Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 147440
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7160254
Ko je na sajtu?
Imamo 59 gosta na mreži

NLO NAD BEOGRADOM


17.09.2014. /  Akademediasrbija
Piše : Slobodan М.Maričić

Nisam imao nameru da pišem o tome, a i fotografije je videlo tek par prijatelja....

 Elem polovinom juna, ničim izazvan izađem oko pola deset uveče na terasu sa koje imam predivan pogled na Beograd od Hrama prema Avali sa voždovačkog brda. I posle par minuta vidim na nebu neka čudna svetla kako lagano, ali kao sa nekim pauzama u letu, dolazeći sa zapada lete cik cak jugoistočno u pravcu  Bubanj potoka , rekao bih. Naravno kakav bi ja to bio srpski urbani preper (Urban Survival Prepper ) da nemam dvogled , kojim osmotrim letilicu ili šta već, na kojoj nije bilo uobičajenih avionskih niti sličnih oznaka kao na helikopterima. Pa onda brže bolje moju malu praktiku  sa kojom napravih drhtavim rukama ( od uzbuđenja a ne od godina ) nekoliko snimaka. Od desetak tri su bila sasvim jasna, a dva izrazito čista.

Odmah pošaljem netom snimke u Čikago mom prijatelju inače ekspertu za film i fotografije, Milošu koga od milošte zovem „Mali dabar“ , pošto dobro pliva u „prokletoj“  Americi već godinama. I bez šale sutradan me čekao odgovor : „ Matori zaista si snimio NLO. Pregledao sam fotografije nema sumnje.“ I još pitanje, da mu kažem što preciznije u kom pravcu je otprilike leteo NLO. Ja mu odgovorim – tamo ( iznad ) prema Bubanj potoku, da bi dobio povratnu informaciju da je to uobičajeni pravac / cilj kretanja NLO-a nad Beogradom. Ustvari to „zastajkivanje“ koje sam zapazio, je trebalo biti zaista zaustavljanje ili lebdenje nad Institutom Vinča, u kojoj se i danas vrše opiti sa nuklearnim materijama, naravno u manjem obimu nego za vreme SFRJ. Kako mi je Miloš objasnio, a i sam se posle setio, u istoriji viđenja NLO-a po svetu, mnogo je primera da su se NLO- i zaustavljali nad nuklearnim elektranama, silosima sa nuklearnim oružjem i uopšte gde god se nalaze radioaktivne materije i vrše opiti. Mogući razlozi za ovo – „ punjenje sopstvenih baterija“ na neki način, ili “kontrola” u smislu : „ Šta tu dole rade ovi zemljani “ ? Posle toga više nisam razgovarao o tome sa  njim, jer sam otišao pravac Grčka, da sa plaže osmatram grčko telo, ovaj, nebo.

I bez svake šale, sve do pre neki dan dok u razgovoru nisam pomenuo to svojoj poznanici, inače strasnoj ezoterijanki. Kada sam joj poslao fotografije, dobio sam odgovor, da je i neka njena prijateljica snimila jedan NLO i da ću dobiti fotke sa objašnjenjem gde se to dogodilo i kada, uz komentar , da (nam) se svakodnevno događaju čudne stvari oko nas, a niko ništa ne komentariše. I tako odlučih da ovo postavim na sajt.
 
Eto toliko, dakle potpisujem sve da nije šala ni montaža, a fotke analizirajte sami ili dajte stručnjacima.  Inače ko bude želeo poslaću mu fotke u mnogo većoj rezoluciji, kako je snimljeno.

               

 

               

 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP