Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 147611
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7166396
Ko je na sajtu?
Imamo 68 gosta na mreži

ЈУЧЕ , ДАНАС, МАЛО СУТРА


03.05.2014 / Академедиасрбија
Пише : Слободан M.Маричић

Нисам дуго ништа написао , што би рекли " из главе " , ваљда почиње да ми јача дисбаланс сиве масе и празнине у глави.

 Ето споменуо бих прво недавни боравак делегације НАТО генералштабу војске Србије . Увек ме посебно ражести када се говори о нашој " сарадњи " са овом злочиначком организацијом . Како извештава сајт војске, делегацију НАТО - а је примио заменик команданта Здружене оперативне команде неки генерал Јанићијевић . Осим што се на састанку се анализирала досадашња сарадња Министарства одбране и Војске Србије са НАТО - ом , начелник Управе за обавештајне послове Генералштаба , генерал Илија Тодоров упознао је госте са организационом структуром Војске Србије , мисијама и задацима .

Па невероватно , добро им нису дали , а можда и јесу , копије оно мало преосталих планова за одбрану земље , са којима нису упознати још једино у Занзибару и у Гвинеји . Срамота .

Размишљам стално коме је то пало на памет да успостави сарадњу са НАТО - ом и оном " чувеном " Националном гардом из Охаја . Намеће ми се да је то морао знати и одобрити Коштуница , јер некако од њега и Тадићевог војног министровања , почиње та наша срамота .

Гледали сте свакако чувени амерички пропагандни филм Рамбо I. Е па сетите се какво је то било чудо од хероја - припадника Националне гарде који су се у филму борили против Рамба у односу 500 : 1 . И сами Американци су се спрдали са " борбеном спремношћу " америчких националних гарди , заправо резервног војног састава при свакој држави у саставу САД . Hеупућени још мисле да нам они као помажу , подучавају нас и сл. Уствари драги моји , они уче од нас и покушавају да проникну како смо се ми у улози Индијанаца на Дивљем западу одупирали кастеровској НАТО борбеној машини са још 18 земаља из ЕУ скоро три месеца , и преживели .

Не знам како спавају ти наши официри који спикају са НАТО - злочинцима ? Сањају ли ноћу заклане Србе на Косову , запаљене возове и аутобусе , и малу Милицу Ракић ? Надам се да бар перу руке после сваког руковања са поменутим говнарима и да иду у цркву да се исповеде,  да није њихова воља, већ да војска само слуша наређења . Е јебеш такве војнике и официре.

Овог нашег принца Александра баш свако мало трефи неки бедак . Још се није освестио да нема ништа да наследи од рехабилитоване му баке , која свом најстаријем сину , а бившем краљу не остави ништа . Јер како је писало у тестаменту , он је као краљ био добро снабдевен . Тако на његову жалост , краљица Марија кућу покрај Лондона са свим унутра и нешто пара , остави сину Томиславу који је непрекидно до смрти био уз њу . Таман да се опорави од тога да од рехабилитације неће бити неке хасне , зајеба га неки " дворски асистент " који на врх Белог двора окачи државну заставу, али наопако . "Само" три дана је требало да неко примети да застава стоји наопако . То сигурно није био наш несрећни принц , једино ако није ишао у шетњу , па му се припишкило поред куће, а он као и сви прави мушкарци том приликом дигао поглед у небеса и виде чудо што се деси . Ето , читам како га омражене Швабе и Аустријанци оговарају још увек по новинама . Замислите , зајебавају нам седу династијску главу, а некада њиховог НАТО часника. Ал добро добиће он ускоро пензију од њих и све ОК.

Па нешто размишљам , а шта би са oнoм струјом коју је до чича Томиног доласка на власт , Принц без земље натрошио до пет милиона дуга ? Плати ли он то или га је како се прича , чича Тома помиловао решењем о плаћању струје и свих трошкова које је дуговао, у једнаким износима на 20.000 рата ?

Сретох скоро после дугог времена једног пријатеља који је близак са принцезом Јелисаветом . Ту ми он рече како она станује у некој кући - стану од четрдесетак квадрата . Тетка не говори са сестрићем принцом који би да буде краљ Страдије , јер овај , вишак стамбеног простора у Белом Двору који иначе за скупе паре доврши њен отац Принц Павле , не жели да уступи тетки . Ма не само тетки , него никоме од остале родбине Карађорђевића . Каже шта је то пет хиљада квадрата , једва се сместио он са женом му, десетак кувара и собара који ће ускоро са осталим службеницима почињати да раде уместо од девет , од 7,30 по Вучићевој односно владиној одлуци . А што се тиче заставе , ако је наопако качење случајно, истицање државне заставе је намерно . ( Знате разлику између државне - са оним кљакавим уметнутим грбом и српске од Карађорђа а неки кажу од Немањића која је иста као руска , само наопако. Да се ваљда покаже да је унутра државни човек . Ал  џаба му, тај на иначе непостојећи престо сести за живота неће .

Јел то споменух како је "српска Принц" направио дуг за струју од пет милиона ? Да , да . Па онда да вам кажем и шта прочитах јутрос у новинама : " Лепа Брена и лепи Боба крали струју " Мислио сам да сањам . Додуше наслућивао сам ја да са њом нешто није у реду . Уствари са обома . Много су се курчили , а сад су се показали . Дакле Брена са мужем јој Бобом , премостила каблове са струјомера да смањи потрошњу . Па јеботе ја сам мислио да је то цигански трик , кад оно види и милионери плачу кад добију рачуне за струју. Сигуран сам да је тај опасан посао урадила Брена , а Боба асистирао , јер је жена у последњих двадесет година улила у себе толико силикона и пластике да јој струја не може ништа . Ма каква струја , муња да је рокне не би јој хвалило ништа , што кажу њени земљаци . И пишу даље из Курира , звали их кући да питају за савет , али Бренин портпарол , рече : Брена и Боба су у Америци . Чуј болан , Бренин портпарол ! И сад ту паде неко мување , ко оно са Принцeм , има рачун , нема струје , нема струје нема рачун , хајд погоди где је карта , мислим рачун , те уплати српскa фолк барбика неку кинту као казну и готовоооооо !

Разумем ја ипак овај специфичан случај . Ако си сав намонтиран од силикона и пластике ко андроид , онда сигурно мораш да се ноћу прикључиш на штекер, јел тако . Е ту је онда потрошња струје мало већа , уствари много већа , а ту су и трошкови за операције , сваких пар месеци скини кило овамо , додај две киле онамо , плати пластику , па силикон онај водоотпорни , те жице , други материјал и уградња , мајстору и оде лова . И шта ћеш онда друго , него ко браћа Цигани - премости струју .

И шта ће да буде , хоће ли неко да одговара у овој земљи за било шта ? Као и до сада , мало сутра . Море треба те цигане што краду шахтове, оштро казнити нема зезања у Србији.


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP