Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 117515
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6827427
Ko je na sajtu?
Imamo 51 gosta na mreži

PA SREĆAN DAN DRŽAVNOSTI ŽELE NAM I NAŠA MASONSKA PREKOMORSKA BRAĆA !


15.02.2014. / Akademediasrbija
Piše : Slobodan М.Maričić

Kada sam video da se o jednom mom, rekao bih ozbiljnom članku o Masonima, inače ilustrovanom i fotografijama raspravlja na forumima i sajtovima tipa „ Moje krpice“ i ocenjuje da je autor podgrejan žestinom i maštom seo i napisao taj tekst, zarekao sam se da neću više pisati za neimenovane budale.

 Ali kako prepoznati budalu iz nekoliko nepismenih reči i dva tri izraza u džanki stilu na nekom forumu. Nikako. Ali evo mi povoda da bez mnogo filozofiranja potvrdim ponovo da su Masoni stvorili ovu državu, da njenom istorijom i istorijskim događajima upravljaju vekovima i danas. Dakle nije bila dovoljna slika bivšeg ministra Kneževića sa masonske inicijacije koju sam objavio na ovom sajtu, da bude argument za članak : „Masoni i u srpskoj vladi.... „ .

A kako onda ubediti neke čitaoce da među Karađorđevićima nema Masona, kao što me ismevaju na nekim sajtovima, jer „ jelte njihov je argument što lepo piše na zvaničnom sajtu ove porodice, da nemaju saznanja da je neko od Karađorđevića Mason „ To je eto dokaz i ne vrede fotografije i ne vrede dokumenta, ne vredi ništa pričati gluvom i pokazivati slepom.

A zašto gornji naslov? Pa američki zvaničnici po pravilu vole da ličnosti iz američkog Građanskog rata i prve predsednike nazivaju : „ Naši očevi „ – „ Osnivači SAD “.  Oni ne skrivaju, ali ne vole da govore da su SAD stvorili Masoni, da je Deklaracija o Nezavisnosti , proizvod  Masona,  a autor  bio uvaženi Mason 33 stepena Džordž Vašington i slični. Za Ameriku je sjajne zakone krojila ova organizacija. To Americi ne smeta, naprotiv. A šta Srbija ima od toga. Ništa. Ako pogledamo unazad u istoriju – samo povodi za ratove i smanjivanje Srije i Srba.

A jutros upalim kompjuter i gle globalni Google iz bratske nam pomenute zemlje postavio animaciju sa čestitkom Srbima za dan Državnosti. Lepo i hvala im. E sad što se taj dan srpske državnosti skoro petanestak godina pomera gore dole u kalendaru,  pitanje je za ustavotvoritelje i državnike, koji to iniciraju i čine.

             

                                                             Ako laže koza ne lažem ja

             

                                                                  Ima li tu nekih poznatih ?

Međutim, eto moja malenkost se petlja u grandiozne istorijske događaje i želi još jednom da potvrdi svoja ranija pisanija da su u istoriji ove zemlje Masoni bili glavni krojači. Ko to ne veruje neka pogleda taj čuveni Sretenjski ustav, koji kako negde odavno napisah nema nigde ona čuvena 4 C ( navodno: Samo sloga Srbina spasava ) . Umesto njih ima masonske simbole prvog reda ! I da li ja nešto lažem, izmišljam, radi mi mašta i sl. ?

Nemam ja ništa protiv toga, samo želim da baratamo sa činjenicama, ako znamo i tome smo dorasli. Inače bolje da se igramo, tj. igraju krpicama.

A što se tiče našin savremenih „uglednih“ Masona danas, pisaću uskoro sa fotografijama da malo proverimo, je li mislimo na isto, a govorimo drugačije.


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP