Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 147611
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7166444
Ko je na sajtu?
Imamo 77 gosta na mreži

ВАСКРСНУЋЕ СРБИЈА !


19.04.2014/ Академедиасрбија

Пише : Слободан М.Маричић

ДРАГИ ЧЛАНОВИ И ПОСЕТИОЦИ МОГ ПОРТАЛА

Осећам се дужним да образложим зашто прекидам редовно емитовање и реемитовање вести и коментара и претварам исте рубрике у архив .

 Разлога има више . Као први мислим да не постоји теме о којима није било речи међу осам хиљада наслова у протеклих непуних пет година постојања . Понављање истих коментара и вести које су углавном биле критичке према свим властима , политичарима и државном врху је надаље по мени бесмислено , јер се сви они окрећу у круг са истим жељама , свесним и несвесним грешкама и промашајима . Иако нисам никада очекивао да ће било шта што напишем да " потресе " некога , сматрам ипак да су посетиоци портала наилазили често на занимљиве теме , које надам се нису билe и на другим сајтовима и пружили им корисну информацију , на жалост о ружним странама живота у Србији .

Чинило ми је огромно задовољство да сваком приликом укажем на издајнике ове земље , лопуже , подгузне муве и стране плаћенике . Ја нисам објавио тај фамозни списак од четрдесетак србомрзитеља , али сам зато објавио или пренео бар десетак чланака у којима су многи од њих приказани са својим правим лицем и делима против нашег српског народа . Добијао сам често писма да пренаглашавам " српско питање " проблеме , завере уцене , притиске и злодела која се чине нашем , мом народу . Ево да опет одговорим : ја нисам никада и нипошто за Европску унију и НАТО . Мислим да не треба да образлажем зашто . Живео сам доста дуго на " Западу " као слободан човек од својих руку , а не као већина данашњих колега по послу , новинара , аналитичара , уредника , коментатора бивших стипендиста којекаквих фондова и организација финансираних од страних служби и држава , да би пљували и растакали ову нашу Србијицу . Верујем у пословицу : Ко једном изда , тај ће то учинити и други и трећи пут . Уосталом то се види на њиховом ( не ) делу .

Сматрам да ће улазак Србије у ЕУ бити лагано умирање , а евентуално чланство у НАТО  једноставно - пропаст . Више пута сам писао да Србија нема пријатеља , осим Русије , док се не докаже супротно . Повраћа ми се када председник државе овај или претходни и онај пре њега у посетама бившим републикама СФРЈ говоре o „пријатељским“ везама , традицијама , поштовању , заједничком путу и будућности ! Лажи , срање , обично срање ! Па да има било чега истинитог у тим говорима, не би се у крви и растали . И када смо се већ растали , тако треба да остане . Црна Гора ? Каква сестра , каква браћа , какво друго око у глави ? Нико драги моји пријатељи не воли Србију више , од , надам се већине Срба . Сви око нас су нам забили нож у леђа , неки у грло , а неки нас гледају преко нишана . И како онда говорити о сарадњи , будућности , перспективама , заједништву , историјским везама ?

Посебно је огавно лупетање наших државника о нашим " драгим " суседима , Мађарима , Румунима , Бугарима , Аустријанцима , који нам сви наводно желе све најбоље , желе да нам помогну на путу у ЕУ ( пропаст ) . Па пријатељи моји , ко нас од њих није зајебао  чим је имао прилику ? То нам нису ни близу пријатељи , нити ће икада бити , као ни њихове мањине у Србији . Не треба очекивати у будућности и никад од бивше " браће " ни од ових суседа ништа добро . Нисам ја то измудровао , то нас учи историја . Вековна историјa , десетогодишња економска блокада и НАТО бомбардовање . Зато се морамо припремати да будемо спремни да им увек одговоримо истом мером , једнаким рачуном , реципрочно , око за око зуб за зуб !
Не кажем ја да их треба мрзети , али кажем да их не треба волети ! Може Србија да се дигне и да буде најјача на Балкану у свему , али се морамо решити многих заблуда и издајничких изрода међу нама . А политичаре који нас убеђују у немогуће и лажу по овим питањима, отерати српском речено , у место рођења . Мислим да ово треба понављати и  понављати пре свега у породици , деци , ма колика су , рођацима , пријатељима и назови пријатељима и одмах ћете видети " коме јату " би се приклонили .

Ето , не знам шта од овога нисам написао више пута , а да пишем и преписујем лажи опет неких " нових " политичара , нећу . Нећу да трошим ово времена што ми је остало  на багру .
Међутим , овдe  у  ауторскoj рубрици ,  ћу повремено да „опалим“  нешто по некоме и нечему што ми се учини занимљивим . Рубрика ће се звати : Јуче, данас и мало сутра. Биће и других занимљивости, па наставите да ме посећујете .

Захваљујем се свима који су се учланили од постављања сајта , а видим да се у последњих неколико дана пријавило чак 25 нових чланова . То сматрам као неку посебну врсту подршке и много вам хвала , хвала свима , јер 4.800 чланова међу више од три милиона посетилаца за четири године је импресиван број , који никако нисам очекивао, за то мало што сам вам пружио .

Сутра је УСКРС и ја вам свима од свег срца ма где били по свету, честитам  поздравом :
                               
                          ХРИСТОС ВАСКРСЕ БРАЋО СРБИ  И СРБКИЊЕ ,
                                  
                                              ВАСКРСНУЋЕ И СРБИЈА !
  
Ваш Слободан Маричић


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP