „негативни“ ванземаљци чији ће долазак бити разлог катастрофа, ратова са њима и апокалиптичних развоја догађаја на земљи. 
 
1.Политичке дебате, идеолошки рат и покрети 
Претпоставка да ће свет након појаве ванземаљаца и првог контакта остати потпуно стабилан и цивилан, сва инфраструктура нетакнута, живот релативно нормалан, мало вероватно али не и нереална . У вези са обелодањењем/контактом ће започети компликован процес филозофске, научне, политичке и религиозне дебате о одлуци у вези са будућности људско-ванземаљских односа. То ће се преобратити у идеолошку битку између дубоко поларизованих линија. Конфликт ће се већином водити вербалним/ писаним/ политичким начинима и знање/информације/свесност ће се супротставити дезинформацијама и игнорантности. Интернет ће при томе играти важну улогу у тој дебати, као глобални медиј поред телевизије и радиа.
 
2. Полицијска репресија, глобална влада, тоталитаризам 
Свет се већ креће у правцу ауторитаризма. Уколико се то настави и достигне врхунац доласком ванземаљаца, тада ће уз дезинформације и игнорантност оперисати и други изазов унутар политички опресивне климе, где ће дисиденти моћи да буду жигосани као потенцијални терористи или непријатељи, привремено или на дуже затварани у логоре или би им били ускраћени животни ресурси што би могло да изазове стварање покрета отпора и против власти и ванземаљаца. Тај сукоб би могао да потраје краће или дуже зависно од намера ванземаљских ентитета и кооперативности влада са њима или евентуалног конфликта који би уједнинио владе и грађанство.
 
3. Период хаоса који изискује опстанак  
Изазване (природне) катастрофе, прави или режирани терористички напади и употреба нуклеарног или електронско оружје може оштетити инфраструктуру и тешко нарушити садашњи начин живота. Храна, вода и дистрибуција енергије, транспорт и комуникације ће бити нарушени. На пример, екстремна соларна активност може довести до колапса модерне цивилизације, уништавајући електронику уз ефекте сличне ЕМП-нападу (електро-магнетни пулс, прим. прев.) и резултатима сличним ономе што се догодило у New Орлеансу након урагана Катрина, с тим што ће ово бити далеко шире. Ванземаљци могу бити изазивачи свега или само посматрачи који ће се правовремено укључити са својим непознатим намерама. Један одговор би био удруживање људи који се окупљају да би помогли једни другима; други ће у анархији насртати једни на друге, а оштре мере ће бити подузимане од стране власти да би се одржао ред, дистрибуирале намирнице угроженима, а изазиваче немира изоловало у концентрационе логоре. Са ванземаљцима би се преговарало или ратовало.
 
3. Подела преживелих у групу унутар система и групу ван система  
Сваки катастрофални сценарио и социјални хаос не може да потраје дуго, чак и после дужег „мрачног времена“ следи поновно успостављање поретка. Питање је наравно каква врста реда, под чијом влашћу и по коју цену ?  Уколико модеран начин живота буде разорен током рата неколико месеци или година, а влада и војска опстану, онда ће обновљени поредак вероватно бити ауторитативан, мада ограничен услед географског домета због логистичких ограничења. То значи да ће постојати изолована „острва“ под ауторитативном влашћу, где ће поредак бити обновљен под ауторитативним режимом, при чему ће преживели правити велике уступке да би живели унутар тих територија. Остатак преживелог становништва био би одсечен од система, у руралним подручјима без комуникација и принуђен да се самоорганизује и стара сам о себи, формирајући при томе можда паралелну културу уз постојећу. Научна фантастика је много пута описала ту могућност. 
 
4. Пост-апокалиптички трибализам под „ванземаљским боговима“ 
Ово претпоставља да се људи неће моћи супроставити ванземаљским силама и модерна цивилизација потпуно пропадне и да не преостану људске власти. Човечанство би се поделило у племена и уколико би се ванземаљци умешали, то би створило услове сличне онима у давна времена, када су одређене ванземаљске фракције управљале појединачним племенима. 
 
5. Димензионално померање и расцеп реалности у временске области и егзистенције 
Претходне могућности претпостављају појединачну концензуалну реалност. Уколико уследи одвајање временских линија, различити људи ће доспети у одвојене вероватне будућности и димензије у зависности од њиховог индивидуалног спиритуалног профила/нивоа. То се може развити у димензионално померање, при чему ће неки појединци „дипломирати“ за ниво који ће делити са нижим ванземаљцима - амби-терестријалцима. То би било одвајање од наше садашње временске линије, која ће се наставити без њих и бити изложена неким од апокалиптичних сценарија, који су горе представљени.
 
6. Дезоријентација после димензионалног померања и избор стране 
Директни контакт са нижим амби-терестријалцима је неизбежан за делове човечанства који су померени у њихово природно окружење. Уследила би конфузија током борбе различитих амби-терестријалних фракција за покорност или  хармонизацију људских придошлица. 
 
7. Потпуни рат, битке са ванземаљцима и НЛО-а , активирање „спавача" 
Уколико неко пређе линију успостављене коегзистенције или наруши спонтани мир и баланс  путем коришћења силе било услед страха или скривених намера , онда ће сви кренути у обрачун. Постоји образац унутар феномена абдукција ( отмица људи )  и пројекта МИЛАБ о људима који су тренирани да користе егзотично оружје, пилотирају ванземаљским летелицама и развију надприродне моћи у ратним ситуацијама између људи и ванземаљаца или између супротстављених ванземаљских фракција. Они ће онда бити активирани и позвани да обаве те своје борбене вештине у функцији заштите цивилизације. Дакле постоји потенцијал за људско-ванземаљски или учешће у ванземаљско-ванземаљском рату фракција. 
 
8. Долазак ванземаљског појачања за физичко освајање  
Увек постоји могућност да негативни ванземаљци прибегну сили, уколико њихови планови за мирно преузимање земље и наше цивилизације пропадну или закључе да је дошло до застоја реализације њихових освајачких планова. Чињеница да је мирна метода освајања ефективнија и мање мучна, не значи да је план о физичком наметању и уништењу искључен. Будући да би физичко освајање земље захтевало велике јединице, за које није досада било потребе да бораве у близини Земље, и такве јединице или армија би били доведени из далека. То би онда наметнуло људима борбу за опстанак или истребљење, свим средствима и свим познатим и непознатим оружјем укључујући и нуклеарно, што би свакако имало последице и по земаљско становништво. 
 
 КОЈА СУ МОГУЋА РЕШЕЊА  ?
Ствари се могу развијати на много различитих начина у зависности од тога које ће се од горе наведених компоненти испољити и у ком редоследу. То отежава проналажење адекватног решења, јер треба узети у разматрање много могућности.  Одлучио сам да потпуно изоставим идеалистична решења, базирана на институционалним иницијативама, социјалним покретима и политичком активизму, јер се она јављају и развијају сама од себе. Уместо тога фокусираћу се на индивидуална решења, која су важна независно од сценарија и која се могу подузети одмах. То значи пре свега информативну и спиритуалну припрему која треба да започне ОДМАХ .
 
1. Информативна припрема
Будите свесни и бирајте решење у складу са тиме. Подршка дата погрешном лидеру земље, потписивање погрешне петиције, препоручивање погрешног извора или прикључивање погрешном покрету може бити избегнуто, уколико имате довољно свести да знате шта је то што у ствари подржавате. Тезе, наведене у овом чланку, вам могу помоћи да избегнете неке жаљења вредне изборе, као што је наивно препоручивање и ширење дезинформација или промоција ванземаљских група, које показују све знаке негативних варалица. Можда други људи не знају више, али ви знате. Што постанете свеснији , то ће мудрије бити ваше одлуке и то ће пре ваше речи, мисли и акције обележити и оснажити позитивну будућност вас и других људи.
 
2. Балансирање једностраних дискусија и исправљање наивних погледа на свет и ситуацију
Можете се наћи у личној конверзацији, мејл-кореспонденцији или форумској дискусији током којих ће се јавити тема о ванземаљцима или нека слична. Уколико су тезе јасно искривљене, засноване на погрешним претпоставкама или промовишу дезинформације, онда вам је дужност (под претпоставком да поседујете знање), да додате баланса, нудећи другачије идеје за размишљање или упућујући на изворе, какав је овај чланак, и додајући свој коментар уз тај извор. Циљ није насилно убедити друге, већ им пружити могућност да начине изборе заснован на бољој информисаности, разматрајући неке нове идеје. Уколико и то тврдоглаво игноришу и одбаце рационализују и ви нађете да се ништа више не може учинити, бићете мирни, знајући да сте покушали учинити свој задатк. У супротном случају кривица ће притискати вашу савест, што нисте учинили оно што сте и када сте могли.
 
3. Сакупљајте, архивирајте и ширите важне информације 
Велики број књига, видео записа , линкова и другог материјала под руком ће вам омогућити да друге заинтересујете, подстакнете на напредак у сазнањима, пружајући им праве информације. Такође, интернет може престати да функционише, тако да би било добро архивирати сав материјал пре него што постане недоступан, да би се прешло на штампање и поделу у виду летака и других писаних материјала. 
 
4. Проширите и усавршите своје комуникацијске способности 
Уколико је неопходно, посветите пажњу усавршавању својих вештина говора и писања. Можда ћете бити у ситуацији да саопштите своје знање и информације пред више људи и била би штета ако тај процес буде ометен услед комуникацијских дефицита, ваше неспремности или страха да говорите пред великим бројем људи. 
 
2. Спиритуална припрема
- Очувајте емпатију и разумевање за ситуацију и проблеме других. Ако ништа друго, култивисање емпатије и разумевања ће вас сачувати од западања у арогантност, цинизам и депресију која може пратити спознају негативних аспеката наше егзистенције. Непријатна истина не треба да буде игнорисана, већ схваћена у оквиру веће спиритуалне слике. То се може увежбавати током свакодневних ситуација, које би без припреме у супротном изазвале лоше, штетне , осветничке и непријатељске мисли.
 
- Останите максимално прибрани у новонасталим тешким временима, јер паника, фрустрација, бес и страх су примери губитка самоконтроле, а то значи привремени губитак рационалности, слободне воље и баланса. То значи да се реагује механички уместо да се реагује свесно и одговорно. Уместо да човек буде слепо гуран тим импулсима, човек мора постати само-свестан и вољно концентрисан на задатак који му се наметне. Највећи изазов ће бити остати прибран у сталној контроли своје интуиције и разума, када нове, непознате и разорне ситуације покушају да вас уздрмају. Ми се периодично суочавамо са оваквим тестовима и они представљају добру праксу да бисте видели колико мирни можете остати под неким изненадним притиском. Што више успете да одржите сталоженост током таквих ситуација, то ћете боље бити припремљени у претпостављеним предстојећим временима. 
 
- Користите свесност у намери да бисте уобличили вероватноћу када је неопходно да ваше мисли, емоције и одлуке дају облик вероватноћи ваших искустава.  Можете повећати вероватноћу за успех, помоћ и заштиту путем искрене намере и на сличан начин можете редуковати вероватноће за неуспех, напад и несрећу, тако што ћете у миру, свесни њихове могућности припремити се да се са тиме суочите када се појаве. Усавршавајући свесни утицај на свој сопствени део реалности пружа већи маневарски простор, проширујући ваше способности изван једноставне физичке каузалности.
 
- Останите у синхроницистичкој струји  јер се живот креће одређеном последичном матицом која је управљена ка оптималној вероватној будућности. Када сте синхронизовани са овим кретањем, све долази на своје место, одвија се спонтано и ви се осећате енергизовано и ентузијастично. Резултат остајања у „струјању“ су напредак, баланс и пораст свести. Када сте ван струје, нема резултата или долази до застоја, а ви имате осећај празнине или осећај да сте на погрешном путу. Остајање у тој животној матици је комбинација исправног става, исправних избора и исправних акција. Путем посматрања човек може да одреди унутрашње и спољне услове неопходне, да би остао у позитивном смеру кретања ствари.
 
Развој психичких и физичких способности 
Ако се развијају сигурно и користе мудро, психичке способности као што је прекогниција, виђење ауре, рад са етеричном енергијом ради лечења нам даље проширују маневарски простор. Најосновнија психичка вештина која се може развити је свакако интуиција. Интуиција се може развијати уочавањем унутрашњих импресија које најављују одређене спољне догађаје. Тест за истинску интуицију је да ли се доследно показује тачном. Уколико је била погрешна, то није била права интуиција. После довољног броја покушаја и промашаја, моћи ћете да разаберете праву интуицију од погрешних сигнала, као што је жељено а нереално размишљање. 
 
Физичка припрема је такође неопходна, али нема потребе да ову тему посебно обрађујемо, јер је материјал о преживљавању у екстремним ситуацијама лако наћи. Моја једина сугестија би била направити што веће залихе флаширане воде, трајних намирница, лекова, не држати готовину у банци, вежбати да бисте повећали своју физичку снагу и издржљивост и оснажити свој имунолошки систем путем дијете . Из свог искуства ипак могу рећи да су  спиритуална и психолошка припрема много важније и моћније будући да делују на широк спектар сценарија, док се физичка припрема односи само на неке од сценарија, који су наведени, али не смеју ипак бити занемарени. 
 
ЗАКЉУЧАК
Неке од тврдњи теорија и закључака које сте овде прочитали без довољно уверљивих доказа док сте ви окружени и бомбардовани арсеналом дезинформација, програмирања ума, лажних лидера са чипованим мишљењима и другим методама за масовну манипулацију о којима је било речи у претходним деловима. Уз моћ сопственог расуђивања и налазе догађања на макро и микро плану, наша интуиција је најприроднија и тренутна линија одбране од земаљских и ванземаљских покушаја превара. Почетак развоја више спиритуалне интелигенције представља директно препознавање истине и због тога оно измиче  емоционалној манипулацији људи и селективним доказима. Постојећи стандарди позитивности су већ утиснути у наше душе и испољавају се у сваком тренутку спиритуалне свесности и знања. Морамо се трудити да те осећаје истински пратимо када се окренемо своме унутрашњем Ја и ту препознамо резонантне вредности. Прави одговори и одлуке су данас готово „закопани“ испод свих многих лажних циљева и вредности, који нам се годинама свакодневно намећу путем државног прикривеног социјалног и биолошког програмирања. То је оно што морамо савладати, чега морамо постати свесни , да би када дође тај тренутак били што спремнији за отворени миран или конфликни контакт са ванземаљским животом. 
 
Крај
 
/Извор: www.montalk.com /
 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP