Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 150413
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7314363
Ko je na sajtu?
Imamo 51 gosta na mreži

PLANETARNI ZEMLJOTRES : CRNA GORA UDARILA SANKCIJE RUSIMA!


20.03.2014. / ree-Akademediasrbija

Ketrin Ešton saopštila da se više država, koje nisu članice EU, pridružilo odluci Saveta EU o uvođenju sakcija određenim osobama sa "crne liste"

 Visoka predstavnica Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton saopštila je danas da se više država, koje nisu članice EU, pridružilo odluci Saveta EU o uvođenju sakcija određenim osobama, pravnim licima i telima, zbog situacije u Ukrajini.

U saopštenju dostavljenom iz Delegacije EU u Srbiji, navodi se da su se odluci pridružili : Crna Gora, Albanija, Moldavija, Island, Lihtenštajn, i Norveška . Te zemlje će se pobrinuti da njihovi nacionalni zakoni budu u skladu sa tom odlukom Saveta.

Odluka Saveta nalaže zamrzavanje novčanih sredstava i ekonomskih resursa osobama koje su označene kao odgovorne za zloupotrebu ukrajinskih državnih fondova, kao i onima koji su proglašeni odgovornim za kršenje ljudskih prava u Ukrajini, navodi se u saopštenju.

/ Izvor : Kurir /


 Komentar urednika portala Akademedijasrbija :

Pa ima li veće sramote za Crnu Goru i Crnogorce od ove komedija. Kome šaka ekonomskog, političkog, vojnog  i drugog jada uvodi sankcije. Rusima ? Onima što ih pre petnaest dvadeset godina izvukoše za perčine iz govana pokupovavši u Crnoj Gori sve i svašta te se ovi prehraniše dok ne dođoše i oni na eu-natovsku sisu. A sada uvode sankcije zbog kojih će Rusi načisto najebati. Moraće da ukinu taj  kombi u koji staje sav crnogorski izvoz u Rusiju i obrnuto. Ali plašim se da se Rusi stvarno ne naljute i ne povuku sve što imaju u toj državi koja se eto pokaza kao mađunarodni faktor. A šta će biti od Crne gore- pa ostaće im slavina - od gasovoda

I šta ovi naši političari očekuju od te i takve Crne Gore ? Saradnju ? Pomoć ? Poštovanje ? Bratstvo ? Pa treba bežati od njih kao od zarazne bolesti, zabodoše nam prvi nož u leđa, a mi im gradimo auto put, a političari seru li seru o vekovima bratske borbe. Možda, međusobne, ko to zna uopšte šta je bilo pre dva tri veka.  Pa mene lično baš  zabole za taj autoput za Bar, Crnogorsko more, turizam i te ljude koji nikada ne behu naša braća. To se samo našim dedovima i očevima činilo. Mi braće nemamo,pogotovo takve. Srbi imaju samo jednu sestru i to je Velika Rusija. Zapamtimo to već jednom, sem...... ukoliko i Srbija ne uvede sankcije Rusiji primerom Crne Gore, pardon, nalogom iz Brisela ili Vašingtona.

Bar dotle da se smejemo na muke koje će imati Rusi zbog crnogorskih sankcija.   


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP