Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 117757
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6829331
Ko je na sajtu?
Imamo 88 gosta na mreži

ПРЕПОЗНАВАЊЕ ВАНЗЕМАЉСКИХ ЕНТИТЕТА 4.


27.01.2015. / Академедиасрбија 
Аутор: Монталк 
Превод: Ајра 
Приредио за објављивање на српском: Слободан Маричић 
 
Како би се могла манифестовати завршница ванземаљских сценарија обмане? 
 
 
С обзиром да су ванземаљци интелигентни стратези, тај сценарио ће морати задовољити следеће услове: 
• Да има минималан ризик да пропадне. 
• Да је врло је прихватљив за публику. 
• Да игра на карту човекових слабости и погрешних претпоставки. 
• Изграђује се на темељима претходних дезинформација. 
• Максимално користи тежину дате ситуације како би се људи натерали на послушност. 
• Пружа ефикасне мере за гушење отпора и хаоса. 
• Уједињава људске структуре власти и ставља их под контролу ванземаљаца. 
• Захтева најмању количину енергије и надзора од стране ванземаљских надзорника. 
 
Ми можемо донети неколико едукативних претпоставки уз помоћ упоређивања праваца дезинформација с правцем тренутних политичких, друштвених, егзополитичких и метафизичких кретања. Навешћу један могући сценарио који се уклапа са свим тим, мада сигурно постоје и друге могућности које се можда још боље уклапају. Без обзира на то, горена ведени услови остаће ће исправни. Главне улоге у завршном сценарију Овде би било најбоље да прво проучимо главне играче и какве улоге они могу играти, с обзиром на њихове врлине и слабости, као и перцепцију људи.
 
Рептилијанци 
Рептилијанци имају лошу репутацију. Од стране многих, они се сматрају превише ружним, агресивним и манипулативним. Чак иу филмовима научне фантастике, њима се придаје примордијална, насилна и фашистичка нарав. У извештајима из подручја истраживања ванземаљских отмица, они су познати по грубости, иживљавању над жртвама и силовању. Њихов монстроузни изглед сам по себи би проузроковао једну инстинктивну антипатију код већине људи, који би их подсвесно могли изједначавати с алигаторима, диносаурусима, злоћудним змијама или змајевима. Због тих разлога веома је мала могућност да ће рептилијанци бити тип ванземаљаца који ће нам се први представити као добри момци. То би створило код људи један сувишан страх и одбојност, поготово након непосредно преживљеног шока од саме Објаве. Међутим, имајући на уму да се рептилима слична бића представљају у позитивном светлу у дечјим емисијама, до њихове интродукције у позитивном смислу могло би да дође много касније, кад ова млађа генерација одрасте а ова старија, реакционарније генерација изумре или се једноставно навикне да живи у чудним временима. У почетку, њима би више одговарала улога негативних ванземаљаца-одметника, на које би се свалила кривица као на једине који су организовали и спроводили отмичарске активности. То би се темељило на постојећим извештајима о отмицама као и садржају неке литературе која се бави рубним подручјима, у вези са истраживањем позадине подмуклог присуства рептилијанаца. То би се ослањало и на природну аверзију коју људи имају на њихову физиологију. Као што је то раније поменуто, према тврдњама дезинформативног сценарија, управо таква негативна одметничка група се већ неко време петља око наше планете, међутим, ето, они су само једна мањина и као такви не могу представљати остатак њихове расе, која је иначе доброћудна. 
 
Мантиди 
Мантиди су мање помињани а изгледају још чудније од рептилијанаца. Одатле, могућност да они играју неку видљиву улогу на самом почетку је још мања. Њихов изглед инсеката (богомољке) не би имао нимало конструктивно психичко дејство код њиховог представљања људској цивилизацији . За њих се такође чини да углавном раде као високо напредни интердимензионални техничари који ретко кад прелазе у нашу доњу физичку димензију; одатле ће они пре остати где јесу и оркестрирати шоу-програм из позадине, него се отворено појављивати. 
 
Грејси 
Грејси су толико познати да је њихова улога у завршном сценарију готово гарантована.  Њиховом имиџу смо били декадама излагани преко поп-културе, музике, забаве, знакова у житу, ТВ документараца и НЛО литературе, тако да је он сада добро укопан у нашу колективну мрежњачу. Наша дугогодишња десензитизација присуству грејса представља инвестицију која је превелика, да се на крају не би морала исплатити. Анализа дезинформација нам сугерише да ће нам они бити представљени као једна мистериозна, софистицирана, компјутерима слична, раса која је оријентисана ка извршавању разних мисија. Они могу бити презентовани као чувари-заштитници човечанства, чији је задатак да нам помогну у нашој еволуцији кроз тешка времена; или чувари-заштитници који су управљали програмом отмица и хибридизације, како би то могли остварити. Грејси ће промовисати транс-хуманистичке идеале како би поспешивали наше кибернетичко спутавање, што ће бити маскирано као генетичка и технолошка "побољшања". Они ће нам такође предочавати и величати поједностављен тип зен-у сличне духовности који ће промовисати не-проницљивост и покорност у име не-дуализма и интеграције. Због њиховог чудног изгледа и вибрација, као и евентуалне подељености јавности у вези са њиховим могућим намерама, Грејси ће вероватно ограничити своје присуство и држати се у позадини, као неке незаинтересоване и енигматичне индивидуе а могуће је да ће се појављивати у друштву неке од ванземаљских група које су прихватљивије, где ће остављати утисак њихових асистената. Неки Грејси могу бити коришћени и као жтвени јарци, односно, окарактерисани као да су негативне оријентације, било да ће наводно потицати из радионице тзв. владе у сенци (коју чине људи ) за сврху тероризирања жртава отмица, неки дегенерисани изданак исте генетичке линије од које потичу доброћудни Грејси или ће бити представљени као једна група која је била киднапована, клонирана и репрограмирана од стране негативних рептилијанаца за сврхе спровођења њихових планова. Као што је раније поменуто, то би служило за маргинализацију доказа о истински негативним активностима код абдукцији људи а тако би се могла исценирати и једна претња за чије решење ће нам бити потребна помоћ добрих ванземаљаца. 
 
Нордијци 
Нордици су далеко најпогоднији за обављање задатка првог контакта, зато што они изгледају слично нама а то ће представљати и једно пријатно изненађење за оне који се плаше сусрета с неким гротескним ванземаљски живот обликом. У литератури која се бави абдукцијама људи, они такође имају много чистије руке у поређењу с другим поменутим ванземаљским расама. Њихова изванредна телесна грађа и љепота имаће директан утицај на наше најдубље генетичке програме: физичка привлачност и фамилијарност. То ће надаље распршити сваку ксенофобију, која је нормално укорењена у одбојности према свему страном. На пример, они ће изазивати страхопоштовање и дубоку наклоност, уместо страха, називаће их се популарним појмовима као што су "анђели", па чак и "небеска деца"; а не тамо неке "бубашвабе" или "крокодили". Нордици су идеалне суперзвезде за ову ванземаљску Дезинформативни кампању, праћени Грејсима; а обе групе би се могле појавити заједно пред нашим светом, као што су се претходно већ појављивали пред жртвама отмица. Проблем је у томе што ће први Нордици који ће иницирати галактичку дипломатију вероватно бити они негативног типа или клонови. То је због тога што су они који су заиста позитивни по својој природи не-интервенционисти и као такви они се не би нама натурали. Одатле, само негативне групе ће намерно, прве ступити на глобалну сцену као уз звукове фанфара како би нас што више импресионирали. Разборите земаљске индивидуе биће у стању видети кроз њихове лажи, међутим, већина човечанства ће бити омамљена и ентузијастички ће изражавати добродошлицу овим тобожњим гласницима наде, промена и просветљења.
 
Непознати 
Такође је могуће да се појави и нека ванземаљска група која нам је до сада била непозната. Они би могли изгледати веома чудно, с једва нешто мало људских карактеристика, можда као неке плазматичне животне форме које изгледају као бића из виших димензија. С обзиром да никада нису били поменути у истраживачким извештајима, уколико би играли негативну улогу у завршном сценарију, онда би то врло лако могле бити и вештачке пројекције или креације. Оперативци неких тајних група ("Блек опс") могу лако произвести таква створења уз помоћ нанотехнологије, холографије и других метода. Предност код појаве таквих ванземаљаца који би изгледали чудно, нематеријално и наоко невино, била би у томе што би се на тај начин код људи изазвало чуђење и радозналост, уместо страха. Људи не би имали никакав познати појам (инсекти, алигатори итд.) с којим би их могли поредити, осим можда духова или спирита. Њихова улога би почела од једне неутралног стања, одакле се онда може конструисати било каква прича а да она истовремено не буде оповргавана од стране неких дотадашњих налаза с подручја истраживања отмица или завера. Њих би једино могло да ода оно у смислу кога они подржавају и какво понашање с наше стране они захтевају; ако се ту ради о захтевима који су на линији са негативном ванземаљском агендом, онда њихов изглед и порекло неће бити релевантни. 
 
Могући завршни сценарио ванземаљске објаве ће се спроводити у неколико фаза, то се може гарантовати. Постепеним подешавањем масовне свести, ствари се држе стабилним а то омогућава да се прорачунавањем предвиђених модела, одређују и наредни оптимални кораци. Иницијална фаза мораће би веома конзервативна како би се минимизирали ризик и паника, међутим, процес ће се касније морати убрзати јер се ризик неуспеха смањује сваким наредним успешним кораком. Сада ћу представити те могуће верзије завршног сценарија, подељене у пет кључних фаза. Овде би било битно не настојати одређивати то како ће се будућност одвијати, него показати минимални ниво комплексности у вези са завршним сценаријем; демонстрирати колико лако постојећи трендови и услови могу међусобно да конвергирају, како би се остварила прва агенда; и да се укаже на врсте опасности којих морамо бити свесни и које би требало неутралисати. Фаза један: 
 
Фаза 1 : Потврђивање и фасцинација 
Пронађен је доказ живота ван земље. То могу бити артефакти откривени на Марсу или интелигентни сигнали примљени из космоса преко СЕТИ система. Након тога следе религијске и филозофске дебате о импликацијама чињенице да нисмо сами у универзуму. Та дебата еволуира од тражења одговора на питање шта подразумева сама чињеница о постојању другог живота у унивезуму, до питања да ли нас већ посјећују нека интелигентна ванземаљска бића. Тако, НЛО феномен постаје много вероватнији и добија велику пажњу публике. На сцену ступају угледни научници из подручја уфологије и егзополитике, делећи са јавношћу њихове информације или дезинформације. 
 
Фаза 2: Антиципација и организација 
Отворено појављивање НЛО-а се све више повећава, одговарајући нам тако на питање да ли нас ванземаљци посећују. Сада се првобитно питање претвара у "Зашто су они овде?". То води повећању интересовања за оно што имају да кажу жртве отмица и контактиране особе, с обзиром да су они били у личној интеракцији с ванземаљцима и предочене су им њихове намере. Пажња ће се такође проширити и на наводне директне поруке од самих ванземаљаца, као што су оне послате уз помоћ знакова у житу, каналисање или у облику анонимно дистрибуираних прогласа. Ту ће се главнина дезинформација истоварити на јавност како би се обликовала њена перцепција ванземаљских мотива. Мреже и институције чији је задатак да припреме човечанство за ванземаљску објаву и галактичку дипломатију, шире се и постају веома добро организоване и утицајне. На владе се сада врши већи него икад притисак да објаве истину о ванземаљцима. 
 
Фаза 3: Очај и конфронтација 
Економски и политички проблеми, као и они у вези са заштитом животне средине који су већ узели маха у прве две фазе, сада већ постају веома изражајни. Озбиљни проблеми с климом приписују се последицама глобалног загревања за којег су криви људи. Несташица хране и отежана производња и дистрибуција енергије воде ка избијању глобалних немира. Незадовољство системом прераста у побуне и појаву тероризма, што води до увођења контролних рампи на путевима, пролиферације грађанских доушничких мрежа, хапшења грађана и њиховог затварања у Фема концентрационе логоре. Људи почињу да сматрају да сви проблеми потичу од зле глобалне елите која покушава да консолидује и очува своју моћ, уз помоћ стварања хаоса. Тако људи у очају почињу да жуде за једном глобалном променом режима, за чистим технологијама и слободом, храном и финансијском и здравственом сигурношћу. Долази до све већег контраста између позитивне перцепције ванземаљаца од стране људи и негативне перцепције људских ауторитета, што се претвара у све гласнији захтев за ванземаљском интервенцијом.
 
Фаза 4: Револуција и ерадикација 
Ванземаљци иницирају први контакт на један ограничен начин, довољно да докажу људима да постоје и да саопште њихове намере и захтеве. Масовна паника се ублажава уз помоћ услова који владају у полицијској држави, тако да се метеж спречава а уз помоћ претходно спроведеног програма аклиматизације, људи су већ донекле припремљени за тако нешто. Ванземаљци обећавају сигурност и стабилност у замену за нашу сарадњу, што се са задовољством прихвата. Долази до Објаве без преседана. Проглашава се да је дошао крај лажима, обманама, заверама, ратовима и страдањима јер су протагонисти сада откривени и стари поредак се руши. Инструменти полицијске државе бивају преусмерени на одржавање мира, како се развија галактичка дипломатија а про-ванземаљски покрет постаје Нови поредак. Жртве отмица и контактирани који су били посебно одгојени за тај задатак, сада постају ванземаљски заступници и обављају главни посао у трансформацији друштва и његовом прилагођавању ванземаљској агенди. Тај процес ће се чинити више демократским него диктаторским, како промене унутар друштва напредују уз помоћ оних заступника. Свет се уједињава. Све науке и религије бивају апсорбоване унутар једне ванземаљске парадигме. Тврдоглаве религијске и политичке групе које одбијају да се повинују, проглашавају се игнорантним, заосталим и опасним. Широм света, про-ванземаљски фанатици почињу да прогањају дисиденте. Сви који се усуде да се успротиве покоравању ванземаљској агенди, биће сврставани у категорију анти-ванземаљских терориста, заосталих религијских фундаменталиста или отпадничких елемената из старог поретка који покушавају да подрију ванземаљску окупацију.Инструменти полицијске државе, побољшани уз помоћ тајних земаљских и ванземаљских технологија, усмеравају се онда против ових не-конформиста. Они бивају искорењивани, преваспитивани или елиминисани, а све у име одбране мира, слободе и будућности човечанства. 
 
Фаза 5: Еволуција и асимилација 
Човечанство се мирно креће ка будућности. Како одрастају, хибридна / индиго деца преузимају управне позиције. Већина опстале људске популације се окреће рударству, индустријској продукцији и агрикултури, користећи се изнајмљеном ванземаљском технологијом, како би изграђивали и одржавали инфраструктуру нове цивилизације. Опстанак, просперитет, хармонија с природом и физичко-ментална перфекција, постају главне фокусне тачке. Кибернетички и генететичка побољшања се радо прихватају како би се повећале телепатске, телекинетичке, видовњачке и друге супер-људске способности. Ванземаљској технологији и услугама, придају се заслуге за помоћ човечанству у његовој еволуцији.  Човечанство постаје све више кибернетички, видовњачки и технолошки софистицирано, али на рачун проницљивости, стварне духовне везе са божанским, независног размишљања и свесности о вишим духовним истинама. На крају, човечанство је потпуно хибридизирано и перфекционисано као једна чврста, моћна, физичка и димензионално флексибилна алатка у рукама негативних интердимензионалних сила. Асимилација је потпуна. 
 
Наговештаји 
Један сценарио као што је овај, требао би бити наговештен уз помоћ неких трендова који би били активни и видљиви управо сада. Ту нам на памет пада неколико могућности.
 
Први тренд представља феномен 2012. године, чиме се гради грозничава антиципација да ћемо ускоро направити једну транзицију у доба просветљења. Долазак ванземаљаца управо негде после тог времена, лепо ће се уклопити са тим очекивањима, уколико нам се они представе као наши предводници у златно доба. Сад, ја верујем да ће човечанство подлећи радикалним променама наредних година, међутим, моје истраживање и интуиција ми говоре да пре него што то све буде готово постоји један критичан прозор који ће се протезати још неколико декада у којем ће се одлучивати крајњи исход. Тако, уколико се на самом почетку постави једна лажна "финиш-линија", онда крајњи исход може бити изманипулисан уз помоћ једног само-испуњавајућег пророчанства. Управо кад људи буду требали бити најразборитији и најактивнији у обликовању њихове будућности, они ће се опустити и спустити гард, мислећи како су већ негде стигли. 
 
У други тренд спадају знакови у житу. Неки знакови у житу су чисто апстрактне природе и преносе поруке на једном архетипне, метафизичком нивоу. Они, како се чини, спадају у оне оргиналне. Онда, постоје знакови у житу који инкодирају стварне догађаје и датуме, на један начин који тражи од нас да се према њима односимо интелектуално као код решавања загонетки. Они показују неке знакове да су их направили људи, било да су постављени уз помоћ добро утренираних људских тимова на земљи или су нацртани уз помоћ енергетских снопова усмераваних из сателитских оружја лоцираних у свемиру, што би онда подразумевало активности "блек опс група", за које је већ поменуто да раде у складу са ванземаљском агендом. Неке од тих формација у житу алудирају на Мајански календар, док неке друге наводно треба да представљају директне поруке од Грејса. 
 
Трећи тренд подразумева феномен такозване индиго, кристал, дугине, звездане или хибридне деце. Док неки од њих једноставно могу бити хендикепирана деца и деликвенти којима су додељени еуфемизми Њу-Ејџа, за друге се чини да ипак имају напредну природу. Ови други би могли представљати људско-ванземаљске хибриде, који су посејани у људске породице или напредне душе које су дошле овамо како би доживеле или катализирао долазеће промене. То не би било нимало изненађујуће, узимајући у обзир Закон реинкарнације према којој се душе рађају у оним временима која одговарају њиховим тренутним потребама и способностима. Проблем је у томе што се ова посебна деца могу користити као пиони и везни играчи од стране негативних ванземаљских група. Замислите само ако би милионима родитеља било речено да њихова деца поседују једно драгоцено ванземаљско наслеђе, односно, да су опремљени од стране ванземаљских "доброчинитеља" специјалним способностима и знањем како да поведу човечанство у нову еру. Који би то родитељ онда одбацио присуство ванземаљаца и тако ризиковао одбацивање свог сопственог детета? Код већине њих избор би био аутоматски донесен: прихватити и заштитити обоје. Њих се може и додатно кондиционирати да би се то осигурало. Надаље, ти људи би гледали на људе који показују аверзију према ванземаљској окупацији, као на потенцијалну претњу њиховој деци а то аутоматски рађа један јак одбрамбени инстинкт. И за саму децу, поготово ону која то још не знају, само сазнање о њиховом посебном статусу подразумева једну велику закачку за њихов его. Која ће то млада особа одбити моћ, идентитет и привилегије које иду заједно са играњем улоге заступника ванземаљских група с којима се осећају сродним; поготово након што су цели живот били задиркивани од стране својих вршњака зато што су другачији или након што су већ дуго имали осећај да морају обавити неку посебну мисију у будућности? 
 
Позитивне душе које имају једну посебну сврху овде стварно постоје и многе од њих су претрпеле изолацију од друштва зато што су стално биле другачије од других. Неке од њих би стварно могле представљати и везу с неким истински позитивним ванземаљским групама, које се противе негативним интервенцијама. Међутим, то није толико битно и такве се индивидуе не би требале излагати никаквој дискриминацији само зато што имају неке посебне способности или везе са ванземаљцима. Оно што је битно, то је да такви млади људи, као и други који су посебно одгајани и програмирани за одређене задатке, могу бити насамарени да промовишу погрешне ванземаљске групе. То је опасност коју овде имамо. Одатле, они би морали бити довољно мудри како би могли приметити ту обману и одупријети се "качењу" свог ега, а своје моћи почети користити за одбрану истине, слободе мисли и духовног суверенитета. 
 
Четврти тренд представља пробој предмета ванземаљаца у главне религије. Хришћанство је највећа религија, праћена Исламом и хиндуизма а њену највећу грану представља Католичанство. С обзиром да је то највећа религијска група у свету, реално би било за очекивати да ће се ванземаљска агенда послужити католичком црквом како би стекла лакши утицај на масе милиона људи. Католичка црква би могла послужити као примарно средство за религијску реформацију запада и асимилацију од стране ванземаљске агенде. Отац Габриел Фунес, директор Ватиканске Опсерваторије и језуитски свештеник, потврдио је већ могућност постојања ванземаљаца и нагласио да веровање у њих није супротно веровању у бога ас обзиром да су они део креације, они су наша браћа. Још један високо рангирани ватикански званичник, по имену Монсињор Корадо Балдучи, који је демонолог и теолог као и члан друштва Роман Куриа, изјавио је да је контакт са ванземаљцима истинита ствар, да они обитавају на једном нивоу који се налази између човечанства и анђела, као и то да они нису демонске природе. Иако су ово личне тврдње, Ватикан се није од њих оградио, нити их је негирао, што нам индицира да како време буде одмицало, Ватикан ће мало по мало претакати ове погледе у своју званичну политику. Концепт који се овде не помиње је могућност да се неки ванземаљци који егзистирају на нивоима који се налазе између човечанства и анђела, користе демонском стратегији приликом остварења својих циљева, што укључује и коришћење цркве као једног средства за њихово портретисање у смислу наше анђеоске браће. 
 
Пети тренд представља улагање великих напора у пребацивање кривице за глобално отопљавање искључиво на човечанство, упркос постојању доказа који указују да је примарни узрок тога један природни систем соларних циклуса. Ти соларни циклуси зависе о променама у комбинованој гравитационој сили којој је сунце изложено од стране планете које се окрећу око њега. С друге стране, промене у зрачењу сунца изазивају и одређене последице на тим планетама.На пример, људи не могу бити кривци за глобално отопљавање које је примећено и на Марсу. Чак и кад би повећана производња угљен диоксида била узрок глобалног отопљавања, они који гурају ову агенду вема сумњиво игноришу истинска решења као што је развој технологије бесплатне енергије. Уместо тога, они захтевају већу интервенцију влада, насилну штедњу енергије и економско спутавање популације.Уз помоћ све чешћих временских непогода, индукују се колективни страх и кривица, што води ка повећању спремности за непотребна жртвовања у име политичке коректности и битке за опстанак планете. То ће створити једну довољно велику срџбу према људском руководству, као и осећај гриже савести код нас самих због уништавања наше животне средине, да ће ванземаљци моћи наизглед потпуно оправдано укорити људе за њихову неспособност а онда као решење проблема понудити саме себе, као и њихове људске заступнике. Наравно, то не оправдава никакво настављање уништавања природе од стране људи, него само указује на то да кривица треба да иде тамо где и припада, и да се одговарајуће мере морају предузети.
 
Међутим, "Спасавање Земље" се никако не би требало претварати у једно погодно средство за извођење подмуклих политичких и ванземаљских агенди, што се на жалост већ дешава а вероватно ће се и наставити током надолазећих година. 
 
Шести тренд подразумева недавни помак у политици објаве постојања ванземаљског живота.Телевизијске емисије на тему НЛО-а сада више апелују на веровање него на скептицизам, док је пре било управо убратно. Неке владе су започеле са процесом објаве докумената који су некада били тајни и база података о НЛО-има а САД ће се такође придружити том тренду кад следећа администрација преузме власт. Чак је и бивши астронаут Едгар Мичел много галантнији него икада пре потврдио да смо посећивани од стране ванземаљаца и да то морају бити Грејси, мада је он додао да се ту мора радити о доброћудним ванземаљцима, јер да није тако, они би нас већ одавно збрисали са земље. То нам индицира да долази до прелаза са заташкавања постојања ванземаљаца на заташкавање онога ко су они, у ствари, и зашто су стварно овде. Скептици се све више представљају као они који држе очи затворене (што је у многим случајевима стварно тако), а они који верују у НЛО-е, као и сами сведоци, оправдавају се и представљају кредибилним. Овде се ради о преласку с једне врсте камуфлаже на другу а многи од оних који поздрављају крај прве врсте камуфлаже већ упадају у замку која им је постављена у виду оне друге врсте. Ми можемо очекивати да ће се овај тренд наставити и да ће он постати још разметљивији. На крају ће се потпуно признати да ванземаљци постоје и да нас посећују али они су доброћудни и овде су да би нам помогли у овим тешким временима. Објава ће бити делимична, контролисана и дезинформативна до крајњег степена. 
 
Седми тренд представља егзополитичка навала да се преко којекаквих петиција захтева интервенција ванземаљаца, организовање грађана у контакт-групе и формирање мрежа за објављивање чија је сврха окончавање заташкавања истине о постојању НЛО-а. Њихова нестрпљивост у вези с тим не оставља нимало простора за једно разборито разлучивање између позитивних и негативних ванземаљаца и самозванаца. Неки верују да су сви ванземаљци доброћудни, те одатле ни не постоји потреба за довођење у питање саме позадине њиховог присуства. Други узимају у обзир да ванземаљци могу имати различите намере, међутим, они ограничавају дефиницију ванземаљске насилности на физичку агресију као што је мучење људи, обарање авиона или нападање војних инсталација. Уколико се непрестано игнорише, исмејава и одбацује могућност да се ванземаљска злоћудност може појавити под маском доброћудности, то онда подразумева недостатак разборитости с наше стране.Овакав један наш приступ, могао би се сматрати и доказом да смо одгојени и програмирани од стране истих сила. Уколико аспекти тог покрета буду одобрени од стране ванземаљаца, онда би егзополитичка активизам могао постати једно идеално средство уз помоћ којег ће наша колективна слободна воља бити уступљена њима. Међутим, уз мало додатне предострожности, исти покрет би се лако могао претворити у једног ефикасног браниоца истине, мудрости и суверенитета. Тако, да би испунио свој максимални потенцијал, тај покрет не би никако смео подцењивати софистикацију ванземаљске обмане. Уместо тога, он би требао испитати како би та обмана могла да функционише и предузети адеквантне мере и стандарде, како би се осигурало да једна таква обмана никада не успе. С таквим једним приступом, они не могу ништа изгубити док истовремнео могу много добити. Решење се налази у обома, бити за објаву и за разборитост. Зашто сада? Они који оркестрирају завршни сценарио су пажљиви, тактични и ефикасни. Они бирају најсигурнији, најспорији и најисцрпнији приступ који могу унутар задатих временских граница. Међутим, чини се да је крајњи рок за испуњење плана веома близу, узимајући у обзир брзину којом се успостављају услови за формирање глобалне полицијске државе, за изазивање глобалног метежа и за објаву о постојању ванземаљаца. Кад би они имали још један век на располагању за извођење тог плана, онда би вероватно наишли на мање отпора. То што они сада дејствују очајнички брзо и на више фронтова, указује нам на то да се догађа, или ће се непосредно догодити и нешто, што је ван њихове потпуне контроле. Они то нису у стању да спрече, одложе или убрзати, тако да они то морају акомодирати, инкорпорирати или преусмерити, као што би неки џудиста само преусмерио моментум напада његовог противника, не покушавајући да га потпуно зауставити. Зашто? 
 
Разлог  1. : Досезање зрелости и одржљивости људи 
Уколико упоредимо ово данашње време с оним пре сто миленијума из једне стриктно опортунистиче перспективе, постаје нам сасвим јасно зашто је управо сада време за једно потпуно преузимање наше планете од стране ванземаљаца, а не раније. Тек сада смо довољно технолошки напредни да би били у стању да поробимо сами себе на једном глобалном нивоу, да прихватимо ванземаљску парадигму и функционишемо као једна квалификована и способна алатка у њиховим рукама. Да су то покушали да учине раније, ванземаљци би онда у рукама пре имали једну проблематичну обавезу с којом би морали управљати, него неку вредну имовину. Они би сами морали да обезбеђују сву технологију, образовање и практичну обуку - што би био један тежак посао имајући на уму игнорантно, сирово и фрагментирано стање популације у тим временима. Зашто не онда сачекати (или отпутовати у времену у будућност) неколико векова, убацујући неке катализаторе дуж пута, како би се убрзао напредак цивилизације до оног момента кад сазру услови? Војни отпор није оно што они покушавају ту превазићи, него инерција и недостатак продуктивности. У другом случају, они би нас окупирали још за време када смо махали копљима и мачевима. Инерција се може савладати једино преко стрпљења и пажљивог имплементирања катализатора за раст, исто као што се жито мора пажљиво узгајати пре него што сазри за жетву. 
 
Разлог 2.: Приближавање критичним тачкама на временској линији 
То представља главни проблем за ванземаљске контролоре: цивилизација која је довољно напредна да ефикасно ради за њих, довољно је напредна да ефикасно ради и против њих, или у најмању руку, да измакне изван њиховог домашаја. Моменат који пружа максималну ефектност је истовремено и моменат највећег ризика. Данас смо се затекли у ситуацији, на једној невероватној тачки раздвајања између пропасти и ослобођења, а тактика која се против нас примењује подразумева маскирање пропасти као ослобођења. Будућност је у струјањима која зависе о степену информација и дезинформација које формирају базу наших личних и глобалних одлука. Модерна историја је начичкана критичним тачкама на њеној временској линији које привлаче интервенцију од стране интердимензионалних сила или оних сила које могу да путују кроз време, зато што те тачке представљају "прозоре" где се може најефикасније утицати на историју.Одатле, не треба нас изненађивати то што су ванземаљске активности експоненцијално појачане током последњег века, управо кад се приближавамо највећој нексусној тачки. 
 
Разлог 3: Долазеће природне катаклизме 
Природне катаклизме такође прете да дестабилизују контролни систем. Учинак укључују екстемну појаву сунчевих пега, масовне ерупције вулкана, супер-олује, бомбардовање кометама, ротирање магнетих полова земље, померање физичких полова земље и настанак једног новог леденог доба. Хиљадама година човечанство је углавном живело мирно без оваквих претњи, међутим, чини се да сви ови циклуси конвергирају за време долазећих декада. Већ сада можемо приметити несташице хране због разлога као што су болести, суше и поплаве које уништавају усеве широм света. Контролни систем не може остати неоштећен уколико се не прилагоди тим поремећајима. То прилагођавање подразумева повећање нивоа контроле, слично као што би неки фармер скупио своју стоку непосредно пре наступа олује и затворио је у обор. С циљем побољшања ефикасности, контролни систем иде један корак напред користећи се експлоатацијом раних знакова претњи, било да су они стварни или замишљени, како би успоставио контролу која ће бити потребна за преживљавање код оних претњи које ће уследити касније. Пример: глобално отопљавање је увелико резултат природних циклуса у сунчевој активности, међутим, уколико се уместо тога кривица свали на људе у смислу њихове повећане производње угљен диоксида, онда контролни систем може да снизи животни стандард људи и смањи самопоуздање код човечанства, тако да би очајни и деморалисани људи били много вољнији да предају свој суверенитет оним ауторитетима који се чине мудријим. Ти ауторитети ће онда имати на располагању сва потребна средства за везивање њихове људске стоке. 
 
Разлог 4: Процват феномена људске духовне трансцеденције 
Физички разлози који су горе наведени требали би чинити пристојан приказ одговора на питање зашто ванземаљска агенда напредује тако брзо у овим временима. Међутим, верујем да ту постоје и неки метафизички разлози, који упркос томе што изгледају прилично шпекулативно, ипак се могу лично верификовати. Примарни метафизички разлог је тај што се део човечанства креће према спиритуалној тансцеденцији, према стицању духовне свесности и интердимензионалних способности које су потребне да би се надвладао овај контролни систем. Тај тренд није само резултат повећане потребе за једним ширим стањем егзистенције од стране људске духовне еволуције, него је то такође манифестација божанске интервенције код тешких времена како би се убрзало духовно оспособљавање индивидуа које одлуче да учествују у том процесу. Ми смо динамична бића која су способна да се лично духовно развијају, тако да не постоји разлог зашто ми не можемо остварити трансцеденцију у једном већем броју, уколико добијемо довољно времена и прилику за то. Интердимензионалне ванземаљске цивилизације нису увек биле на том њиховом нивоу, што значи да су оне некада насељавале ограниченије равни егзистенције, као што је ова наша, пре него што су остварили транзицију. Уколико они то могу учинити, онда можемо и ми. Током целе наше историје постојали су трансцедентни људи који су радили као велики духовни учитељи тих доба. Иако су они били изузеци у тим временима, њихова порука је била да и ми можемо и хоћемо постићи исто, па чак и више. Да би до тога дошло на једном ширем нивоу, све што је потребно, то је да се синхронизују услови и катализатори који утичу на нас изнутра и споља, како би поспешили наше духовно буђење, оспособљавање и ослобађање. Они који су пријемчиви за ове утицаје, кад тад ће се изнад осталих  својом поларизацијом  удаљити од остатка који има веће предиспозиције за самовољну игнорантност и ентропију. (Наглашавам да овај феномен поларизације нема ништа заједничког са моралним просуђивања; он ће пре да проистиче из једног природног несклада који се јавља између индивидуа које корачају међусобно неусаглашеним животним путевима.) Узет према свом логичком исходу, феномен поларизације би водио ка трансформацији света онаквог каквог га ми познајемо и раздвајању конзензус реалности на засебна подручја егзистенције.Све се то спаја са проучавањем библијске есхатологије, пророчанстава америчких индијанаца, скандинавске митологије, санскритске космологије, извештаја добијених уз помоћ каналисања, жртава отмица и контактираних у вези са непосредном судбином човечанства.  Тако, чини се да поред спајања физичких фактора поменутих раније, постоји и неколико не-физичких фактора који се такође спајају. Једно дубље истраживање тих фактора оставићемо за други чланак. 
 
Морамо имати на уму да људска трансцеденција не гарантује аутоматски и једну потпуну бистрину. То ће пре подразумевати једно нивелисање терена за игру, него иступање из игре. Уместо да ванземаљци имају један ексклузивни приступ позадини позорнице наше реалности, скривени од нашег погледа, ван нашег домашаја и изван наше перцепције, наша трансцеденција ће подразумевати отклањање завесе и могућност да их видимо, као и да улазимо с њима у једну директнију интеракцију. То би могао бити још један од разлога зашто ванземаљци прелазе с тајног начина контроле на јавни: ускоро би могло постати немогуће за њих да одржавају своју привилегију невидљивости уколико више нас стекне већу видовитост и димензионалну покретљивост. Уколико је њихово откривање неминовно, онда нас они морају претходно кондиционирати тако да гледамо на њихово присуство у једном позитивном светлу. Други проблем са којим се ту суочавамо је сличан преласку у виши разред школе, где нам није потребно знање из тог вишег разреда да би завршили онај који тренутно похађамо.Тако ће се ту задесити гомиле дипломаца који неће уопште имати појма о интердимензионалној ванземаљској агенди и танчинама њихове егзистенције. Чак и кад не би дошло до "димезионалног померања", то би још увек били најфлексибилнији, најпрогресивнији и најкориснији људи којима пође за руком да прођу кроз то у долазећим временима. Ти добронамерни али потенцијално непроницљиви (у смислу разумевања ванземаљских / хипердимензионалних ствари) људи су они које је најлакше намамити у замку ванземаљске обмане. Они су такође и најдрагоценији, зато што ће статистички чинити већину прелазника. Може се слободно рећи да будућност човечанства зависи од њиховог избора у смислу на коју ће се страну сврстати. Ова ванземаљска дезинформативна кампања већ одавно циља управо на њих: егзо-политички активисти, њу-ејџери, прогресивне религиозне индивидуе, посебна деца, контактирани и жртве отмица, трагаоци за истином и други који су склонији несебичном дејствовању и прихватању нових идеја од већине осталих. То су управо они који ће успети прећи на виши ниво, међутим, многи од њих неће имати довољно предострожности која је потребна да би се би избегле клопке након преласка. 
 
Ово што се сада дешава има све карактеристике временског рата који се води између интердимензионалних сила које путују кроз време. Циљ сваког временског рата је очување, појачање и експанзија вероватне реалности / будућности из зачетка. Шта се више душа скупи на једној одређеној временској линији, та временска линија добија више стабилности и јачине у односу на друге. Пресељење људског колектива душа на једну негативну временску линију захтева колективну одлуку или избор. Одатле имамо овај дезинформативни програм, привремену манипулацију историје и генетике, како би се тај наш избор скренуо у правцу који промовише негативну временску линију. 
 
Одложио сам излагање на тему позитивних сила зато што се прво мора разумети природа и намере негативних ванземаљаца. Тако ћу у идућем и последњем делу навести све оно што ми је до сада познато о томе ко су они, како изгледају, како их разликовати од оних који се лажно представљају а пружићу и неке наговештаје у вези са позитивним решењима проблематике која је разматрана у овом члану. 
 
Наставља се: 
 

Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP