Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 116184
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6821110
Ko je na sajtu?
Imamo 73 gosta i 2 člana na mreži

ДА ЛИ СМО САМИ У СВЕМИРУ ? - НАСТАВАК


30.10.2014. / рее - Академедиасрбија

Штa је са војним отмицама?

Војска Тајне владе и њихове фракције стално отимају људе због разних разлога, често радећи са ванземаљским фракцијама и користећи њихову технологију.

 Ти разлози су многобројни и комплексни да би се разрађивали у детаље, али укључују контролу мисли, генетска истраживања и употребу психички-осетљивих људи за даљинску контролу и посматрање, па чак и убиства. Захваљујући њиховој хипердимензионалној технологији, те војне фракције могу тајно отимати људе за време њиховог спавања, "вађењем" из њиховог просторно/временског континума кроз портале и "довођењем" у њихове војне базе.

Жртве војних отмица често се подвргавају електрошоковима, те се тако код њих стварају одвојене личности у које се инсталирају ментални "програми" за контролу њиховог размишљања и понашања, као што су нпр. програм за самоуништење, ‘спавајући’ убица, сексуални роб итд... Неки "програми" за контролу мисли обухватају хиљаде агената који "спавају" а кад затреба, они се могу "активирати" пост-психичком методом да у неком датом моменту у будућности нпр. почну да чине масовна убиства, што би довело до предуслова за тоталитарну власт и губљење наше слободе. Отети од стране војске такође су често и силовани од стране ванземаљских бића која се хране том негативном енергијом базираном на жртвином страху и патњи. Други пак воде двоструке животе где један део личности одређене особе суделује у тајним војним мисијама, а истовремено се то може чинити научном фантастиком другом делу те личности. Хипердимензионалном технологијом се то лако може учинити.

Како неко може престати бити жртва ванземаљских отмица?

Тешко је потпуно зауставити отмице без сталног опреза. Ипак, оне се могу смањити у неком броју ако се учини следеће:

1) одустајање од свих кармичких и егоистичких разлога због којих желите да се то настави
2) одлука о опирању отмицама помоћу чврстих и сталних тежњи да оне престану
3) успостављање емоционалне стабилности, позитивности и спокојства, уместо хистерије и опсесије страховима
4) човек треба постати свесан отмица, пре него се догоде, за време њих и после њих
5) учити из симптома и трагова који настају након сваке од њих и сазнати тактику отимања
6) повећање спиритуалне флексибилности, тражећи и примењујући знање и мудрост
7) тражити помоћ од својег вишег "Ја".

Те методе помажу код спречавања отмица, било физичке, било духовне природе. Приликом отмице душе, тело остаје да спава, али се душа "вади" и "обрађује" и после врати натраг. Код чисто физичких отмица можемо их покушати на време приметити, направити неки штит или пружити физички или неки други отпор. Примери укључују аудио и видео рекордере који се активирају гласом, металне оклопе, ултраљубичаста светла, поља "белог" шума, итд.

Може ли се нешто направити да се зауставе њихови планови?

Ванземаљски планови увелико зависе од нас , да ли ћемо се колективно одрећи наше слободне воље. Ако се они подмукло појаве као "спаситељи" а хибриди се представе као позитивни корак у људској еволуцији, тада ће их људи вероватно радо подржати. Људска ентузијастичка подршка ванземаљским "спаситељима" могла би бити довољно велика да нас поведе према сузбијању било каквог отпора јер их људи уопште неби видели као непријатеље развоја и еволуције човечанства.
Ипак, ако довољно људи пре тога буде информисано о њиховим плановима, онда њихова превара неће бити успешна. Увек негде треба бити вођена дебата и   дискусија и размењивати се информације како би их разоткрили и приказали у њиховом стварном "светлу" (односно мраку). Кад је више људи информисано, колективна слободна воља се неће лако предати на тако једноставан начин.

Да ли они нешто раде да би спречили људску побуну и отпор?

Пре данашње информацијске ере, знање је било врло лако сакрити. Данас, људе је лако збунити са дезинформацијама. Ванземаљци и Тајна влада сада раде све да би спречили или корумпирали ширење знања у сваком погледу. Траже и уништавају оне који желе открити истину, ослабљују способност појединаца да сами разазнају истину, те програмирају остале да тренутно одбаце или игноришу истину (обично, да је исмејавају) кад год је чују. Индивидуама који се сматрају претњом њиховом плану придаје се посебна пажња. Они се отимају и уграђују им се имплатати у сврху посматрања. После посматрања, увиђају њихове слабости и отимају их све док им се не уметну одређени програм пост-хипнотичким сугестијама да добију самоубилачке мисли, лоше емоције и понашање. Ако се и ту опиру, онда их изложе друштвеном подсмеху и дискредитацији. Они са мањом духовном снагом трпе последице сталног насиља.

Зашто их негативне силе једноставно не ликвидирају ?

Из метафизичких разлога нису сви они које они циљају лако уништиве мете и не могу тек тако лако бити смакнути - они морају добровољно одабрати своје уништење.  А то ипак, све зависи од њихове духовне снаге. Уколико она опадне, онда они постају рањиви те могу лако постати и жртве. Они који клону, обично се разболе од неке тешке болести као што је нпр. рак који их тихо убија, а неки се трајно отимају и "конзумирају", док остали доживљавају смрт у чудним несрећама.

Такође је могуће и врло ефикасно за осетљиве индивидуалце да буду неприметно убијени, реанимирани и замењени као дезинформирајући агенти. Они тада могу служити за враћање свега што је учињено на старо, како је било пре него што су замењени. То се често дешава ауторима књига на тему НЛО-а и ванземаљаца, истраживачима, политичарима и научницима . Уколико се та замена учини неприметно, неко од ближњих може обично приметити драстичну и узнемиравајућу промену у њиховим истраживањима и понашању. Други који нису разазнали промене  и који се уздају и даље у своје кредибилне изворе, не примјећују тај "помак" и даље их следе. Као што можемо видети, није могућа  „замена“ за личну моћ расуђивања и спиритуалну флексибилност која долази са интегритетом и знањем.

Поред људи који су програмирани или замењени као дезинформирајући агенти, како још негативне силе спречавају ширење сазнања о њима и њиховим плановима?

Снага воље, знање, спиритуална флексибилност, ментална и емоционална чистоћа су квалитети који редукују нечији ниво подложности утицајима негативних сила. Постоје милиони људи који немају квалитете због једноставности њихових разлога за инкарнацију. То их чини врло лаким за манипулисање од стране ванземаљских снага и Тајне владе која служи као „амортизер“ за све последице "дестабилизовања система" од стане неких бунтовних индивидуалаца. Њихова функција у ванземаљском плану је да служе као "скривени аларм" међу људским масама, који у име власти обавља притисак на све ‘људске црне овце’, односно, служи за њихово исмевање и успостављање тзв. концензуса реалности, те тако и за неутралисање утицаја оне мањине људских бића који траже истину. Они такође имају афинитет за дружење са трагаоцима за истином и увлаче их у односе са негативним агентима којим приликама им црпе енергију или стварају пријатељства чија је сврха да ове успавају, одвуку им пажњу у другим смеровима или да би их саботирали у истраживачком раду. Надаље, постоје чиповани људи који су "направљени" од стране ванземаљаца који служе као дезинформациони агенти способни да заведу трагаоце за истином на странпутицу, преко интеракције с њима. Они су ментално виртуално идентични у функцији реанимираних/замењених људи, осим што немају толико конкретну личну биографију. Због тога што су даљински програмирани, они прецизно могу испоручити дезинформацију прилагођену да одговара профилу задатка истражитеља истине, као нешто што пре споменути "скривени аларми" не могу. Као што се могло видети, негативне ванземаљске снаге имају врло ефектан систем за управљање, корупцију и усмеравање (не)знања. Тај систем се састоји од следећег:

1) отмице и самоубилачка контрола мисли трагаоца за истином, како би их зауставили на њиховом путу ка истини
2) притиском друштвеног система на њих, уз помоћ тзв. "скривеног аларма"
3) директно циљање од стране „Сивих“ или органских портала
4) дезинформација од стране програмираних или реанимираних истраживача који су претходно стекли репутацију на том пољу

То иде у прилог разним религијама, политичким, економским и научним  контролним механизмима, који су већ устаљени и постављени од стране Тајне владе за сврху масовне контроле људи.

Ако некако "пробудимо" све људе на планети, да ли ће очајне ванземаљске фракције рескирати употребу силе против људи?

Сви они су инвестирали пуно енергије у сврху осигурања да Земља и њена популација буду експлоатисане за један дуги период у космичким размерама, па неће тако лако од тога одустати. Као што смо рекли раније, њихова сила и принуда се одржава на минимуму док се стратегија оптимизује да се осигура ефикасна употреба енергије маса и очувају њихови жељени ресурси. Али понекад је сила једина стратегија која преостаје. Као и увек до сада на другим планетама, они ће је користити и то тако тако да је други спроводе у њихово име. Због њихове аверзије према физикалности нашег природног окружења, они запошљавају физичка и вештачки створена бића као њихову силу. То може укључити програмиране људске војнике, хибридне јединице, људску  елиту и било које друго додатно појачање које могу довести са подручја изван нашег соларног система. Ово укључује и војнике регрутоване из других светова које су већ покорили (Нефилими). Надаље, директно сучељавање са негативним силама из 4Д нивоа је неизбежно ако „прекорачимо“ наше 3Д стање и уђемо у њихов реалитет. Делујући сами у нашем садашњем физичком стању на 3Д нивоу, чак и са једном технолошки напреднијом јединственом владом, бићемо безуспешни у случају отворене ванземаљске инвазије. У најбољем случају, бићемо као мајмуни који се боре против наоружаних ловокрадица. Такви услови су мало веројатни будући да Тајна влада или хибридна елита верују да успешно осигуравају да свет не делује једногласно и уједињено против било којих ванземаљских снага и да ће се сузбити сваки покрет отпора.

Има ли наде уз све то што сте навели ?

Да, има наде у смислу да закони универзума теже ка успостављању равнотеже снага и дају нам шансу за борбу, као и да надвладамо ванземаљску манипулацију и измакнемо изван њиховог домашаја. Помоћ коју већ примамо долази из виших извора (изнад 4 Д ) и она је по свој природи као један "катализатор", што значи да она само асистира нашем властитом напору / отпору. Из нечије више перспективе, Земља  у 3 Д се сагледава сада нешто напредније него планета - затвор коју воде тиранске снаге које покушавају сада да остваре свој "крајњи циљ". Не можемо се борити као затвореници, јер смо преслаби. Да избегнемо тотално поробљавање и уништење, морамо постати снажни тако да прво побегнемо из тог затвора - захваљујући помоћи оних који су исто тако побегли пре нас. То значи прихватити помоћ са виших нивоа, премашити наше ограничено физичко стање и прећи ниво –те еволуирати и постати 4Д бића. Само тада ћемо бити на истом " терену" с нашим ванземаљским манипулаторима. Са више метафизичке перспективе, 3Д Земља је једна тешка школа, која подразумева доста патње. Да би издржали отворену ванземаљску инвазију, која не само да није немогућа, већ је неизбежна, ми морамо направити један квантни скок у нашој еволуцији - свака животна лекција коју смо научили доводи нас ближе "дипломирању" на нашем тродимензионалном физичком постојању. Тај процес је природан и не треба бити форсиран - за оне који су одлучили ићи у правцу истине и интегрисању с њом, наше индивидуалне судбине су испреплетене са законима универзума и ми смо синхронизовано вођени од рођења да би имали потребна искуства која су нам потребна у склопу припреме за оно што долази. Међу нама се налазе и бројне напредне душе из виших реалитета које су инкарнирале у наш свет управо да би помогле дестабилизацији ванземаљске контроле и помогле еволуцији оних људи који су спремни за "матуру," по први пут. Многи се не сећају што су били и одакле долазе и од детињства су били циљани од негативних снага за самоуништење, јер су овде дошли како би дестабилизовали овај Контролни систем. Ти који прођу те препреке духовно нарасту довољно снажни за допринос великом циклусу и природном балансу, тако да шире знање и асистирају у еволуцији осталих. Они су бивши  затвореници-мученици који су били жртве негативних сила који су се вратили натраг да би показали осталима како напустити овај „затвор“. Узмите на знање да нико није специјалан или "изабран" – јер свако може допринети у једном делу успостављања природне равнотеже и циклуса ако тражи истинско знање.

Знање је кључ, помаже нам да видимо „кроз“ преваре и оно је "гориво" наше еволуције. Јер само уз помоћ знања ће овај ванземаљски план бити откривен и изложен јавности. Уз помоћ знања ћемо еволуирати и стећи нове видике и метафизичке способности које нас припремају за бољу обрану од ванземаљског освајања. Одређене силе са виших нивоа, рекли смо, делују како би нам помогле - да научимо потребне лекције. Ако активно тражимо знање, пут према њему ће нам се показати. Ако активно примењујемо знање, тај пут ћемо јасно и лако видети. И на крају, ако активно делимо то знање с другима и остали ће лакше моћи да пођу тим путем.

Из овог материјала, као и из неких других текстова на овом вебсајту, имамо прилику да видимо како имамо посла са једним мултидимензионалним контролним системом које манипулише човечанством од памтивека. Аутор у једном моменту поставља питање: Да ли ће ове силе директно интервенисати у случају превременог „буђења“ људи. Како сада ствари стоје, чини се да су шансе за „буђење“ човечанства минималне, међутим, такође се чини да је током наше историје било случајева да су се неки народи у појединим регионима ипак будили, одбили да сарађују са овим ентитетима који су се често знали представљати и као наши „богови“. Тако су ти народи престали да улазе у међусобне сукобе, престали да жртвују своју децу овим “свевишњим боговима” и проширили истину о њима. Међутим, они су због тог свог отпора оружаном интервенцијом од стране страних  ентитета елиминисани са планете, а сазнања о томе заташкана или потпуно извитоперена (Содома и Гомора). Наш рационални ум има тенденцију да поставља рационалана питања, и тражи рационалне одговоре, па с те стране би можда једно од њих могло бити и питање – зашто они нису извршили директну инвазију пре, зашто баш сада итд.? Ми овакви какви смо и у стању свести у којем смо били и јесмо, - служимо као извор ( негативне ) емоционалне енергије која одржава њихову област постојања. Стога, у неким периодима наше историје ( ратова и сукоба ) њима највише одговара да нас “ не дирају”, односно, директно не нападају јер је њихова „ духовна жетва „ огромна . С друге стране, они су 4Д бића која живе на “спрату” изнад нашег, те се у свом природном (рептоидном) облику (физички) не могу дуго одржати овде, нити томе теже.

Хибридне лозе које ванземаљски ентитети стварају уз помоћ генетичке манипулације, (напр. неке краљевске и царске лозе) већ управљају нама током хиљада година у корист њихових 4Д господара и није случајно зашто се стално међусобно укрштају (“плава крв”). Није случајно ни то што су Буш, Кери, Ал Гор и сви остали значајнији амерички политичари и председници у директним породичним везама са неким европским краљевским фамилијама. Чини се да 4Д рептоиди (Лизарди ) покушавају да створе довољан број хибридних хуманоидних тела за инкарнацију својих душа, не само у 3Д него и 4Д. Њима се тренутно жури с тиме, јер су све прилике да ће се у идућих неколико година завршити овај циклус и да ће један “део” наше планете заједно са једним делом човечанства такође прећи на вишу раван постојања ( 4Д ). Рептоиди се надају да ће тако и један дио тих хуманоидних хибрида такође успети да оствари ту транзицију, да би и даље   покушали и на вишем нивоу да нас контролишу. Чини се да и садашњи и будући догађаји на Средњем Истоку као и на другим деловима наше планете имају доста везе не само са успостављањем Новог светског поретка него и са елиминацијом семитског генома, поготово У5 хаплотипа мт-ДНА који има неке карактеристике које се никако не свиђају нашим ванземаљским непријатељима. Наводно, особе са овом врстом генома представљају претњу рептоидима, јер их је тешко контролисати (имају неизбрисиву тенденцију да се не покоравају ). Неким случајем, народи држава као што су Ирак, Иран, Сирија, Израел (сефардички Јевреји) итд. имају баш ту семитску компоненту у свом геному. “Чудним случајем” ашкенази Јевреји су аријевци по генетичкој конституцији и тренутно гурају Израел и цели тај регион а тиме и већи део ове планете ка амбису. Неким другим ‘случајем’, вирус типа ХИВ и Ебола друга ентичко биолошка оружја  имају много већи афинитет за оне од нас који имамо семитске гене. Много је неких случајности у свему овоме. Постоје и неке индикације да ће се у склопу планираног хаоса обелоданити ко стварно стоји иза рушења зграда Светског Трговинског Центра, те да ће то изазвати једно опште неповерење у неке проминентне политичаре. Да ли ће се то искористити да се да кредибилитет и поверење овим ванземаљцима који ће се вероватно, у међувремену, појавити као наши ‘спасиоци’ или “они који су нам ‘потајно’ помагали и помажу у нашем еволутивном развоју”. Све су прилике да неће проћи дуго, а да ћемо имати прилику да и то доживимо.

Већ дуго обавља се ‘ментална обрада’ човечанства уз помоћ филмова типа Спилбергове серије Токен (Отети), где је он и поред великог броја чињеница које је ту изнео, веома вешто (случајно?) избегао да нам каже чиме се хране ти ентитети који нас отимају и који манипулишу нама кроз један дужи период наше историје. Поента Спилбергове серије је већ она позната : “Помоћ у нашој еволуцији,” “Ми – људи смо ти који смо зли по својој природи, а они су добри”, и он се већ дуго времена изјашњава како мисли да извесно ванземаљци постоје и како верује да су они - доброћудне природе. Што се тиче ових са којима ми данас имамо посла, они су далеко од било какве доброћудности. Према нама су доброћудни исто као што смо и ми према животињама. Спилбергови ванземаљци немају никаве везе ни са мутилацијом говеда и људи. Тако се и он сврстао у целу једну плејаду њихових играча - дезинформаната. Уосталом, имајући на уму све ово, да ли смо од стране контролисаних медија могли и очекивати неко ‘просветљење’ на ту тему. Само у Америци данас има преко 750 хиљада регистрованих сведока виђења НЛО-а и ванземаљаца и неколико десетина оних који тврде да су отети и имају физичке доказе: ожиљке, имплатате и сведоке. У истој тој Америци данас су довољна два сведока да би се послао човека на електричну столицу, међутим, милион сведока - није довољно да би се и званично потврдило постојање ванземаљаца !?  Зашто?

Кад дође време, да ли можемо очекивати истину од стране истих оних који су ту истину цело време крили од нас? Оно што можемо од њих очекивати, то је само покушај настављања ове манипулације, само у неком другом облику.
Све ово не би било могуће да су људи раније почели размишљати својом главом и да је нису држали у дупету верујући у - веровања. На жалост, између наших веровања у религије и објективне реалности, разлика је драстична.

Овај прилог истиче нека заиста важна питања везана за ванземаљске планове. Међутим, он је једва "загребао" по површини целокупног проблема, па би требао бити само подлога за ваше лично даље истраживање. Овде речено ни у ком случају не представља једну комплетну целину. Онима који желе да стекну мало ширу слику о свему и који још сумњају у „ ванземаљску опасност“ препоручујемо да прочитају следеће књиге ( могу се лако наћи на интернету ) :

Gods of Eden – William Bramley
The Threat – Dr David Jacobs
Taken – Dr Karla Turner
The Love Bite – Eve Lorgen
Into the Fringe – Dr Karla Turner
God’s Gladiators – Stuart Wilde
Tales from the Timeloop – David Icke
UFOs and the National Security State – Richard Dolan
The Allies of Humanity – Marshall Summers
Bringers of the Dawn – Barbara Marciniak
The Ra Material, Books I,II,III – Don Elkins, Carla Rueckert
Cassiopaean Transcripts – Cassiopaeans, LKJ
The Secret History of the World - Laurа Knight-Jadczyk
The High Strangeness of Dimensions Densities and the Process of Alien Abduction - Laurа Knight-Jadczyk.

Свака од њих садржи вредне детаље који ће вам послужити као коцкице за слагање једног већег мозаика. Служите се и својим срцем и интуицијом да би одредили шта је истина, а интелектом и логиком за оно што је лаж. Исто важи и за све ово што сте прочитали у овом тексту. На крају, узимајући све то у обзир закључке морате донети сами.


/ Касиопејски транскрипти – уредио на српском Слободан Маричић /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP