Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 107805
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6700217
Ko je na sajtu?
Imamo 49 gosta i 1 člana na mreži

ASTRALNI SLUH (CLAIRAUDIENCE)


19.06.2014. / ree-Akademediasrbija

Sa povećanom osetljivosti koja dolazi redovnim praktikovanjem meditacija moći, osoba može otvoriti svoj um da čuje zvukove na astralnom planu ( iz astralnog sveta ).


U ranoj fazi otvaranja svoga uma, astralni zvuci mogu se čuti unutar glave; kao što je slučaj i sa mislima. Kada osoba duhovno napreduje, zvuci se mogu čuti i izvan glave i mnogo su jasniji. Astralni sluh obično počinje tako što se astralni zvuci čuju unutar glave.

Ovo se dogodi kada se otvori krunska čakra. U početku, stvari koje se čuju izvan glave nemaju neku povezanost i logiku. Kao i za sve ostalo, za astralni sluh je potrebno vreme, meditacije koje otvaraju astralne uši i glavne čakre koje omogućuju pristup ovoj dimenziji astralnog zvuka.

Kako osoba duhovno napreduje, konačno se može čuti i božanska muzika . Ovo je nešto predivno. Prema mitologiji Đavo je posetio kompozitora Giuseppe Tartinija u snu. Tartini je čuo kako otac svira najlepšu muziku na violini koju je on do tada čuo , ’’neverovatno lepu’’. Probudio se i zapisao note kojih je mogao da se seti, ali nikada nije uspeo da do kraja ponovi lepotu muzike koju je čuo. On je to muzičko delo nazvao ’’Đavolja Trila’’.

Inače sve frekvencije energije imaju svoj zvuk. Čitav univerzum sastoji se od vibracija. Jedno od najinteresantnijih iskustava pri astralnom sluhu, jeste slušanje zvukova svemira.

                                        

                                                 Raspored slušnih tački za psihičko osluškivanje

Što se više osoba otvori duhovno, to je verojatnije da će se susresti sa različitim zvukovima iz prirode i kosmosa, bilo šta: od zvona, zujanja (bioelektricitet ) u drevnom Egiptu, pčela je bila sveti insekt zbog zujanja i Tutankamonova maska ima žaoku pčele prikovanu u zlatu, zvukova flaute, divljanja okeana i drugih. Određeni zvuci mogu nas nervirati ili uzbuditi, ali ovi simptomi će iščeznuti pošto vam se nervni i slušni sistem navikne na viši nivo životne energije.

Čulo sluha – uši, povezano je sa sedam čakri. Fokusiranjem svesnosti na njih tokom meditacije i otvaranjem čakri sposobnost astralnog sluha će se uskoro manifestovati . Kako biste ih otvorili, zamislite zvezdu kako se otvara za svaku od njih i kako isijava svetlošću. Nakon ovoga, pojačajte svetlost i povećajte prečnik. Otvaranje ovih centara omogućuje umu da čuje zvuke astralnog sveta i da otključa kanale za zaceljujuću energiju kako bi lakše cirkulisala. Ovo može biti korisno ljudima koji imaju probleme sa vidom, sluhom, glavoboljama i drugim. Meditiranjem na astralno oko i uvo je veoma moćno za primanje poruka sa astralnog nivoa.

Zapamtite, ukoliko ikada čujete nešto što vam se ne sviđa, samo ga isključite i prekinite, jer vam određene vibracje mogu naškoditi. Svaka čakra ima standardni zvuk.Meditirajući na ove zvukove i fokusiranje na određenu cakru  je jedan od načina da otvorite svoj astralni sluh.

- Bazna čakra, psihički nivo:
Reaguje na zvuk groma. Emituje crvenu boju
- Sveta čakra, astralni nivo:
Reaguje na zvuk vetra i zvuk talasa. Emituje naradžastu boju
- Treća čakra, nivo volje:
Reaguje na zvuk H-h-h-e-e-h-h (tiho, gotovo kao izdisanje, bez glasa). Emituje žutu boju
- Srčana čakra, nivo intuicije:
Reaguje na zvuk zujanja pčele (bioelektricitet) ili zvuk flaute. Emituje zelenu boju.
- Peta čakra, mentalni nivo:
Najlakše je opisati kao okretanje balona. Zvuk - H-m-m-m se može takođe koristiti. Emituje plavu boju.
- Šesta čakra, nivo duše:
Čujemo ga kao zvuk drvenih instrumenata. Emituje ljubičasto plavu – indigo boju.
- Sedma čakra, nivo blagostanja
Reaguje na šapat ili na tišinu bez zvukova. Ona radije oseća nego sluša. Emituje ljubičastu boju.

Navedeni nivoi i zvukovi su samo smernice da se počne sa vežbanjem. Fokusirajte se na određenu čakru i zamislite korespondirani zvuk najbolje što možete. Pokušajte ga osetiti kroz telo kako rezonira na tom planu. Pritom vizuelizirajte određenu boju prema čakri koju pokušavate otvoriti – aktivirati. Ova meditacija će Vam uskoro otvoriti astralni sluh.


/ Izvor: http://www.exyujos.crniplamen.net /

 
 Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP