Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 117922
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6830601
Ko je na sajtu?
Imamo 84 gosta na mreži

ДА ЛИ СМО САМИ У СВЕМИРУ?


30.10.2014. / рее - Академедиасрбија

Наравно да не. Нисмо сами чак ни на Земљи. Па, чак и ако претпоставимо да је 3Д свемир или све сто постоји коначан, калкулације нам показују да је велика могућност да интелигентни живот постоји тамо негде у овој галаксији.

 Исто тако, на Земљи је одавно примећено присуство ванземаљаца. Свако са нормалним смислом и осећајем за ту могућност, било ко с отвореним начином размишљања - ће истражити ту могућност и сватко са "отвореним очима" ће потврдити да ванземаљци постоје, да су били активни у нашој "прошлости" и да су активни и до дана данашњег.

Скептици настоје бити игнорантни и одбијају истражити све доказе, затварајући своје очи они тврде да не виде никакав доказ о постојању ванземаљаца. (Моје питање: па, како ће их видети затворених очију?) Заправо, игнорисање није никакав доказ да нешто не постоји. Могли би смо то рећи и на други начин: "Уколико смо завукли главу у дупе, не значи да сунце не сија!"

Докази су свуда - погледајмо митологију и религиозне приче широм света, које описују посете ванземаљаца као напредних бића у древно доба, древне грађевине и артефакте који индицирају на кориштење напредне, супериорније технологије код изградње, па преко стогодишњих сведочења о виђењима НЛО-а. Постоје стотине физичких доказа о њиховом "слетању" на Земљу, владиних докумената, и на хиљаде отмица које укључују много сведока, те сећања отетих уз помоћ метода регресивне хипнозе, као и сведочења многих оних за које није ни било потребе да се хипнотишу како би се сетили свега што им се догодило. Исто тако и многих медицинских и физичких доказа на телима отетих.

Шта је основни план ванземаљаца?

Човечанство је још давно било поробљено од стране нељудских снага које су технолошки, психички и димензионално супериорније од нас. Оне се састоје од многих група, које делују у димензијама и локацијама у свемиру далеко или изван наше перцепције, из разлога да би преузели један део "људске енергије". (Прецизније речено, - они се њоме хране). Њихов крајњи циљ је да нас прилагоде њиховом фашистичком режиму и паразитски нас искоришћавају за њихове биолошке, етеричке и физичке потребе. Кроз скривену манипулацију и хипердимензионалне трикове (који укључују и путовање "кроз" време), они тајно манипулишу и искоришћавају човечанство у сваком погледу кроз један дугогодишњи период наше историје. Ми сада имамо прилику да видимо њихове планове који се више и не скривају толико као пре и који се тренутно манифестују као - програм за стварање једне одређене хибридне расе. Они нам се већ поодавно из неких медијских и других извора представљају као наши спасиоци који ће се појавити кад људска раса "полуди" и кад избију велики светски сукоби. Ако их свет прихвати као спасиоце, индивидуална слобода, какву знамо, ће нестати, остаће само мрак.

Ако имају супериорнију технологију, зашто непријатељски ванземаљци једноставно не преузму планету?

Ис стратешких разлога, њихова инвазија подразумева један дужи процес, а не неко изненадно "искрцавање" како то већина нас замишља. Ово друго би се могло догодити као финална ствар, након остварења прве фазе и духовног уништења циљане популације (у овом случају, - наше). Постоји много проблема који иду заједно са отвореном инвазијом која би користила само физичку силу. Историја је показала како су видљиви тирани и видљиве мете, брзо падају ако се показу пре него што успеју да успоставе потпуну контролу. Паметнији тирани остају скривени и мудро манипулишу популацијом пре него што је победе и поробе.

Свемирски тирани постоје и освајају читаве светове који постају њихове колоније. Преурањена инвазија оних који би нас хтели поробити, водила би до општег сукоба који би претио да уништи управо оне изворе због којих су дошли: Земљу и њезино становништво. Они преферирају да се ми својевољно одрекнемо, како своје властите слободе, тако и ове планете, с најмањом дозом отпора. (Правило о слободној вољи. Карма) То се једино може догодити под околностима у којима ми, по самој својој природи, уопште нисмо свесни њихових планова, те их тако не можемо ни да приметимо. Спровођење у дело такве преваре захтева много припрема. Зато су они одлучили да скривено и стрпљиво манипулишу људским друштвом ради постизања тог крајњег циља. Њихова преферирана метода субверзије је стварање једне елите међу популацијом која је задужена да обави прљави посао поробљавања осталих. Оно што ми подразумевамо под "Тајном владом," то је једна окултна технократија која се састоји од тих елитних људи. Тајна влада се користи формулом: проблем-реакција-солуција како би изазивала глобалне светске сукобе и како би створила услове за успостављање "Новог светског поретка". Ту се ради о једном чврстом, глобалном тоталитарном режиму, који би искључио било какав потенцијал за отпор и осигурао лагано прилагођавање Земље за ванземаљску владавину.

Зашто нису завршили своју инвазију пре, када је наша технологија била превише примитивна да би могла угрозити њихове жељене ресурсе?

Као што смо напоменули, они преферирају да се ми својом вољом предамо у њихове руке и својевољно се одрекнемо наше слободне воље. Тек недавно смо постали технолошки и политички напредни толико да можемо стварати и одржавати инфраструктуру "Нове светске владе," кроз коју ћемо се ми сами претворити у робове. У вези ове чињенице, политика овакве бруталне ефикасности је већ демонстрирана примером како су Нацисти својевремено ликвидирали своје заточенике. Раст и пад нацистичке Немачке је управљан од стране Тајне владе као генерална проба за оно што би се сада требало догодити и много тога у нацистичкој идеологији и методологији је директна рефлексија размишљања непријатељских ванземаљаца. Иронично, Тајна влада је, сама по себи, само глобална верзија "Сондеркомандоса" - елитних јединица Жидова које су нацисти одабирали међу многобројним затвореницима концентрационих логора, како би ови контролисали и убијали остале затворенике. Упркос обећањима о преживљавању и моћи, ти Сондеркомандоси су убрзо смакнути кад су престали бити корисни нацистима, јер им нису више требали. Тајна влада ће се сусрести с истом ствари након што се инвазија ванземаљаца успешно оствари.

Да ли чланови Тајне владе знају како ће бити изиграни?

У негативној хијерархији, сви потчињени су у неку руку преварени од стране њихових надређених, јер се на такав начин та њихова супериорност и одржава. То је по самој природи тих индивидуа које мисле да деле врх прехрамбеног ланца, уједно и њихово жељено окружење. Многи њихови чланови су присиљени да одржавају своју верност уценама, заклетвама, или програмирањем њихових умова. Док ти фактори одржавају хијерархију, они такођер служе и за промене у њој, уколико Контролни систем дође до неке препреке, потешкоће или постане нестабилан, подређени чланови ће изневерити своје надређене кад им се за то пружи прилика, а они од њих који су више амбициозни могу искористити ту прилику да иницирају један општи хаос приликом којег се прекидају лојалност и њихове међусобне везе. Тако то слабљење структуре пирамиде власти може довести до једне тачке када цели систем почне да се руши. То је типичније за једну људску хијерархију него за хијерархију ванземаљаца, јер је ова ванземаљска много префињенија и не прави такве грешке.

Да ли је то разлог због чега ће Тајна влада евентуално бити „збачена“?

Да. Све док контролни систем остане стабилан, тајна власт остаје у вези и у складу са ванземаљским снагама. Због надолазећих земаљских промена и осталих фактора, надолазеће време доноси елементе непредвидивости који прете дестабилизацији Контролног система - хијерархија успева на предвидљивости, јер је то предуслов за контролу. Због људске глупости, ванземаљске снаге виде тајну владу као несигурну за време таквог надолазећег стања и непотребну у том временском периоду. Они ће бити међу првима који ће бити елиминисани јер би иначе они били први који би се одупрели присуству ванземаљаца, јер имају моћну технологију коју су добили од њих да би постигли своју надмоћ и осигурали свој опстанак. Финале ванземаљског плана не садржи место за људску елиту, и било које обећање које су им дали у вези преживљавања у пост-катаклизмичкој будућности је лаж коју су добили као погодбу за верност. Док је експлоатација људске природе приуштила нашим ванземаљским манипулаторима лак успех у ономе што су досад испланирали, људска природа дефинитивно прети поткопавањем завршетка њихових планова који захтевају потпуну оданост људских бића њиховом царству. Све док имамо урођену способност да се издвајамо и стекнемо духовну мудрост и све док можемо чезнути за индивидуалношћу и слободом, наша оданост и њихова сигурност не могу бити вечно загарантовани.

Како ванземаљске снаге планирају решити проблем "људске природе"?

Ајнштајн  је једном рекао да решење тог проблема не може бити постигнуто са истог нивоа где је проблем и настао. Ако је људска природа проблем, тада га једино не-људски елемент може решити. Тренутно, проблем се налази у неизбежном неуспеху Тајне владе и будућих људи да одрже неограничену оданост њиховим ванземаљским владарима због фундаменталних генетских и метафизичких разлика и у чињеници да смо ми индивидуалисти и опортунисти по својој природи. Након што се успостави Нова Светска Власт, они планирају да ставе човечанство под вођство генетски модификованих "владајућих раса" које чине људско-ванземаљски хибриди. Ти хибриди нас надмашују у интелектуалним и психичким способностима и они не пате од "слабости" људске природе као што су сажаљење и чежња за индивидуалном слободом. Све док одржавају контролу, они ће се укрштати с људском популацијом да би постигли те генетске карактеристике код већине човечанства. Тако би на крају човечанство било биолошки одговарајуће за служење ванземаљској империји, која би тиме била проширена на неопходне ресурсе који јачају њихову моћ и контролу. На тој тачки, ми ћемо бити "закључани" у одређене границе и њихов план ће постићи свој циљ. Видимо већ доказе свега тога. нпр. ми смо културно већ припремљени за прихваћање евентуалне политике укрштанја између људи и хибрида. Стандарди физичке лепоте су оличења супермодела и глумаца, а повећавају се према истицању типичних хибрида: ниско чело, мала брада, троугласто лице, велике очи и витка андрогена тела. Није прошло пуно времена од када се "хибридни" изглед сматрао узнемиравајући и нездрав, али данашњи тренд иде према сексуалности тих карактеристика.

Како ће та хибридна раса бити направљена?

Отмице ванземаљаца служе за постизање многих циљева, а ово је један од њих. Тренутно, хибридни програм је виртуално направљен. Хибриди изгледају као људи, али недостају им раније споменуте карактеристике које нас чине склоним да пружимо отпор ванземаљском присуству. Неки су већ тајно "пуштени" међу популацију. Неки су већ рођени од стране људских родитеља против њихове воље, а остали ће бити касније кад ови први дођу у године када се могу репродуковати. Неки хибриди међу нама су већ прошли као "Индиго-деца", иако нису сва Индиго-деца хибриди. Хибриди најуспешније следе њихово наменско програмирање да се понашају као мале психопате, презиру људе и поседују оштру интелектуалну и психичку снагу коју имају да би подржали њихове амбиције. То су квалитети који им омогућују да буду погодни за евентуалну власт над човечанством а потчињени њиховим ванземаљским владарима.

Који је стварни процес кориштен у стварању хибрида?

Актуелни процес који се користи је комплициран, али ево једноставног описа. Оба, генетски и метафизички фактор, морају се узети у обзир а овај други захтева пуно више пажње и времена у стварању хибрида него што би неко могао очекивати.
Наша ДНА је веза и један механизам између нефизичке душе и физичког тела. За ту везу, која то држи скупа, генетика мора наћи профил душе који јој одговара. Мали промашај у једном, узроковаће мутацију у другом, а превише неподударности ће узроковати да одређена душа не може дуго опстати у одређеном телу. Да би генетски модификовали или креирали читаву расу, није довољно само створити генетски код, него и синхронизирати његов профил и раст с оним душама које ће бити у тим телима. То је разлог зашто су људи из специфичних лоза крвних веза типични и резонирају са душама ванземаљаца и њиховом природом, па су посебно погодни за отимање. Резонанција постоји јер у некој тачки у древној прошлости, међу том крвном везом, индивидуе су могле свесно припадати негативној спиритуалној егзистенцији и тако, у складу с тим, погодовати њиховом генетском коду. Њихови потомци носе ту генетску комбинацију која је сматрана врло вредном као материјал за стварање хибридне расе. Физичка природа те генетске структуре подудара се у критичним подручјима где би се тражена метафизичка карактеристика хибрида требала подударати. Та залиха материјала је укрштена са селектованом генетиком ванземаљаца и направљен је читав низ разних хибрида, од којих су неки успешнији од других. До момента кад ће се ти хибриди моћи размножавати и одржавати у животу, ти фетуси су обично имплатирани у тело отете жене за време трудноће. Људско етерично тело је богато емоционалним и виталним енергијама, које помажу да се убачени фетус развија здраво. Они којима та етеричка околина недостаје за време развоја, или се не развију или постану слаби кад се роде. Успешни хибриди су ти који могу успешно преживети у густој физичкој околини као што је наша, и они који су способни успешно се репродуковати са људима и међу собом, они који довољно изгледају људски да би се лако могли интегрисати међу људе и они који немају непожељне људске црте.

Каква је природа душа тих хибрида?

Чак и са њиховом људском физиологијом, сматра се да је хибридни генетички профил екстремно резонантан са природом душе њихових створитеља. Врло је вероватно да се ти створитељи намеравају касније инкарнирати у та тела. Неки хибриди могу бити рођени са ванземаљском душом, док неки могу функционисати као празни контејнери који делују на свој начин у стратешким друштвеним позицијама и остају тако док касније не поприме ванземаљску душу. Такође је могуће да хибриди имају њихову властиту уникатну матрицу душа, а крајњи циљ би био исти. Окупирање хибридних тела би приуштило нашим ванземаљским манипулаторима снагу од обе расе - од људске и од ванземаљске али без слабости од било које од њих. Људска слабост је чежња за индивидуалном слободом и способност за емпатију, а ванземаљска је немогућност опстанка у нашем физичком окружењу дуже време. Хибриди су биолошки робусни као и ми јер имају виртуална људска тела, али би били ментално супериорнији и лојалнији ванземаљцима ако би имали душе идентичне њиховима. Надаље, будући да су потомци обдарени са духовним енергијама оба родитеља, брже би се направила метафизичка модификација човечанства ако би хибридни родитељ имао негативно ориентисану ванземаљску душу.

Зашто ванземаљци не могу дуже боравити у нашој физичкој околини?

Они захтевају одрељену психичку или етеричку енергију да би се пројектовали у нашу тродимензионалну околину ( 3Д ). У њиховом природном стању, они су четверодимензионална бића (4Д) која егзистирају на једном вишем етеричком нивоу реалитета, али могу изабрати хоће ли постати физички са утрошком енергије. Наш тродимензионални свет је "уграђен" у четверодимензионални свемир, што значи да 4Д бића морају фокусирати своју бит у природни појас у којем ће привремено постати 3Д. Иначе они се појављују невидљиви за нашу перцепцију, као нпр. акваријум у соби - ми смо рибе које су свесне других риба, али смо релативно несвесни онога што је изван акваријумаа и оних који нас посматрају. Претежно је то истина за ванземаљске врсте зване "Рептили" или "Лизарди", који да би уштедели енергију, преферирају остати у њиховој 4Д околини, док се служе са разним методама за "даљинско"  повезивање та два дензитета. Нпр., они су створили једну кибернетичку расу бића коју ми знамо као "Сиви" (Грејси ), који им служе као 3Д "свемирске сонде". Сиви су роботи направљени генетским инжињерингом, који су технолошки повезани са рептилском душом. Они су кибернетичке сонде у нашем реалитету које се ту могу задржати релативно дуже време, а користе се за отмице људи и неке друге задатке.
Тај мањак физикалности Лизарда омогућује им да имају многе предности, али и мане. Као предност, етеричка технологија је четверодимензионална и изван нашег линеарног времена, па рептили могу видети и могу деловати унутар наше могуће прошлости, садашњости и будућности, односно свих наших реалитета истовремено. Комбинујући са својом калкулативном стратегијом, они су способни направити врло компликоване и далекосежне манипулације хипердимензионалне природе. Те хипердимензионалне манипулације могу укључити мењање прошлости у привидно тривијалним и малим изменама да би утицали на избор своје мете тј. одређеног човека у његовој садашњости. Рептили не знају који ћемо избор направити и не могу мењати избор који смо већ направили својом вољом, али могу видети и изменити све остало. Док они не могу лако прекршити слободну вољу спиритуално здраве особе, они могу "подешавати" њене личне изборе помоћу манипулације њене околине. Будући да они егзистирају изван нашег простора /времена, ослобођени су од ограничења линеарног времена које важи за нас. То значи да могу индивидуално циљати и манипулисати толиким бројем људи колико је год потребно. Док отети човек перципира неколико година између дешавања својих отмица, ванземаљци то могу радити "све одједном" тј. једну након друге. Упркос грандиозној природи ванземаљских планова који циљају читаве планете и цивилизације, они такође манипулишу на индивидуалној бази све оне који им се учине претњом. Као недостатак, њихов мањак физикалности их спречава да лако крше нашу слободну вољу кроз употребу силе. Физикалност је окружење у коме је узрочност примарна, где једно биће може узроковати непожељне ефекте код другог, јер су оба субјекти физичких закона. То је мање изражено у 4Д околини где је физикалност варијабилна и где се акције темеље на синхронизацији која узрокује резултате у више метафизичких стања. Због тог разлога, рептили желе један виши степен физикалности да би проширили појас онога што могу радити. Хибридни програм је усмерен према том циљу.

/ Касиопејски транскрипти /

НАСТАВЉА СЕ :


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP