Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 152076
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7352806
Ko je na sajtu?
Imamo 27 gosta na mreži

SRBI PAMET U GLAVU : SAD SU NEPRIJATELJ SRBIJE !


07.08.2014. / ree –Akademediasrbija
Piše : Boris Aleksić

U trenucima u kojima SAD i EU sve žešće pritiskaju Srbiju da okrene leđa Rusiji i uvede joj sankcije bilo bi dobro da se podsetimo nekih zločina koje je Zapad počinio i koje čini nad srpskim narodom.

 Zločin protiv mira
U pitanju je najteži zločin po međunarodnom pravu iz kojeg proizilaze svi drugi zločini u ratu. Zločin protiv mira je bio okosnica rada Međunarodnog vojnog tribunala u Nirnbergu koji je sudio nacistima. Iako je Jugosavija indirektno preko sporazuma iz Bleda 1954. godine bila uključena u NATO pakt, Zapad se opredelio za njeno razbijanje izazivanjem krvoprolića. Tokom 1982. godine predsednik SAD Ronald Regan i papa Jovan Pavle Drugi sporazumeli su se o rušenju SFRJ i stvaranju novih država na Balkanu. Vašington je od Vatikana izdejstvovao otklon od „Teologije oslobođenja“ koja je ozbiljno ugrožavala interese Sjedinjenih država u Južnoj Americi, dok je Vatikan dobio nove nezavisne katoličke države. Potpredsednik Parlamentarne skupštine OEBS-a Vili Vimer je 2. maja 2000. godine uputio pismo kancelaru Gerhardu Šrederu u kojem ga je upozorio da je „Rat protiv SRJ vođen da bi se ispravila pogrešna odluka generala Ajzenhauera iz doba Drugog svetskog rata. Iz strateških razloga tamo moraju da budu stacionirane američke trupe kako bi se nadoknadio propust iz 1945. godine.“[1] Vili Vimer je takođe opširno govorio o umešanosti Nemačke u razbijanju SFRJ.

[2] Američki ekonomista i stručnjak UN, Šon Džervazi je dokazao da su SAD i Nemačka još tokom 80-tih planirale razbijanje Jugoslavije.[3] Ministar spoljnih poslova SAD Džejms Bejker je u svojim memoarima naveo da je „kolektivno kažnjavanje Srbije, delo američke politike“. On je zaključio da Srbija i Crna Gora trebaju da imaju površinu manju nego pre Prvog svetskog rata.[4] Pored toga NATO pakt je izvršio agresiju na Republiku Srpsku Krajinu, Republiku Srpsku i SRJ. SAD i Nemačka su pružile podršku ratnim zločincima Franji Tuđmanu, Aliji Izetbegoviću, kao i šiptarskim teroristima, dok su zapadni mediji satanizovali ceo srpski narod. „Izbrisati srpski virus“ je jedna od poruka koja je tada obišla svet.[5]

Genocid
SAD su uz pomoć svojih satelita organizovale i izvršile genocid nad srpskim narodom u RSK, RS i na KiM. Srbi su sa tih teritorija proterani potpuno ili delimično. Oni su ubijani u kućma, na radnim mestima i u konc-logorim, a saveznici Vašingtona na terenu su imali jasnu genocidnu nameru – nameru da jednom za svagda istrebe Srbe. Još 1991. godine, u Zagrebu je ubijena dvanaestogodišnja srpska devojčica Aleksandra Zec. Samu operaciju Hrvata i okupaciju RSK (koja je bila UNPA zona, zona pod zaštitom UN) po rečima Miroslava Tuđmana (bivšeg šefa hrvatske obaveštajne službe) organizovala je CIA.

Po njegovim tvrdnjama intenzivna saradnja sa CIA počela je 1993. godine kada je formirana “Hrvatska obaveštajna zajednica”. Bivši savetnik Tuđmana za bezbednost i šef hrvatske obaveštajne službe Markica Rebić je izjavio da je “1995. povodom Oluje kontaktirao dva američka generala, koja su tim povodom posetila Zagreb. Početkom avgusta 1995. celokupna teritorija RSK je etnički očišćena. 233.000 ljudi je proterano. Oni koji nisu hteli, ili nisu mogli da napuste svoja ognjišta izmasakrirani su, kao i njihovi preci pedesetak godina pre toga, od strane Hrvata. Zagreb i Vašington su izvršili Pavelićev testament. Genocid nad Srbima je organizovan i u RS i na KiM.

Okupacija KiM
NATO je 1999. godine kršeći kogentne normemeđunarodng prava (iuscogens)okupirao Kosovo i Metohiju. Pod crnom čizmom Severnoatlantskog saveza izvršen je genocid nad srpskim narodom. Preživeli Srbi su većinom proterani iz svoje južne pokrajine. Od juna 1999. godine do maja 2001. godine na KiM pod NATO paktom uništeno je 107 crkava i manastira.[6] 17. marta 2004. godine u južnoj srpskoj pokrajini okupiranoj od strane NATO-a desio se još jedan veliki pogrom Srba, a tom prilikom je uništeno 26 crkava i manastira među kojima su i srednjevekovni simboli evropske civilizacije[7]. Na KiM je počela krađa srpske zemlje i prirodnih resursa.

Trgovina ljudskim organima
Ovaj zločin nije počeo na KiM. Industrija smrti je započela svoj rad u RSK gde su Hrvati otetim Srbima vadili organe. Zločin je nastavljen u BiH. Tokom maja 1996. godine Savijer Bernar Gotije, novinar „Figaroa“ pronađen je obešen u svom stanu u Španiji. Njemu su plaćenici sa Zapada koji su se borili na strani Hrvata u BiH otkrili podatke o trgovini ljudskim organima. Pod NATO paktom na KiM i na Severu Albanije radila je „Žuta kuća“ u kojoj su odstranjivani organi kidnapovanim Srbima.Iako tužioci Euleksa u svojim aktima govore pre svega o odstranjivanju bubrega, pri čemu donatori ostvaruju prihode od desetak hiljada evra i ostaju živi, postoje informacije o tome da industrija smrti samo od jednog tela može da ostvari prihod od čak 2 miliona evra.

Upravo je Savijer Gotije pisao o tome da žeteoci organa vode računa da njihove žrtve ne izgube „ni kap krvi“ kako bi sve što mogu odstranili i prodali. Iz ovog razloga, žeteoci ljudskih organa odlaze na veća svetska ratna žarišta, jer na taj način ostvaruju ogromne prihode. Ovaj jezivi podatak, govori o užasnom zločinu na prostorima bivše Jugoslavije koji SAD i EU zataškavaju pred našim očima. Pored Dika Martija i Džerard Galuči bivši šef Unmika za Sever KiM, tvrdi da su SAD, Velika Britanija, Nemačka, Francuska i Italija znale za trgovinu ljudskim organima otetih Srba na KiM. Galuči je upozorio da su neki od visokih zapadnih funkcionera umešani u ovaj zločin. U svakom slučaju vojna baza SAD Bondstil je pravo mesto za istraživanje trgovine ljudskim organima. [8]

Upotreba oružja za masovno uništenje
Prema rečima tvorca nuklearne strategije Francuske, generala Pjer M. Galoa prvi nuklearni rat Sjedinjenih država protiv Evrope odigrao se devedesetih godina prošlog veka prilikom agresije NATO pakta na RSK i RS. Tada je Severnoatlantski savez koristio municiju sa osiromašenim uranijumom koja i danas ubija na Balkanu. Od 1996. godine u Bratuncu je umrlo 800 Srba koji su se doselili sa područja opštine Hadžići. NATO je tokom 1994. i 1995. godine na Hadžiće i druge srpske delove Sarajeva izbacio čak tri tone projektila sa osiromašenim uranijumom.

Najmanje 300 Srba sa Kosova je umrlo od raka. Slađana Šarenac koja se posle bombardovanja, kao sedmogodišnja devojčica, igrala u krateru od bombe teško je obolela. Prema zvaničnim istraživanjima stopa smrtnosti kod izbeglica iz Hadžića povećana je za četiri puta.NATO je osiromašeni uranijum koristio i u agresiji na SRJ 1999. godine. U Srbiji je od 2001. godine do 2010. godine pojava malignih leukemija i limfoma povećana je za 110 odsto, dok je učestalost pojave svih tumora zajedno, leukemija i solidnih tumora povećana za 20 posto.Zločinačku prirodu NATO pakta i SAD pokazao je američki general Majkl Šort koji je povodom agresije na SRJ istakao: „Ne možemo dobiti rat ako ne uništimo mogućnost normalnog života za većinu stanovništva.

Moramo im oduzeti vodu, struju, hranu, pa čak i zdrav vazduh!“ Međutim piloti NATO pakta su pored osiromašenog uranijuma koristili i hemijsko i biološko oružje, o čemu svedoči španski oficir Martin de la Os, pilot lovca F-18.„Jednom je data šifrovana naredba od straneameričke vojske da se bace kasetne bombe na Prištinu i Niš. Naš pukovnik jeto odbio i posle nekoliko dana stigla je naredba za njegov premeštaj. Amerikanci su tamo počinili jedno od najvećih varvarstava protiv ljudskog roda! Uništavaju zemlju! Bombarduju je novim oružjem, otrovnim nervnim gasovima, kasetnim bombama, uranijumskim bombama, napalmom, sterilišućim hemijskim materijama, otrovima koji truju useve” upozorio je kapetan Martin de la Os.[9]

Tribunal u Hagu
U nadležnosti ovog kvazi suda nije najteži zločin po međunarodnom pravu – zločin protiv mira. Ipak njegovo osnivanje i delovanje omogućava državama odgovornim za razbijanje Jugoslavije, da podmeću zločine Srbima i kako je napisao Džejms Bejker kolektivno kažnjavaju Srbiju. U isto vreme u Hagu se uništavaju dokazi o zločinima nad srpskim narodom. Strategiju krivičnog gonjenja u Tribunalu, prema navodima visokih funkcionera haškog tužilaštva, kontrolišu CIA i MI6.[10] Ovo je još jedan dokaz da haški sud sve vreme radi suprotno Povelji UN i međunarodnom pravu.

Ubacivanje droge u Srbiju
Od početka antiterorističke operacije u Avganistanu i ulaska vojnika SAD i NATO-a u tu zemlju proizvodnja heroina je povećana za čak 44 puta. Tone heroina proizvedenog u Avganistanu, prebacuje se američkim vojnim avionima u bazu Bondstil na KiM, da bi se odatle slale u druge delove Srbije i Evrope putem mreže šiptarske narko-mafije. Preko KiM u Evropu stiže oko 90% heroina iz Avganistana. Taj kanal funkcioniše pod okriljem zvaničnih službi SAD.[11]Britanski list „Gardijan“je objavio da se Hašim Tači nalazi na čelu mafije trgovaca drogom i ljudskim organima na KiM.[12] Međutim pod pritiskom Vašingtona i Brisela, Tači je postao partner zvaničnom Beogradu na putu u EU. Pored heroina u Srbiju stiže i kokain čiju proizvodnju i prodaju obezbeđuje američka obaveštajna služba.

Srbi narod koji nestaje
Od popisa 2002. godine do popisa iz 2011. godine, broj stanovnika u Srbiji smanjen je za 500.000! Čak i optimistični scenario koji su izradili stručnjaci Centra za demografska istraživanja iz Beograda ukazuje da će se broj Srba do 2050. godine smanjiti za oko dva miliona!Dakle, sa sadašnjih 7,2 miliona, broj stanovnika bi se smanjio na 5,1 milion. Kako objašnjavaju demografi to je jedan optimistički scenario a posledice mogu da budu i znatno gore.U svakom slučaju, zlo koje je Zapad naneo Srbima tokom poslednje dve i po decenije dovodi do toga da srpski narod polako nestaje!

Ovo je samo deo zločina koji su SAD i EU izvršile protiv građana RSK, RS i Srbije. Međutim i taj deo je sasvim dovoljan da se zaključi kako su Vašington i Brisel neprijatelji Srba. Zbog toga srpski narod sa prezirom treba da odbaci njihov ultimatum kojim traže da se naša država okrene protiv Rusije. Srbija ne sme da se svrsta na stranu zla.
————————————————————————————
[1] http://www.novinar.de/2008/03/15/vili-vimer-pismo-kancelaru-gerhardu-srederu.html
[2] „Blic“, Nemačka je želela rat, 12. februar 2001. godine.
[3] https://www.youtube.com/watch?v=ePw0Wp7lsxA
[4] Postherojski rat Zapada protiv Jugoslavije, Smilja Avramov, Veternik-LDI, 1997, str. 288.
[5] Vidi knjigu: Izbrisati srpski virus, Zoran Petrović Piroćanac, Beograd, 2002.
[6] “Raspeto Kosovo – Oskrnavljeni i uništeni pravoslavne srpske crkve i manastiri na Kosovu i Metohiji (jun 1999. – maj 2001.) “ SPC, Prizren Gračanica 2001. godine – http://www.kosovo.net/glavna.html
[7] Vidi kartu SPC na internet strani http://www.spc.rs/Vesti-2004/03/crkve-kim-c-v.jpg
[8] http://srb.fondsk.ru/news/2014/02/09/pred-ochima-celog-sveta-sad-i-eu-unishtavau-dokaze-o-trgovini-ludskim-organima-otetih-srba.html
[9] Articulo 20, br. 30, autor: Hose Luis Morales
[10] http://srb.fondsk.ru/news/2011/08/01/cia-i-mi6-kontrolishu-tribunal-u-hagu.html
[11] http://srb.fondsk.ru/news/2012/11/04/hilari-klinton-kao-diiagnoza-odsustva-savesti.html
[12] http://srb.fondsk.ru/news/2013/12/07/grom-niie-udario-u-veliki-trnovac.-baika-o-borbi-protiv-kriminala.html

/ Izvor : Fond strateške kulture /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP