Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 107814
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6700265
Ko je na sajtu?
Imamo 26 gosta na mreži

ZAŠTO SE RAZBOLJEVAMO I UMIREMO OD TEŠKIH BOLESTI ?


30.01.2015. / Akademediasrbija
 
Kada nekome kažemo da je oboleo od raka ili AIDS-a, već posle nekoliko sati će ćelije imunog sistema prestati s radom. Zašto?
 
 
Zato što su upornim dugogodišnjim ponavljanjem u medijima i među ljudima i od zdravstvenih radnika da su AIDS i rak smrtonosne bolesti, “vlasnici” tih bolesti sami se programiraju da umru. Naš zadatak je da svojom voljom razbijemo taj program. Svi koji obole i misle da će umreti od raka ili AIDS-a, naprimer  trebaju se deprogramirati, pustiti imuno-ćelije svoga organizma da ponovo uspostave svoj metabolizam.
 
Dok smo u stresu i u mišljenjima o programu smrti, ćelije zatvaraju svoju membranu i ne primaju više hranjive materije  niti otpuštaju toksine, pa tako lagano ćelija po ćelija izumire.
 
Svi koji su oboleli i misle da su teško i neizlečivo bolesni neka izbace taj „pogrešni“ program iz glave i neka počnu normalno živeti. Prepustite se radostima života, izađite na svetlost dana, ugasite televizor, ne čitajte novine, budite što više u prirodi, ne skidajte osmeh s lica, jedite sirovu hranu, bacite sve otrove iz kuće i sve će biti opet u redu. Bolesti same zapravo ne postoje, postoji intoksikacija tela i uma koji našim mislima iste prizivamo.
 
O snazi misli mnogo govori jedan ritual Aboridžina stanovnika Australije. Ako jedan od muškaraca iz plemena prekrši izvesnu zabranu, onda se poziva vrač. On dođe sa svojom vrećom punom svega i iz nje izvuče pileću kost i uperi je ka prestupniku. To se zove „upiranje kosti“. I svaki taj čovek uvek umre, ako ne odmah, onda za par dana. Zašto umire? Zato što veruje da će umreti – jer je vrač „upro kost prema njemu „ Slična stvar se događa i u medicini. Mnogi pacijenti umru jako brzo, nakon što im doktor saopšti , da su bolesni i kaže koliko im je života preostalo. Dakle doktor je na svojevrstan način “uperio kost” i pacijent umire, zato što veruje da će umreti. Ali vi ne morate i ne smete to prihvatiti. !
 
Dr. Sladjana Velkov
Dr Lorain Day
/ alternativainformacije.com /
 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP