Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 147439
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7160230
Ko je na sajtu?
Imamo 53 gosta na mreži

ДА ВАМ КАЖЕМ НЕШТО ...


14.09.2014. / Академедиасрбија
Пише : Слободан М.Маричић

Драги моји читаоци,

Размишљао сам озбиљно протеклих месец два, да угасим сајт и одморим се од овог застрањујућег новинарског посла.

Ипак у последњем тренутку сам решио да наставим да пишем колико могу, иако видим да ми читаност, са разлогом опада.  Вероватно се питате зашто и одговор је колико једноставан, толико и компликован. За оне који нису стигли  да прочитају нешто о мени или их то не занима, да ево кажем неке разлоге : као прво, четрдесетак година разних писанија је подоста, иако тема има увек. Нисам плашљив, али видим да су почели да забрањују сајтове и кажњавају оне који пишу, онако како и ја волим – да грдим, псујем, употребљавам ружне али одговарајуће српске речи, критикујем власт из све снаге, а и писање у 71. години  (на сопствени трошак и сајт) има своје мане, мада и предности. Предност је што могу да пишем шта хоћу, када и како хоћу, а мане, па ето да могу да најебем и довољно је да ме ребну са неком новчаном казном,  и могу одмах у нирвану у породичну гробницу, јер трошкова око сајта је ионако доста. Сем тога власт није избирљива, чак радо шаље у ћорку маторце који воле да , како кажу тртомуде, а поготово оне који имају разумевања за : „ хулигане „ који бију педере, воле српске националисте који смеју увек да кажу да су Срби, а не воле власт и нису све оно што би власт желела, а српско достојанство и понос то не дозвољавају. Дакле шта је ту је, читаћемо се још.  Рекао бих да ћу убудуће бити мало више „ хроничар „ и „ аналитичар – критичар “. 

Шта се збило недавно и како ја то видим кроз моје наочаре, збрда здола  ........

Случај 1.

Ето опет пребили неког педера и наши надобудни новинари ( Курир) одмах дигли фрку : Београд је небезбедан град, Хапсите хулигане, Доста нам је силеџија итд. Колико сам ја скапирао, Шваба пешко, није био сам већ са неколико својих топлих братова. Није се то десило пре подне у неком музеју, већ на улици пред неком ћевабџиницом, у три ујутро на критичним месту где се рока пиво после пљеске, и где раде хормони. Врло је вероватно да су нападач и жртва били „под гасом“,  а познато је да од алкохолних испарења свака варница може лако да се претвори у ватру. Јел тако, тако је. Ко зна , можда је од мириса роштиља у реду за пљескавицу пешко уватио за дупе нашег Србивоја. Срећа, млади Немац је остао жив, јер ови наши момци кад бију , онда бију из свег срца. И проради одмах моћни пеш-ачки лоби и бука на све стране, демонстрације, петиције, претње санкцијама к'о Русији, ново бомбардовање, а наше јајаре у новинама удри по нашима. Па добро питам се ја, нека ми неко од њих каже, који је то велики град у Европи сигуран  у три ујутро на викенд, у критичној градској зони, па још ако група гејована, шета под гасом, вероватно. Ама бре или смо „метропола“ у свему  - и у лепом и у ружном, јер то је судбина великих градова, па и Београда. 
Сећам се година док сам боравио у Хамбургу, и није било ноћи да се не чују сирене полиције, која је раздвајала пијане фајтере. А Швабе су баш волеле да табају странце, прво гастарбајтере и посебно Турке, па онда Холанђане, Данце и остале - „ педере „  !  И тако како рекох, срећом остао Немац жив. Крај приче.  

Случај 2.
Наш Председник Тома је крив за лоше односе  са Америком, замислите, пишу „утицајне“ новине ! Кажу, Тома је недавно  био непристојан на састанку са америчким п.председником Бајденом. Није му пољубио руку као његов претходник до сада, него му је на питање Бајдена шта хоће од њега, Тома одговорио : Питам ја вас, шта ви хоћете од мене,  јер сте ме ви звали на састанак ? А онда се наш председник, на састанку понашао „комотно“ и опуштено ???  Замислите ! Састанак је прошао онако како су пролазили и раније, без резултата и закључака америчке стране да је Србија „ОК“, да смо добри савезници, да ће нам помоћи и неће нас зајебавати на сваком кораку итд. Изгледа да је Тома звани гробар, сахранио Бајденове наде да ће и овај српски председник да му шета куче после састанка, пева неке лепе српске песме и извињава се унапред за све шамаре што ће Србија да добије у наредних пола године, до следећег сусрета.  Зато је после састанка Бајден био нерасположен, а Тома – опуштен. 

То је после дуго времена било 1:0 за Србију на дипломатском нивоу, и то од времена када је амерички амбасадор у Београду, онај буцко не могу да се сетим сад како се зове, после 100-тог позива Слобином кабинету да га прими у аудијенцију, рекао да ће пољубити Слоби руку и гурнути му коверту са милион долара  џеп, само  ако га прими председник Србије, јер не сме на истеку мандата да се врати у Америку, а да га није за 4 године ниједном примио шеф државе у којој је гостовао. Еј, ало, бре није зезање. Е зато су доцније од Велике петооктобарске издајничке револуције амерички и енглески амбасадори у Србији ногом отварали врата код председника Србије, премијера, шефа генералштаба и свуда где им се прохтело.

И сад Тома сјебао односе са Америком, јер је био комотан и опуштен и неда да му поменути амбасадори контролишу је ли обрисана прашина у његовом кабинету, а амерички великодостојници долазе ко Папе са пруженом руком за љубљење.
Зато браво Томо што си нам, као ти како кажу , покварио односе са САД , ко их јебе, само опуштено и комотно.

Е сад ако мислите да сам члан СНС, зајебали сте се. Ако мислите да волим Тому или му заменика, опет сте се зајебали. Ја волим Србију пре свега, и оне који је такође воле и имају патриотски понос и достојанство, заслужују мој глас, поштовање и симпатије. Е зато понављам, ако си му Томо рекао !

До следећег читања.


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP