Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 117915
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6830489
Ko je na sajtu?
Imamo 61 gosta na mreži

СМАЊЕЊЕ ПОПУЛАЦИЈЕ НА “ ЗЛАТНУ МИЛИЈАРДУ” - ПОЧИЊЕ !


31.10. 2014. / рее-Академедиасрбија

У задње две и по деценије испробана су најопаснија сретсва за масовно уништење људи и припрема се њихова истовремена примена : ХИВ, Кравље лудило, Свињски грип, ГМО, Вакцине против грипа са токсичним материјама, Кемтрејлси,Вирус маларије са Нила -  Ебола ……..

 Светска владајућа елита је веома 'забринута' због превелике популације људи на Земљи да су однедавно отворено почели спроводити план тоталне редукције броја становништва на нашој планети, са 6,5 на 1 – ткзв. “ Златну милијарду “

Нови вируси ничу као печурке после кише, и све ово, наводно, долази из природе, а приче о лабораторијком настајању вируса шире они који не мисле ништа добро планети и њеним становницима, говоре мултинационалне компаније.

Фондација Бил Гејтс  је један од власника Бритиш Петролеума, компаније одговорне за недавну, једну од највећих еколошких катастрофа у историји - изливање нафте у Мексичком заливу. Можда Бил Гејтс доиста мисли да својим заговарањем биотехнологије и индустријске пољопривреде чини нешто добро за овај наш свет.  Нема никакве сумње да га директори мултинационалне корпорације Монсанто и других биотехнолошких и хемијских компанија сваког дана у то уверавају. Наравно да нема ништа лошег у куповању деоница, то што је његова фондација управо купила невероватних 500.000 деоница Монсанта, дива за генетски модификовану храну, јер је наоко само најобичнији пословни потез.  Проблем међутим настаје кад се ова врста индустријске пољопривреде судари са сиромашним пољопривредницима из земаља у развоју, резултирајући трагичним и криминалним ситуацијама из којих мултинационалне корпорације извлаче велики профит на основу изгладњивања, даљег осиромашења и одузимања земљишта локалним становницима латиноамеричких земаља, као уосталом и мењањем њихових животних обичаја. Између осталог, Бил Гејтс је недавно на ТЕД конференцији изјавио како је циљ програма бесплатног масовног вакцинисања његове фондације у ствари редукција броја становника.

Још крајем септембра 1995, највеће политичке звезде светске позорнице су се окупиле у Сан Франциску како би разговарале о будућности планете. Између осталих, скупу су присуствовали Брајан Мулруни, Маргарет Тачер, Михаил Горбачов, Џорџ Буш, Тед Тарнер, Бил Гејтс, Фритхоф Капра, Вилис Харман, Депак Чопра, Роберт Милер, Метју Фокс, Карл Саган, Ширли МекЛејн и друга велика имена. Оснивач СНН-а и велики обожаватељ Уједињених нација, Тед Тарнер, без обзира на то што има петоро деце, мисли да нас на Земљи има превише и да је управо то узрок глобалном загрејавању. Тарнер сматра да би било идеално кад би се укупан број становника са данашњег нивоа смањио за 95% на отприлике 250 до 300 милиона људи.

'Свет болује од рака, а тај рак је човек', убеђен је Мертон Ламберт, бивши портпарол фондације Рокфелер. Контроверзни  научник и истраживач Жак Кусто, такође је сматрао да је пренасељеност монументални проблем за будућност, па је за стабилизацију светске популације предлагао елиминацију 350.000 људи сваког дана. Кратко и једноставно речено, покушавајући смањити број становника широм планете, трују нас и убијају на безброј начина већ деценијама. Није их брига како нас треба убити, да ли ратовима, лековима, тровањем воде, отровном храном или смртоносним вакцинама. Убијају нас или нас покушавају побити било чиме што су у стању смислити. Уверени су да нас има превише и да трошимо њихове ресурсе, убеђени су да нема довољно резерви за опстанак свих људи света. Проблем самоодрживости дакле није сулуди потрошачки начин живљења наметнут криминалним глобалним монетарним системом у којем је како монетарна сувереност тако и емисиона добит у њиховим - приватним рукама. Проблем дакле није издавање новца у облику дуга због чега је свеукупна друштвена активност на овој планети сведена на константну експанзију умоболне производње и још веће, манијакалне потрошње, проблем је по њима то што нас има превише.

Светска Банка је запретила драстичним корацима ако многољудне државе одбију имплементирати програме за редукцију популације. Не само да еко-терористи причају наоколо да паразитска људска новорођенчад мора умрети, већ то отворено захтевају највеће међународне финанцијске институције. Међународни Монетарни Фонд и Светска Банка су заробили као таоце целе народе и нације. У једном од извештаја дословно презасићеном дехуманизирајућим предлозима, Светска Банка се у потпуности посвећује дугорочној стратегији смањења становништва и каже: 'Економска политика и њена делотворност у следећој деценији ће бити од велике важности за раст становништва у земљама у развоју у наредним деценијама која наступају, популацијска политика и актуелне промене ће поставити услове за целу стратегију развоја у новом миленијуму. Популацијска политика се мора започети спроводити у наредном временском периоду, а у међувремену јој се морају прилагодити све остале развојне политике. Не деловати данас, значи одрећи се сутрашњих прилика за развојну стратегију у целости и популацијску политику у будућности. Најгоре од свега, неделовање данас би сутра за успорење раста броја становника могло значити драстичне кораке, мање компатибилне с личним слободама и изборима'. Онда је Председник Светске банке и члан Групе Билдерберг, Ал Клаусен, овако рекао: 'Веће ангажовање међународне заједнице је крајње неопходно како би се земљама у развоју помогло у великом изазову успоравања раста становништва. Владе могу користити подстицаје и рестрикције како би сигнализирале њихову политику величине породице. Кроз подстицаје, друштво у целини може компензирати оне брачне парове који су спремни одрећи се личне користи усвајањем напуштене деце, помажући тиме затварању јаза између приватних и друштвених добитака у односу на високу стопу плодности'.

У светској Банци наводе и следеће: "Опорезивањем и подстицајима за ограничавање плодности", владина политика може утицати на плодност и у краткорочном раздобљу. Владе могу понудити 'награде' женама које одбију да затруде, новчано помагати људе који се стерилишу, пружати старосно осигурање родитељима који ограниче величину својих породица. Свака од тих јавних политика делује кроз сигнале који утичу на појединачне и породичне одлуке - кад се удати, да ли користити контрацепцију, колико дуго школовати децу, животна усмерења, животна очекивања, шта радити и колико чланова породице треба радити. На оне код којих величина породице прелази жељену норму, може се применити тактика дестимулација, одбитака за социјалне накнаде и слично. Стерилизација мушкараца и жена може постати пуно доступнија увођењем покретних објеката или привремених логора. Специфична политика редукције броја становника у свакој земљи појединачно зависи о тамошњој политичкој култури, тамошњим проблемима и о оном што је на лицу места већ остварено'.

У потпуном складу са зацртаним стратегијама Уједињених Нација, фондације Рокефелер, Светске Здравствене Организације и ММФ-а, изговори Светске Банке за глобални напор за снижење плодности и смањење броја становника су 'одрживи развој', 'смањење сиромаштва' и 'повећање благостања свих људи'. Према критеријумима Светске Банке, на глобалном нивоу се мора наставити с урбанизацијом: 'Живети у већим градовима је пуно боље за смањење плодности од живљења у мањим местима'.

10 правила Новог светског поретка

Изградња монументалног споменика сличног Стоунхеџу, који је 1980. године свечано откривен у америчкој савезној држави Џорџија, обављен је у потпуној анонимности. На споменику је уклесана порука на 8 различитих језика. У свету је познат као '10 Заповести' или 'Златна Правила Новог Доба', 'Амерички Стонхеџ' и 'Споменик Новом Светском Поретку'. Ево тих 10 заповести из Џорџије:

■ Одржавати човечанство испод 500.000.000 у вечној равнотежи с природом.
■ Мудро се размножавати, одржавати здравље и разноликости.
■ Ујединити човечанство новим језиком.
■ Разумно управљати страстима, вером, традицијама и свим осталим стварима.
■ Заштитити људе и народе фер законима и праведним судовима.
■ Допустити нацијама решавање унутрашњих спорова, а оне спољне решавати на
    светском суду.
■ Избегавати безначајне законе и бескорисне чиновнике.
■ Уравнотежити лична права са друштвеним дужностима.
■ Ценити истину, лепоту и љубав, тражити склад с бесконачним.
■ Не буди тумор на Земљи, остави места и за природу.

Све изгледа добро, али је проблем тај што се очито ради о циничном диктату Индустријског конгломерата из сенке у намери за успостављањем Глобалног Гулага под диктатуром Светске Владе на штету природне разноликости, без обзира ко је аутор споменика од камених блокова високих 6 метара и тешких 110 тона. Како се чини, једини одговор на наше проблеме је Нови Светски Поредак у којем се убрзо 90% човечанства мора избрисати с површине Земље. Једноставно, има нас превише и трошимо превише глобалних ресурса, због тога нам је хитно потребан глобални суд, глобални језик, глобална економија и владајући конгломерат. Владајућа елита на глобалном нивоу поставила је своје људе у све земље света и под плаштом хумане демократије спроводи злочиначку политику.

Ви који сте са Балкана и ово сад читате, осврните се мало око себе, на “демократију у вашој земљи, на ваше демократске политичаре, ко их помаже и ко их саветује и финансира споља, па просудите сами где вас воде... Оно што не пише, али је тамо и чита се између редова 10 заповеди: пола милијарде корпоративних робова је све што ће им требати, имаће своје аутоматизоване производне погоне за све оне есенцијалне производе за које индустријалци будућности буду рекли да нам требају. Сигурно ће имати и своје аутоматизоване фабрике смрти по кратком поступку за прегојазне, болесне и старије 'раднике'. Погледајте шта Европска Унија (Немачка) ради својим чланицама - уништава се све што им је конкурентно и здраво, а добићете само оно што они мисле да вам треба...

Шта недостаје овом еугеничком сну организоване религије о савршеној будућности у равнотежи с природом? Недостају управо природа и разноликост, разноликост у оба смисла - и у врстама и у начину размишљања. Оно у што буљите гледајући слику споменика Новом Светском Поретку су новоизмишљени потрошачи верни као пси ново измишљеном Корпоративном Богу у новоизмишљеном свету корпоративног реструктуирања глобалне популације као имовине од које ће конгломерат имати корист, не само ону од примања дивиденди... Доиста лепа слика једне владајуће елите, њихових закона и модела уједињеног света који мора радити!

Криза банкарства, предузећа и држава, изазвана креацијом дугова из ничега, не пролази већ неколико година. У ствари, она се све више погоршава. Онај ко контролише монетарни систем и кретање новца, тај контролише целу друштвену заједницу. Национални Одбор Зелене Партије Сједињених Америчких Држава је крајем аугуста 2010, радећи на питањима монетарне и економске политике одобрио и усвојио историјски, свеобухватни план монетарне реформе у којег су укључена сва три потребна елемента за постизање стварне реформе. Први и најважнији елемент је национализација централне банке 'Федералне Резерве', због тога што ће с престанком приватног стварања новца или кредита који замењује новац, нестати безобзирне и преварантске праксе које су довеле до садашње глобалне финанцијске и господарске кризе.

Гејтс спроводи Еугенику

Бил Гејтс одавно је већ жигосан жигом звери и иза овог човека, у свету знаног као творца најпознатијег оперативног система (чију је идеју перфидно украо од ИБМ-а), се крије стравична истина о његовим 'хуманим' намерама. Али, сазнаћете ускоро... Бил Гејтс под маском филантропа спроводи еугенику кроз вакцинацију. Овај 'највећи светски филантроп' на путу је да помогне развој 'нано-вакцина', које делују у додиру са људским знојем. Тако се, под плаштом доброчинства, спроводи - еугеника!  Дуго већ светски медији бомбардују људску психу: 'Бил Гејтс против дечје парализе', 'Бил Гејтс даје десет милијарди долара за вакцину', 'Вакцина и за сиромашне' - само су неки од наслова испод којих се 'крију' текстови о великом филантропу Билу Гејтсу, оснивачу 'Мицрософта' и, по часопису 'Форбес', другом најбогатијем човеку планете (56 милијарди долара имовине). Стварно занимљив неки лик, који је одлучио да своје богатство добрим делом утроши на здравље планете, а посебно деце у најсиромашнијим земљама. За све поштовање!
Али, нажалост увек постоји неко 'али', па и код 'хуманог господина' Гејтса. Наиме, још недавно, овај милијардер је на конференцији 1.000 светских стручњака ТЕД (Technology Entertainment and Design) одржаној у Канади, изнео неке своје ставове који су изазвали понеку критику и прозивку, а снимка његовог излагања постала је хит који можете погледати на интернету. Шта је то господин Гејтс изјавио?

Позивајући се на тезу о глобалном загревању које је наводно изазвао човек, он изводи формулу за смањење емисије угљен-диоксида (ЦО2) – редукцијом броја становника планете. Све у свему – Гејтс наводи једноставну формулу ЦО2=П*С*Е*Ц, где је П - број становника, С просечан број услуга по особи, Е – просечан износ енергетских јединица по услузи, и Ц просечна 'производња' ЦО2 емитираног по јединици сервиса за годину дана. Резултат је ЦО2 – укупна количина угљен-диоксида коју годишње емитује човечанство.

Е, па, да би крајњи резултат неке формуле био што мањи, а с обзиром да је једина математичка операција множење – логично би било смањити неки од 'чиниоца' – а у овом случају то је – број људи, а Бил Гејтс каже: 'Данашњи свет има готово 7 милијарди становника. Тенденција је ка 9 милијарди. Ако будемо добро радили на новим вакцинама, услугама у репродуктивној медицини и здравственој бризи, можда бисмо могли да смањимо тај број за 15 одсто'.

Све у свему, говорник је изјавио да сматра да би вакцине могле допринети да се предвиђени раст популације за десет година са 2,2 милијарде смањи на 1,3 милијарде. Дакле, негде би 'нестало' скоро милијарду људи... Говорник је још узгред споменуо да 'посебно воли вакцине'. Све у свему – посредно, ако је то уопште посредно, Гејтс је признао да вакцинисање води смањењу броја становника. Како? Међу 'нуспојавама' наводе се аутоимуне болести, али и – стерилитет. Када су, нешто касније, чланови организације ''We Are Change' замолили Гејтса да објасни своје ставове, који, по њима, задиру у повреде људских права, кратко је изјавио: 'Не постоји лак начин да се прича на ту тему'.

А сада следи још један корак : Фондација Била и Мелинде Гејтс на путу је да одобри помоћ од милијарду долара за развој 'нано-вакцина'. Немачки Хелмхолтз центар за истраживање инфекција (Helmholtz Centre for Infection Research - HCI) један је од кандидата за добивање ове суме од ''Grand Challenges Explorations'  у оквиру Гејтсове фондације, а за развијање вакцина од нано-честица које делују у контакту са људским знојем. 'Фондација Била и Мелинде Гатес можда ће бити финанцијер програма који подржава глобални здравствени пројект - развоја наночестица које ће ослобађати вакцину у контакту с људским знојем" – пише у саопштењу Хелмхолц Центра. Даље се наводи: 'Гејтсова фондација ће увести програм у другу фазу' – наводи се у саопштењу које су дали научници Карлос Алберто Гузман, Клаус Михаел Лер, Штефи Хансен и Улрих Шафер. Пише и ово: 'Оно што је ново у нашој методи је начин на који вакцина улази у тело. Нано-честице притискају кожу кроз фоликуле длака, распрскавају се у контакту са људским знојем и ослобађају вакцину – као код поленске сензитизације. Ова метода вакцинације отклања болне ињекције и има потенцијал да покрене имуни одговор у слузокожи'. Истраживачки пројект ХЦИ о вакцини с наночестицама је међу 78 пројеката које Гејтс тренутно промовише кроз ''Grand Challenges Explorations' .

Службено, ова иницијатива подржава истраживаче широм света да развију стратегије за дијагностику и превенцију инфективних болести и унапређење здравља породице. Селекција је направљена од размотрених 2.700 предлога, а Фондација  подржава истраживачке пројекте у 18 земаља на шест континената. ''Grand Challenges Explorations " пружа сталну подршку оригиналним и креативним идејама које могу помоћи ову кампању против здравствених проблема. Уверени смо да ће неке од ових идеја довести до нових иновација и на крају до решења које ће спасити животе' - каже Тачи Јамада, председник Светског здравственог програма Фондације.
   
Шта је проблем у вези са (нано)вакцином? С обзиром да је вакцинација углавном (још увек) добровољна ствар, деси се да понеко и одбије да га 'боцкају'. Тако је, по неким статистикама, једва 200 милиона људи примило вакцину против свињског грипа, без обзира на грандиозне планове и добро разрађену маркетиншку кампању фармацеутске индустрије (код нас у Србији главни пропагатор стравичне вакцине био је бивши председник Борис Тадић). Стога је (можда) право решење у развоју нановакцина које се активирају у додиру са људским знојем – ништа не боцка, не боли и, уосталом што је веома битно владајућој елити – не морате ни знати да сте примили вакцину - довољно је да се ознојите! Прилично мудро са њихове стране, зар не?

На сајту канадског Центра за истраживање глобализације (Centre for Research on Globalization) аутор Мике Лудвиг подсећа на још један вид “доброчинстава” Фондације Била и Мелинде Гејтс – поклањање генетски модификованог семена афричким земљама. Наиме, када завирите у пољопривредну 'секцију' сајта Фондације прво ћете уочити слику насмејане тамнопуте мајке с бебом у наручју и текст који објашњава како 'нутриционистички побољшане житарице' могу унапредити здравље. Службено – Фондација се бори против сиромаштва и глади, међутим, активисти за биолошку сигурност из Јужноафричке Републике овај програм Гејтсове фондације називају 'Тројанским коњем' који отвара врата приватном агробизнису и генетски измењеном семену, међу којима је оно од кукуруза наводно отпорног на сушу. Програм ВЕМА, који би требао омогућити стварање кукуруза отпорног на сушу – за Африку – покренут је 2008., са 47 милиона долара које су донирали филантропи Варен Бафет (трећи на Форбсовој листи, са 47 милијарди долара) и, наравно, ко би други до - Бил Гејтс. Међутим, у саопштењу Афричког центра за биосигурност (African Centre for Biosafety) наводи се да је то, заправо, корак ка укидању суверенитета Африке и отварању нових тржишта за гиганте попут Монсанта (светски 'првак' у производњи и патентирању генетски модифицираног семена - отрова за будуће доба).

Они тврде да се поставља питање праве мотивације, с обзиром да је Гејтсова фондација, како наводе, потрошила 27,6 милијуна долара – на куповину 500.000 акција Монсанта. Да подсетимо – генетски модификовано семе осигурано је патентима и не може се сејати ако се сваке године не плате огромне суме власнику патента (Монсанту...). И податак да после Монсанто семена ништа друго на тој земљи не можете садити, тако да када једном нека земља дође у њихове канџе, више нема излаза..

А о ГМО 'добром' учинку по здравље – вероватно и врапци на грани знају. И овде је једна од ставки – стерилитет и генетске мутације. Наводно ће овај супер-кукуруз бити поклоњен Африци (за сада се ради о Јужноафричкој Републици, Уганди, Танзанији, Кенији и Мозамбику), а што ће се догодити са њима за коју годину – нико не зна. Није тешко наслутити... Подсетимо да су нас маме некад опомињале да пазимо да нам 'не убаце дрогу у сок'. Добро, не иде то баш тако лако, али познато је да дилери дроге, рецимо, често први пут 'часте' своје будуће муштерије...

Надамо се да је дошло време да се пробуди намерно успавана свест човечанствва, да становништво Балкана и осталог света погледа ко им је на власти и куда их воде душебрижници - плаћеници светских елита.

/The conoplja news/


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP