Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 150410
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7314286
Ko je na sajtu?
Imamo 48 gosta na mreži

СКУП ПОВОДОМ 15 ГОДИНА ОД НАТО АГРЕСИЈЕ


23.03.2014. / pee-Академедиасрбија

Отаџбински савез СРС–Образ–Наши позива грађане на скуп поводом 15 година од НАТО агресије на Србију, који ће се одржати у понедељак 24. марта са почетком у 12 часова.

 Скуп ће бити одржан у Ташмајданском парку, на месту где се некад налазио споменик убијеној девојчици Милици Ракић.

НАТО агресија на Србију траје од почетка деведесетих година, али је кулминирала 1999. године бомбардовањем. Све оно што НАТО злочинци нису успели да нам ураде 1999. то нам раде од 5. октобра 2000. године па све до данас, кроз издајничке режиме који управљају Србијом. Најстрашнији симбол тога шта нам је донео НАТО после 5. октобра је уништавање споменика Милици Ракић у центру Београда, у Ташмајданском парку. Петог октoбора је изваљена и однета њена статуа и остао је само мермерни део из ког и данас вири челична конструкција којом је статуа била причвршћена – каже лидер Образа Младен Обрадовић.

Он је позвао све грађане без обзира на политичку припадност да се окупе у понедељак у 12 сати у Ташмајданском парку.

Агресија на СРЈ 1999. која је трајала 78 дана и резултирала са више од 2.000 цивилних жртава укључујући 88 деце, довела је до масовног егзодуса више стотина хиљада неалбанаца са Косова и Метохије. Завршетком бомбардовања започела је окупација Косова и Метохије која траје и данас и током које је убијено више од 1.000 Срба.

/ Правда.рс /

 


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP