Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 117920
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6830564
Ko je na sajtu?
Imamo 77 gosta na mreži

КОНТРОЛНИ СИСТЕМ И КАКО МУ СЕ ОДУПРЕТИ


11.12.2014. / рее-Академедиасрбија
Ким Вилнер

Рекли смо да су разне негативне силе и ентитети у служби хипердимензионалног контролног система који је у вечитој борби за доминацијом у целом свемиру. Насупрот њима људима и хармоничним цивилизацијама помажу такозване « помагачке душе» из више нивоа које располажу са високом спиритуалном снагом и угрожавају планове покоравања људи и других цивилизација у истребљивачким плановима и походима негативних сила по космосу.

 Негативне силе виде помагачке душе као непредвидиве претње за свој план због тога што Контролни систем зависи о томе, да што више људи одустане од своје слободне воље кроз програмирана уверења у лажна ограничења и сличне неистине.

Ако се довољан број индивидуалаца духовно пробуди те стави у функцију своје више способности и знања, Контролни систем ће се распасти као кула од карата. Осим што се хране и манипулишу човечанством, негативна бића користе Контролни систем како би потиснули или уништили помагачке душе пре но што довољно бројно ојачају како би испуниле своју мисију.

Нижа половина Контролног система (медији, школство, војска, религија, итд ...) манипулише масама те се с њом управља углавном из треће димензије путем људи који профитирају на рачун других људи. Горњом половином управљају директно негативна астрална, ванземаљска и демонска бића која користе софистициране вишедимензионалне технике како би открили помагачке душе или регрутовали специфичне негативне појединце за своје циљеве. У наставку ћу описати најучестaлије технике и дати вам неке методе одбране.

ИЗМАНИПУЛИCАНИ АГЕНТИ

Хипердимензонални Контролни систем има на располагању на земљи шест милијарди људи од којих може изабрати слабе умове којима се може манипулисати, а који се налазе у окружењу неке помагачке душе која се буди и развија како би је духовно гушили.

Што је дух (спирит) мање присутан у некој особи, то је она погоднија за контролу од стране негативних сила. У тренутку када нам је ум – мисли, одсутан, било ко може бити телепатски наведен да учини нешто због чега ће касније зажалити. Када нисмо потпуно свесни сами себе, наше емоције могу бити вештачки снижене технолошким или психичким манипулацијама како би били неуобичајено изиритирани, те што деструктивнији и тада наше мисли могу бити усмерене према лажним сумњама и неспоразумима. Такви методи могу бити коришћени како би се креирали сукоби и неповерење између помагачких душа и њихових најближих, а све како би се уништила обећавајућа и корисна веза.

Међу нама су и они којима ужасно недостаје зрелост душе, и толико су погођени одсуством јаче духовности да постају трајни агенти Контролног система. Тим људима недостаје самосвести и индивидуалности, недостаје им истинске емпатије и саосећања. Функционишу као тирани или као пијавице у туђим животима. Њима недостаје нешто више па зато изгледају бездушно када откривају своје право лице.

Помагачке душе су често рођене у породицама у којима се најмање један родитељ  или рођак већ уклапа у тај опис; ако душа преживи одрастање с константним искушењима и мучењима, ојачаће управо због тих искустава. Ако душа подлегне, постаће онемоћала и истрауматизована те неће успети да испуни оно због чега је дошла међу људе. То је главни начин на који се Контролни систем обрачунава са помагачким душама - сламањем или одвраћањем пажње помоћу својих трајних агената. Ако се помагачке душе укалупе у понашања која укључују неповерење, недостатак самопоуздања, емоционалну зависност, мржњу према другима, ставове који укључују предрасуде или некакве друге дисфункционалности, тада би то озбиљније угрозило њихову способност помагања другим људима у животу.

Ако дођеш у ситуацију из које не можеш побећи као нпр. када те непрекидно  спопада тирански агент, имај вере да то неће потрајати заувек. Нађи мало времена како би се укључио у активности које подстичу и негују твоје интересе и креативност како би одржао пламен своје душе за време тог духовног мрака. Не прихватај критике које те запљусну и којима је циљ да замрзиш сам себе, изгубиш веру усвоје способности или којима је циљ да одустанеш од неких позитивних идеја. Не допусти осећајима недостатности да те поведу у лов на испразне циљеве који заправо нису твоји (као нпр. да будеш мачо или емоционално хладан, само како не би испао слаб у друштву). Одбаци прихватити неуки систем стандарда који вреднује негативне ствари, а исмејава позитивне. Коначни циљ негативних бића је да те претворе у једнога од њих и зато се бори против тога и запамти што представља твоје право ја.

Стални агенти су понекад коришћени како би се спријатељили са помагачким душама у активним фазама буђења како би их навели да застране. Нпр., aко одлучиш кренути интензивнијим путем учења о себи или о стварности спиритуалности , хипердимензионални Контролни систем добија обавештење па ти с временом може послати неку препредену особу како би те што више омела. Та особа долази снажно одражавајући многа твоја уверења, али ти видиш да јој се жури остварити контакт с тобом. У тренутку када задобије твоју потпуну пажњу, брзо те скреће на хрпу дезинформација покушавјући те уверити у ствари у које  ниси сигуран. Затим те покушава разуверити и то не на основу некаквих аргумената, већ помоћу манипулативних тактика  у многе друге ствари у које си уверен, а које си стекао учењем, знањем и мудрошћу . Често ће ти «ускочити» у живот с хрпом врло чудних синхроницитета, као нпр.спомињањем ствари које си истраживао, али никоме ниси о њима јавно говорио или причајући о својој личној прошлости и детињству, које врло чудно подсећа на твоје. Први пут када покажеш некакво неслагање или отпор, претворе се тренутно из једне пријатне у једну лошу особу . Чим се одбијеш покорити њиховој вољи или мишљењу то је «црвена марама», када се промене за 180 степени, што ти одмах показује које су им стварне намере.

Други стални агенти могу бити послати једноставно како би те завлачили у твојим намерама и послу, те како би трошили твоју енергију. Такве особе те гњаве да им будеш наставник, спаситељ, саветник, итд ... долазе као емоционално угрожене и очајне особе , а ипак, шта год да им кажеш, оне те заправо ни не слушају нити се покушавају поправити. То је разлика између њих и људи који заиста траже понекад од тебе пријатељски савет. Уместо да напредују од интеракције са тобом на начин да уче, стичу мудрост или снагу, они једноставно траже све више твог времена и енергије. Брига њих за савете које им дајеш, једино им је битно да те завлаче. У функционалном смислу они су као енергетске пијавице. Дај им прилику да нешто науче, али ако ти почну досађивати, а ти видиш да не желе помоћ, једноставно се окрени и иди својим путем.

И једне и друге ћеш поприлично лако препознати када их сретнеш. Ту је та плитка површинска маска, а испод ње се крије нешто лоше и зло што с времена на време исплива на површину. Ти њихови ружни испади ће ти упасти у очи. Али упамти да постоји разлика између нормалне особе која има лош дан, па се ненамерно «емоционално истресе» на тебе и опасне особе која се претвара да је нормална, осим у тренуцима када јој падне маска.

Можеш увек интуитивно осетити шта се налази испод нечије површине личности каквом се представља. Чини ли ти се да је њихова љубазност вештачка? Чини ли ти се да је њихов безобразлук неприкладан за њих? Лако можеш погрешити ако гледаш ко је позитиван, а ко негативан само на основу тога што се лепо понаша и ради лепе ствари, за разлику од онога који је често агресиван у одређеном тренутку. Врхунски преваранти користе свој шарм непрекидно како би преварили сваког без разлике и зато је понекад потребно да се чита између редова како би се уочио стални агент. На крају крајева није битно јесу ли духовно непробуђени или им недостаје духа зато што је свака особа која не може контролисати саму себе те се упушта у штетна понашања "лоша вест" како год окренеш.

Интуиција је потребна како би се успешно носили са лукавим агентима. Зато увек обрати пажњу шта осећаш када си у интеракцији с неким и запамти тај осећај. Након неког времена када покаже какав је заиста, присети се тог осећаја те га повежи са првим утисцима које си имао. Рецимо, сви они који су ми на почетку сусрета или упознавања  били одбојни, с временом су се разоткрили односно показали су своје право лице. Сви они који су ми се чинили као добронамерни, потпуни људи, такође су то с временом показали те су се показали доцније као креативне душе с снажном искром живота.

Како би избегао сумњичење погрешних људи немој тражити упозоравајуће знаке у понашању људи који ти се чине неодређеног понашања , иначе ћеш видети ствари онако како их желиш видети, уместо онако какве су оне заиста. Ако буде упозоравајућих знакова ти ћеш их већ уочити. Све што требаш чинити је избегавати сталну рационализацију упозоравајућих знакова када те запљусну. Зато остани миран и неутралан, како би избегао убацивање предрасуда у своја опажања. Негативна бића могу користити комбинацију имплантираних мисаоних петљи те комбинацију оркестрираних неспоразума како би навели друга позитивна бића на међусобно неповерење, на шта треба обратити пажњу. За разлику од правих упозоравајућих знакова, вештачки изазвана параноја долази са ирационалним импулсима изиритираности и преосетљивости уместо луцидног перцепирања опасности. Разлика између опреза и параноје лежи у томе што је опрез оштар, али спокојан осећај лишен ирационалних нагона, док је параноја један упорнији осећај без стварних основа.

Важно је запамтити да многи негативни ентитети често нису ни свесни онога што раде. Не треба их увек кривити за поступке које чине зато што сани немају  контролу сами над собом. Зато треба бити милостив према њима,  схватајући да су они само беспомоћни пиони који се користе у игри која је изван њиховог разумевања. Имати разумевања и милости наравно не значи допустити некоме да те «прегази», него истовремено треба имати разумевања, а са друге стране задржати проницљивост и чврстину. Такође треба знати када треба спустити лопту на земљу ( прекинути игру ) и то без презира или мржње. И најважније од свега је не  губити наду у све људе због искуства са негативцима, јер су свуда и други позитивни људи као што си и сам, с којима ћеш се срести када дође прави тренутак, а стварање пријатељстава са људима с којима си на истој таласној дужини може бити извор великог олакшања, снаге, напретка и ужитка.

ОТМИЦЕ И ПРОГРАМИРАЊЕ УМА
Најдиректнији и најподмуклија метода коју користе негативна бића како би онемогућила потенцијалне претње су отмице (абдукције ) људи у сваком узрасту. Потенцијалне претње у лику напредних особа се отимају, програмирају им се умови и враћају кући без сећања на то што се догодило. Можеш да идеш спавати једно вече, у току ноћи бити отет, па се пробудити ујутру имајући само мутан осећај нелагодности и умора. Али током ноћи си можда био отет и унутар неког  ванземаљског брода у подземној бази, у некој другој димензији на неколико сати те си можда био подвргнут програмирању ума хипнотичким наредбама  које остају у твојој подсвести и откуцавају. Затим у данима који следе те су наредбе тихо активиране а ти се одједном нађеш у преплављујућем депресивном расположењу, осећаш мржњу према другима, губиш веру у себе и ближње , имаш ирационалне или можда неморалне нагоне или налазиш разлог што креира сукоб између тебе и неког другог ко је можда такође програмиран.

Отмице изводе, негативни ванземаљци, негативни људи са ванземаљском технологијом или друге негативне силе. Негативни људи су припадници тајних група унутар војних обавештајних служби Америке, Велике Британије и Израела. Иначе и те сарађују са ванземаљцима или су чак потпуно под контролом негативних ванземаљаца. У отмице су такође умешани чланови старе подземне цивилизације споменуте раније. Сви сарађују, како нам говоре сведочења отетих који су се под хипнозом сетили тих искустава.

Отмичари поседују изразито софистицирану космичку технологију. Као што је већ поменуто, отмичари имају могућност да зауставе време, паралишу, левитирају и  пребацују људе кроз чврсте препреке и зидове у своје космичке бродове или на друга места.  Понекад се екстрахује само душа неке особе док тело остаје у кревету и она подвргава процесу промене поларизације ( ОПС и ОПД ). Њихове летилице  могу прећи у другу димензију, одлетети у спољни свемир ван наше галаксије, променити величину те бити много већи изнутра, него што се то чини споља. Напредни војни огранци имају технологију портала који могу створити црвоточину између њихове подземне базе и нечије спаваће собе преко које могу свакога транспортовати на жељено место . Њихове базе могу бити прожете убрзаним временским пољем, тако да тамо можеш остати неколико сати док су код тебе ( код куће на земљи ) прошла само сат или два сата. Могу ставити имплантат у твоје тело или  мозак како би те даљински програмирали у одређеном тренутку или док спаваш.

Све то многима звучи врло необично и лудо, али постоји довољно људи који се могу присетити својих искустава те пружити одређене доказе који указују да се горе наведено заиста многима догодило. Постоји много ствари о отмицама које су покривене чињеницама да ванземаљци пре свега отимају људе како би прикупили генетски материјал од кога ће креирати расу ванземаљско-људских хибрида који ће служити као веза између људи и ванземаљаца. Важно је упамтити у вези са отмицама да често код многих људи, све мисли и нагони и деловања нису нужно њихове сопствене мисаоне креације.

Ванземаљци могу испрограмирати своје жртве како би се заљубиле једна у другу, након тога могу једну особу једноставно "искључити" како би оставили другу у емоционалним мукама због неузвраћене љубави.  Могу испрограмирати осећаје пропасти, осећаје унутрашњег очаја и бесмисла. Могу изабрати некога док је још дете те користити програмирање годинама како би га претворили у једну анти-социјалну, неморалну и изопачену емоционално дисфункционалну особу. Војне групе покушавају програмирати у своје циљеве милитантне ставове као нпр.стварање опсесије с оружјем, као и решавање личних проблема насиљем; тако да неки од њих почну да пуцају по школи или постану луди бомбаши о којима слушамо све више у вестима. Зато је врло важно обратити пажњу на сопствене мисли и осећаје те избегавати претеране непријатељске, депресивне, опсесивне или аутодеструктивне мисли и реакције.

Готово сигурни знаци који указују да је неко био отет укључују изненадно буђење уз панични осећај да се нешто страно и зло налази у соби, буђење у рано јутро уз осећај страха и неиспаваности или буђење сваке ноћи у уобичајено време, али са осећајима екстремног умора и болова у телу, који нису пропорционални физичким активностима које је неко имао дан раније. Ако имате кућне љубимце, они такође могу бити преплашени или непријатељски расположени чак и према вама након што су били сведоци страног присуства или отмице. Ум вам може бити изразито збркан а  ви збуњени током дана због интензивног програмирања које се догодило. Можете имати необичне трагове по телу, мање модрице, огреботине или ожиљке на  које пре нисте имали ;  неки од њих су резултат имплантирања како би се на даље мотрила ваша околина и ви, ваши витални знакови, мисли и осећаји. Отмици могу претходити «виђења» ванземаљаца након што се заклопе очи (пре спавања), виђење неких упозоравајућих бројева, зујање у ушима сат или два пре спавања те неуобичајена узнемиреност кућних љубимаца или њихово реаговање на вама невидљиве ствари које се крећу око вас.

Спречити отмице није увек могуће, зато је битна «накнадна контрола» и «санација» штете. Прва и најважнија линија одбране против отмица без обзира са чије стране долазе је да моментално одагнате мисли које су вам програмиране. Програмиране мисли се откривају тако што се констатује јесте ли их имали раније, њихова потпуна дисхармонија са тренутном ситуацијом и вашим расположењем, осећај да вам их «неко или нешто снажно сугерише « чему се треба одупрети јаком концентрацијом на позитивне догађаје и сећања из вашег живота, чак и гласном молитвом или вашом заштитном мантром.  Саме отмице могу бити успешно спречене следећим  методама:

Прво, битно је задржати или повратити  добро расположење и самопоуздање, одагнати сваки страх и опсесивну параноју, јер то снижава вибрације ваше душе и олакшава ванземаљцима, бићима из друге димензије или  корисницима војних експеримената са телепортацијском технологијом да се лакше «уштимају» на вибрације ваших чакри  како би вас могли отети.

Друго, позната је чињеница да се већина отмица догађа док неко спава, те да су људи који се најлакше могу отети они који имају низак ниво свести, самопуздања и веровања у сопствене могућности. Искуства из сведочења показују да су  позитивне емоције ( љубав према неком ) слободна воља, јачина душе и свест врло моћне препреке отмицама. Ако неко свесно остане будан у ноћима када се појављују упозоравајући знакови, гледа забаван филм, у друштву прича о позитивним стварима, посвећује се молитви ( уз обавезно визуелизирање Христа или неког свеца ) може предухитрити отмичаре. Али ако то није могуће, тада је корисно оставити укључене диктафоне, снимаче звука или камере са аутоматским укључењем, као и сијалице-лампе које се укључују на покрет или  снимаче који се активирају гласом како би се забележила било каква необична активност током ноћи. Ако сте баш тврдог сна па се не пробудите током ноћи на неки од било ког упозорења које сте поставили, па ако тек ујутро прегледате снимке и нађете било шта што упућује на приство било чега необичног сматрајте да сте се успешно супротставили покушају ваше отмице. Наиме они свакако не желе бити снимљени на било који начин и у било ком тренутку. То наравно не значи да се они неће послужити неким трико ( исклјученјем струје – кратак спој ) али свакако постоје сви поменути уређаји на батерије.  Цитат : «Пре неколико година током перида учесталих отмица, подесио сам веб камеру која се активира покретом да ме снима док спавам - једне ноћи је шест пута нестало струје, сваки пут ресетујући рачунар у камери те заустављајући снимање. Отмичари, ма који били сигурно нису били одушевљени мојом «одбраном». Тај пример показао ми је да им такве ствари отежавају или чак онемогућују наум « : (Ким Вилбер )

Трећа метода је добра психолошка припрема уколико сте спиритуално напредни и примењујете технике медитације и самоконтроле :  « Пре спавања можеш изразити снажну намеру да останеш заштићен од свих негативних радњи до јутра. То се чини јасним захтевом позитивним силама, свом вишем Ја, да те заштити. Можеш покушати подићи фреквенцију своје душе мислећи на нешто лепо и узвишено или присећајући се нечега што те увесељава, затим визуализирањем  свог кревета, собе или стана окруженог чврстим сферичним «штитом» бљештећег светла. Такође је ефектно визуелизирати приликом одласка у кревет како се прекривате сребрно блештећим покривачем.  Наравно, већина лјуди има своју амајлију, «срећни» или заштитни предмет, крстић или слично.  На видном месту што ближе вама (најбоље изнад главе ) све то помаже да се учврсти намера снажне одлуке противљења отмици.

Технологија која је коришћена годинама у отмицама је толико напредна да се морају узети у обзир и метафизички закони, а не само физички. Ти закони заправо кажу: "Можеш учинити што год желиш својој «мети» осим, ако то апсолутно крши њену слободну вољу, која је јасно изражена противљењем твојим намерама."  То један од универзалних космичких закона, који забрањује одређене манипулације и које се не могу извршити. Једна од њих је и директно убијање «мете» па је то изузетно ретко допуштено, осим ако је мета толико духовно слаба или довољно вољна као они људи који су духовно изгубљени и безвољни услед дугогодишње злоупотребе дрога, као и они који су призивали негативне силе током окултних ритуала. Због тих ограничења отмичари могу прибећи "меканијим" и «допуштеним» методама као што је умно програмирање, што с временом отетог може довести до самоуништења, ако се покори ирационалним нагонима и мислима. Чињеница да  је неко имао могућност избора у таквим ситуацијама је оно што је очувало нашу слободну вољу према метафизичким законима. Зато, што си свеснији онога што ти желе урадити,  што имаш снажнију намеру да се одупреш, то су све мање могућности да то и ураде , а да не крше твоју слободну вољу.


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP