Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 107806
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6700231
Ko je na sajtu?
Imamo 52 gosta i 1 člana na mreži

POLIVANJE HLADNOM VODOM JE RITUALNO SATANISTIČKO KRŠTENJE


20.09.2014. / ree-Akademediasrbija

Širom sveta raširila se pojava polivanja hladnom vodom , a sve to navodno zbog dobrotvorne akcije prikupljanja novaca za istraživanje i lečenje ALS -a (amiotrofične lateralne skleroze)  .

 Međutim po nekim tumačenjima skraćenica ALS znači i Anđeo - Lucifer - Sotona. Ova gotovo neverovatna pomama otvorila je razne kontroverzne teorije o stvarnoj svrsi polivanja hladnom vodom. No s obzirom na začetnike ovog trenda, Charles Kennedy, Mark Zuckerberg, Bill Gates, i ostale pojedince iz elite, koji su već razotkrili svoje planove za smanjenje populacije čovečanstva, ovde se po svoj prilici ne radi o sasvim bezazlenom činu bez pozadine.

ALS ili Lou Gehrigova bolest je neurološka bolest , jedna od najčešcćih bolesti motorike , a može se javiti pojedinačno ili kao nasledna porodična bolest . Počinje kao slabost u mišićima , a zatim se progresivno onesposobljava hod , govor , gutanje i na kraju disanje . Mnogi provedu poslednje dane života potpuno paralizovani , dok im mozak i dalje funkcioniše . Ova bolest najčešće pogađa sredovečne osobe , incidencija je oko dve osobe na 100.000 . Većina umire unutar 3-5 godina od postavljene dijagnoze , jer efikasnog leka za sada nema .

E sad , kakve veze ima polivanje ledenom vodom s ovom bolešću ? Iako mnogi misle kako je to samo jedan šašavi izazov , navodno, ovo se čini kako bi se podigla svesnost o ovoj teškoj bolesti i kako bi se prikupio novac potreban za istraživanje . Započeto je 15. jula 2014 kada je golfer sa Floride , Charles Kennedi , nominovan od strane prijatelja da prihvati ovaj izazov .

U to vreme izazov nije bio uopšte povezan sa dobrotvornom svrhom , no Kennedi je odlučio da novac , koji se dobija uz ovaj izazov , donira za istraživanje ALS – a , budući da je njegov rođak bolovao od te bolesti . Nakon toga je on nominovao ženu obolelog rođaka , kao i još neke ljude , a sve to je dospelo i do Pat Kuinn iz Njujorka , koja takođe boluje od ALS . Ona je uz pomoć prijatelja Petea Frates , takođe obolelog , pokrenula kampanju koja se zatim proširila svetom .

U ovom izazovu nominovani treba uplatiti novac za navedene svrhe ili ako odbije – poliva se kantom ledene vode . Takođe treba izazvati sledeća 2-3 čoveka . Uglavnom , sada se se svi zbog zabave polivaju vodom , bez obzira daju li novac ili ne . Mediji i Internet su prepuni mokrih slika i video zapisa , što uključuje i najpoznatije i najbogatije ljude sveta . Istovremeno , kampanja je postigla cilj – američka ALS asocijacija je dobila 15.600.000 $ , što je devet puta više nego što to inače dobija u istom vremenskom okviru . Neka druga udruženja izjavljuju da su dobili od 10 do 50 puta više donacija nego li inače . Cilj je postignut , no je li to bio jedini cilj ?

Ritualno satanističko krštenje ili mazanje očiju ?

Oni koji proučavaju NVO  i koji razmatraju svetske zavere ističu, da je ovo polivanje istovetno krštenju kod hrišćanskih vernika . Neki smatraju da je katolička crkva postala zapravo satanistička, te da je ovo “ krštenje “ priprema za vrhunskog gospodara – Satanu . Potkrepljuju to i činjenicom da kada su dokazani satanisti poput Gejtsa uključeni u to , da onda nema sumnje da je zapravo u pitanju satanizam , bez obzira je li to satanistički ritual ili krštenje za Satanističku crkvu .

Tu je i teorija povezana sa razbijanjem kodova ISIS skraćenice : “ IS – IS “ ( vojska sveislamske države ) se tumači kao “ ICE US “ . Naime , ISIS snage , kao tajno terorističko krilo CIA – e , su ubile mnoge muške pripadnike plemena Lazidi i oteli njihove žene . Navodno je to napravljeno zbog razmnožavanja , jer se veruje da Lazidi imaju čistu arijevsku krv . Mnogi od njih i dan danas imaju plavu kosu i plave oči , te se žene isključivo unutar pripadnika plemena, kako bi sačuvali čistu lozu . Tako se nastavlja Hitlerova opsednutost arijevskom rasom , a poznato je da su mnogi nemački naučnici nakon rata prebačeni u Ameriku gde su nastavili sa svojim “ naučnim “ radom , te će te žene završiti kao pokusni kunići u američkim laboratorijama ( SAD imaju baze i širom Iraka ) . Dakle , dok je svet usredsređen na polivanje ledenom vodom CIA preko ISIS – a nastavlja delo najboljih nacističkih naučnika .

Bez obzira na ove teorije , mora se priznati da je stvarno neverovatno kako su ljudi doslovce poludeli za ovom naizgled šminkerskom forom , a mnogi ni ne znaju šta rade i zašto to rade , ali , kad rade svi – rade i oni . Istovremeno , Katolici koji uistinu razmišljaju o svom nauku su upućeni da razmisle o etičnosti ovog dobrotvornog dela , budući da se donacijama podupiru istraživanja koja se vrše na embrionalnim matičnim    ć́elijama , što se oštro kosi sa hrišć́anskim tradicijom .

Bilo kako bilo , ostaje nam da vidimo da li je ovo samo modni trend , mazanje očiju ili su to pripreme za neku veliku promenu.


(Nexus svijetlost)


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP