Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 117239
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6823256
Ko je na sajtu?
Imamo 87 gosta na mreži

СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА ПРЕДАЛА ЈЕ ЛИСТУ КАНДИДАТА ЗА ПОСЛАНИКЕ РИК-У


10.02.2014. / pee-Академедиасрбија

Српска радикална странка предала је Републичкој изборној комисији листу кандидата за посланике у Народној скупштини Републике Србије.

 Листу чији је носилац и први на листи др Војислав Шешељ  подржало је скоро двадесет хиљада бирача.
На листи Српске радикалне странке су и Младен Обрадовић, председник удужења Српски образ и Иван Ивановић председник удружења СНП Наши.

Окупљањем најозбиљнијих патриотских снага српски радикали су преузели одговорност да се супротставе суноврату Србије у коју је већ 14 година воде проевропске странке.

Српска радикална странка  се мора вратити у Парламент Србије јер је то једини начин да се неко озбиљно и успешно супротстави примени такозваног Бриселског споразума, промени Устава  и даљем цепању Србије, задуживању, свакодневним поскупљењима, отказима, паду животног стандарда, речју уништавању Србије.

Српски радикали су уверени да грађани Србије неће више да трпе самовољу актуелног режима који предводи Александар Вучић и да ће на наредним изборима гласати за листу Српске радикалне странке која је једини гарант да ће се Србија коначно кренути правим путем, окренута традиционалним пријатељима и интересима Србије и свих њених грађана.

/Српска радикална странка /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP