Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 117514
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6827401
Ko je na sajtu?
Imamo 38 gosta na mreži

ТАЈНА ОРУЖЈА ЗА УБИЈАЊЕ ПОЛИТИЧКИХ ПРОТИВНИКА


16.11.2014. / рее-Академедиасрбија

Поседују ли САД тајно оружје којим могу да изазову настанак карцинома код својих противника ?

 Током истраге коју је 1975. године спровео посебан “Одбор америчког сената” у вези са завером убијања страних вођа, откривено је да је Централна обавештајна агенција  (ЦИА ) произвела пиштољ са отровним стрелицама који узрокује срчани напад и карцином.

Када је крајем 2011. године у свом годишњем обраћању војсци председник Венецуле Хуго Чавез рекао да постоји могућност да САД поседују тајно, високо технолошки развијено оружје којим је могуће „заразити“ људе карциномом, многи су на ову његову изјаву коју су пренеле светске агенције само одмахнули руком, одмах је сврставајући у категорију „бомбастичних“ и „живописних“ тврдњи по којима је Чавез био познат.

Међутим, они малобројни који су обратили пажњу на његово упозорење да је веома тешко објаснити шта се дешава са председницима јужноамеричких држава међу којима је завладала права „епидемија“ рака, морали су да погледавши списак оболелих помисле да је то тешко објаснити применом закона вероватноћа и да ту заиста има нечег чудног. А тај списак је заиста импозантан и на њему се налазе: Кристина Киршнер, председница Аргентине, која је оболела од рака штитне жлезде, а која је на том месту наследила свог супруга, Нестора Киршнера, оболелог од рака црева; Оланта Хумала, председник Перуа (рак желуца), Луиз Инацио „Лула“ де Силва, бивши председник Бразила (рак гркљана); Дилма Вана Русеф, садашња председница Бразила (рак лимфних жлезди); Фернандо Луго, бивши председник Парагваја (рак лимфних жлезди) и Ево Моралес, председник Боливије (назални канцер). Ако се овом списку придодају и сам Хуго Чавез, као и кубански председник Фидел Кастро, заиста се намеће питање како је то могуће да буде случајно.

Управо је Фидел Кастро, који је водио дугогодишњу борбу са раком, био тај који је упозорио Хуга Чавеза на опасност, рекавши му да добро пази шта једе и пије, јер постоји високо развијена технологија којом се може изазвати рак код људи, коју ЦИА користи за елиминисање својих политичких противника. „Фидел ми је увек говорио: Чавез, чувај се. Ти људи су развили технологију… Пази шта једеш и шта ти дају да једеш… довољна је једна иглица и могу да ти убризгају било шта“, пренео је Чавез речи свог пријатеља Кастра, који је преживео небројене покушаје атентата  ( чак 700 ) и сасвим сигурно био добро упознат са опасностима које га вребају на сваком кораку.

Сви ови бивши и садашњи председници јужноамеричких држава су мање или више, припадници социјалистичке и левичарске оријентације, који покушавају да донесу демократске и економске промене у своју земљу, што је политика које је у супротности са интересима САД којима не одговара јачање држава Латинске Америке и које су стотинама година држале монопол на овом континенту и постављале по свом нахођењу марионетске режиме и председнике, не презајући ни од отворене подршке војним пучевима и разноразним диктаторима, чији је циљ било сопствено богаћење и стицање моћи на рачун масе својих мање срећних сународника чији су животи протицали у крајњој беди и сиромаштву.

Све обавештајне службе света – а међу њима посебно ЦИА, Мосад и КГБ – имају дугачак историјат уклањања и покушаја уклањања својих противника различитим средствима, међу која спадају и нека прилично „егзотична“. Током истраге коју је 1975, године спровео амерички сенат” откривено је да је ЦИА произвела пиштољ из кога је испаљивана стрелица натопљена смрзнутим течним отровом, ширине власи косе и дужине пола центиметра, која је могла да пробије одећу и коју је било готово немогуће открити, јер није остављала никакав траг на телу жртве.

Кваме Туре, некадашњи радикални вођа “Црних пантера”, све до своје смрти тврдио да га је ЦИА отровала карциномом. Он је умро од рака простате у својој педесет седмој години, а по речима његових пријатеља никада није ни пио ни пушио, бавио се пливањем, вежбао сваког дана и водио рачуна о свом здрављу.  И чувени реге- музичар са Јамајке, Боб Марли умро је од меланома 1981. године. Имао је само 36 година. По званичном медицинском извештају, добио је рак коже пошто је повредио прст на нози, а рана није никако успевала да зарасте. Неки верују да се у Марлијевој обући налазио комадић бакарне жице премазане неком канцерогеном супстанцом, коју је ту подметнуо Карл Солби, син бившег директора ЦИА Вилијама Солбија.

Фидел Кастро преживео је бројне покушаје убиства невероватним “средствима”, почевши од цигара које експлодирају, па до делова одеће премазаних отровом и убризгавања вируса карцинома. Џек Руби који је убио Лија Харвија Освалда, атентарора на америчког председника Џона Кенедија, умро је од рака плућа 1967. године. Оно што је необично је што су код њега приликом аутопсије откривене малигне ћелије које нису потицале из респираторног система. Руби је члановима своје породице пре смрти рекао да му је нека канцерогена супстанца убрузгана у затвору када је ињекцијама лечен од грипа. Необична је и мистериозна и смрт Александра Литвиненка, који је умро 2006. године у Лондону од последица тровања “Полонијумом 210”. Остаје само да се нагађа која обавештајна служба је за ово била одговорна, али је он готово одмах умро од изузетно прогресивног облика рака који је захватио све виталне органе.

Још један типичан случај тровања је и бившег украјинског председника Виктора Јушченка отровом под именом “Диоксин” који је био произведен у некој лабораторији изван Русије. “Диоксин” је познат као отров који изазива рак назалних шупљина и респираторног система.

 

           

                                                   Виктор Јушченко пре и после тровања

За смрт палестинског лидера Јасара Арафата многи сумњиче израелску обавештајну службу Мосад. По мишљењу француских лекара који су извршили аутопсију, он је умро од масивног крварења у мозгу изазваног поремећајем у протоку крви, чији је узрок нека неспецифична инфекција. Број тромбоцита у његовој крви био је изузетно низак, а број леукоцита изузетно висок, што одговара симптомима разних болести, укључујући леукемију, упалу плућа, као и неких болести крви.

Употреба отрова, канцерогених супстанци, вируса и бактерија је вероватно само врх леденог брега. У време огромног технолошког напретка, како јавног тако и тајног, употреба различитог “енергетског” и “фреквенцијског” оружја не представља више само домен научно-фантастичних филмова, већ, највероватније, нашу свакодневницу. Постоје бројна сведочанста о употеби електромагнетских таласа (ЕМТ ) који су изазивали депресију и друге психичке поремећаје и који су често коришћени током рата у Ираку. Још 1953. године Руси су користили неко тајно микроталасно оружје и њиме напали службенике америчке амбасаде у Москви а оно је било толико ефикасно да је готово трећина њих касније умрла од различитих видова карцинома.

А ако је тачно да је још тада постојала технологија којом је то могло да се учини, остаје нам само да се питамо шта ли све постоји данас, шездесет година касније. Можда ће неке одговоре на ова питања дати истрага покренута у Венецуели. У својој изјави коју је пренела агенција “Ројтерс”, Николас Мадуро, бивши потпредседник Венецуеле, који је после Чавезове смрти, преузео на себе руковођење земљом, био је изричит и недвосмислен: “Открићемо истину. Верујемо да су нашег команданта Чавеза отровале “силе мрака” које су желеле да га склоне с пута”, рекао је Мадуро.

( Новости )


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP