Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 115506
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6814929
Ko je na sajtu?
Imamo 67 gosta na mreži

BOGOLJUB NIJE ELI JEJL


03.02.2014. / ree – Akademediasrbija
Milica Grabež

Srpski ministar finansija Krstić zaposlen u vladi sa diplomom srednje škole….

 Da javnost u Srbiji ne bi zaboravila na skandal u vezi sa nejasnom akademskom i privatnom biografijom ministra finansija Lazara Krstića, pobrinuo se Dragomir Karić, tvrdnjom da je ovaj do nedavno anonimni mladić završio Alfa BK Univerzitet.

Ako je to tako, zašto ga je Vlada Srbije zaposlila sa diplomom srednje škole, a ne sa diplomom Karićevog univerziteta? Ako već nema diplomu sa američkog Jejla.
 
Najavljujući rekonstrukciju Vlade Srbije, njen prvi potpredsednik je poručio građanima da će u novoj Vladi Srbije biti i genije sa Jejl univerziteta, Lazar Krstić.

Pojava suvonjavog Laze, a potom i vesti koje su se širile brzinom munje, da je u Beograd došao sa svojim bračnim drugom, mladim Portorikancem, dovodile su u sumnju i stručnost ovog misterioznog čoveka.

Krug indicija da je reč o još jednoj velikoj prevari Aleksandra Vučića, počela je da se zatvara, kada je Lazin deda koji živi u Nišu odbio da novinarima pruži bilo kakve podatke o svom unuku, a ni Lazar nije ni poželeo da ga poseti u Nišu. Ni njegovim roditeljima se nije moglo ući u trag.

U Upravi za strance PU Beograda Lazarev bračni drug dobio je boravišnu dozvolu po osnovu ''spajanja porodice''.

Osim što se pojavljivanjem isticao fundamentalim nepoznavanjem ekonomske situacije u Srbiji, ministar finansija Lazar Krstić je i najneškolovaniji u Vladi Srbije. Prijavio je diplomu srednje škole, obrazlažući da nem dovoljno novca da plati nostrifikaciju diplome koju je, navodno, stekao na prestižnom američkom univerzitetu Jejl.

Urednicima Tabloida, koji su pisali ovom univerzitetu, zvanično je saopšteno da lice po imenu Lazar Krstić nikada nije studiralo na fakultetima ovog univerziteta!

Dakle, gospodin Krstić nikada nije pokazao svoju diplomu, a Aleksandar Vučić ga je predstavio kao najvećeg genija, koji ima snage da reformiše srpske finansije, i da Srbiju izvuče iz krize.
Na pitanje ko će plaćati Krstićev boravak u Beogradu, i kolika će mu biti plata, Vučić je odgovorio da to neće osetiti budžet Srbije!

Javnosti nikada nije objašnjeno ko je Krstića preporučio za ministar srpskih finansija. On je, ispostavilo se, kukavičje jaje podmetnuto Vučiću, ili je dovedeno uz njegovu saglasnost.Misterija Krstić dobila je epilog, izjavom Dragomira J. Karića, koju je izneo na porodičnoj slavi Karića, Svetog Jovana Krstitelja, da je njihov Alfa BK Univerzitet završio i ministar finansija Lazar Krstić! Bio je, glasno je to izgovorio, stipendista Fondacije Braća Karić!

Iz kabineta ministra finansija stiglo je, potom saopštenje, da Lazar Krstić nije diplomac Alfa BK Univerziteta. Potvrđeno je da je Krstić zaista studirao na Jejl univerzitetu, ali ne i na kom fakultetu! Kopija njegove diplome, ni ovog puta, nije predočena javnosti, i za njeno pokazivanje nije potrebno platiti, jer u ministarstvu postoji aparat za fotokopiranje, ili skeniranje.

Sasvim je sigurno da Lazar Krstić ne čuva diplomu Jejla zbog straha da mu je ne ukradu, već zato što nikada i nije studirao na ovom prestižnom univerzitetu, čiji osnivač je ugledni bankar Eli Jejl, američki Židov.Da je Srbija postala banana država, svedoči i ponašanje srpske opozicije. Nijedan poslanik, ili stranački funkcioner, nije postavio poslaničko, ili javno pitanje, tražeći da se formira skupštinski odbor koji bi utvrdio stručnu osposobljenost ministra finansija. Onog ko je Lazara predložio za ministra doživotno bi udaljili iz politike, i zajedno sa Lazarom, bio bi izveden i pred krivični sud.

A Lazar zna, ako je, kao što tvrdi gospodin Karić, završio Alfa BK Univerzitet, Bogoljub nije Eli Jejl, te uporno odriče da ima fakultetsku diplomu stečenu u Beogradu, kiteći se nepostojećom diplomom koju nije stekao na Jejlu.

Varanje građana Srbije sa diplomama svojih ministara započeo je Zoran Đinđić tvrdeći za ministra finansija Božidara Đelića, da je diplomirao finansije u Parizu, a Boža je imao samo višu školu!

/ magazin-tabloid /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP