Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 117736
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6829004
Ko je na sajtu?
Imamo 54 gosta na mreži

ŠTAJNHAUER VREDI JEDAN MILION, KOLIKO VREDI SRBIN KOVAČEVIĆ ?


14.12.2013. / Akademediastbija
Piše : Slobodan М.Maričić

Čitam  juče u novinama „tajnu“ ko je pomogao ili naredio da se pomogne Kovačeviću, znate onom Srbinu sa studija u Americi, koji je prebio nekog američkog Jevrejina studenta iz bogate porodice, odležao u samici mesec dana, pa po puštanju da se brani sa slobode utekao u Srbiju.

 Ustvari, svedoci kažu da ga nije prebio, nego ga je klepio tek jednom, ali sa svojih 110 kila to je bila dovoljno, da se pripiti i kurčeviti Ješa probudi tek u bolnici sa deset kila gipsa i pedesetak kopči.

I sada da ne ulazim u detalje da se sve odigralo u nekom klubu na zabavi, gde se mladom kurčevitom Ješi nadiglo da spopada devoju iz Kovačevićevog društva, što se za njega  završilo, kako rekoh na hirurgiji. Kada kažem Ješa, ne mislim ništa ružno, to sam čuo u američkim filmovima, inače za jevrejsku solidarnost i borbu za svakog čoveka i obraz svoje države – kažem svaka čast.

I tako pročitah naslove u par novina: OTKRIVENA TAJNA, STEFANOVIĆ IZ DS URGIRAO DA SE POMOGNE KOVAČEVIĆU...........  I onda ide neki bedan tekst, kako je za tog „siledžiju“ plaćeno milion dolara, da je pobegao zahvaljujući pomoći dva srpska konzula koji su uzgred, vraćeni u zemlju i kažnjeni, itd.

Tu je izmiksano nekoliko stvari, politike pre svega uobičajenog udvorištva Americi i njenim činovnicima i srozavanja svega i svakoga od Srba i Srbije spram stranaca.  Zato imam nekoliko pitanja (posebno novinama Kurir i Informer), vlastima i javnosti.

Pa jelte, jeste li vi za to da smo trebali ostaviti Srbina Miladina da ga tamo jebu crnčuge po zatvorima, zato što je Srbin, što ima 2,10 metra i 120 kila , igra dobro košarku i što je klepio tamo nekog seronju, koji je umislio ako mu tata ima nekoliko miliona i plaća skupi koledž, da može da se popne na sto i piša po gostima ( ali ne i nekim Srbima) ?  Znam  kako to izgleda biti zaboravljen i napušten od svih, jer sam bio u prilici da osamdesetih posetim u zatvorima u Nemačkoj neke Srbe za različita nezakonita dela. Pali su u nesvest od iznenađenja, neki skoro i zaplakali, jer se neko setio njih, makar i neki novinar, da ih obiđe i vidi. A kako je u Americi u zatvorima, naročito sa sadašnjom slikom o Srbima možemo samo predpostaviti. Zaključujem, da vas boli kita što bi neki mladi Srbin zaglavio desetogodišnju ćorku u Americi, jer je ugledna jevrejska porodica digla buku, a naravno Ameri navijaju za svoje, pa makar i za Ješe.

A ja evo pohvaljujem sve one koji su učestvovali u operaciji „ Briši od zlotvora u Americi“,  koji su Miladinu izdali duple papire, i sve drugo i pohvaljujem i tog Stefanovića, makar je iz Demokratske stranke o kojoj mislim isto ono što i o NATO „dobrotvorima“.

A činjenice za neobaveštene su sledeće : Kovačeviću je suđeno pred sudom valjda u Somboru i odgulio je dve godine u domaćem zatvoru. Nisu ga guzili, ali su naši miševi pokušali da smanje tog mladog Srbina, pa su ga terali da radi svaki dan u prostoriji koja je visoka dva metra, a on 2,10, dakle, tek toliko da se pokaže ko je najjači.

I sad o tom milionu dolara koliko je oštećena država. Kako su pisale novine, američki sud je naveo da su troškovi lečenja bili 300 hiljada dolara, dakle suma za koju mogu da ti tamo produže i noge i ono među nogama. Ali za duševni bol, advokati su nakarikali još 700 hiljada dolara, plus svoje honorare. E onda su roditelji od Ješe došli ovde, srali po našim kabinetima, tražili maltene smrtnu kaznu za Kovačevića, američka ambasada pritisnula sve živo od svojih  karopušača i neko presudi: daćemo sirotim bogatim jevrejskim hrčcima milion dolara, da se nađe detetu za troškove po klubovima. Pa koji kurac je ova država, kada svako malo neko strano govno dođe ovde u svoju ambasadu, a naši se useru od straha, kao da će opet da nas bomarduju  i brže bolje ispunjavaj i što ovi ne traže. Ustvari kada razmislim, tako i treba da se bori za svoje građane svaka zemlja, pa i Srbija bedna i jadna pod ovom i onom, i onom vlašću.

Ali, jeli Miladin naredio da se ispljune milion dolara za tu čistu ucenu ? A što ga vi iz pomenutih novina razvlačite sa naslovima : Ovaj čovek košta Srbiju milion dolara.... ?

Pa ovu Srbiju pokradoše, kažu ne za milion, nego za 50 milijardi dolara, a Amerikanci izbombardovaše za 100 milijardi. A vi sada žalite taj jedan milion. Alo bre novinari, što jebete ljude u mozak; da ponovim, nije Miladin rekao da se plati ta lova, pa jurite toga što je naredio i kada saznate ko je, uvucite mu se u dupe ili mu popušite. Što bre ne guslate na vlast da neće sud da prihvati svedočenje da Taton nije „bačen“ na beton, nego je sam skočio ? E za to nemate muda. A drugo , neka čitaoci procene kako bi reagovali Amerikanci naprimer da im se u jednom od viđenijih klubova u Njujorku neki Srbin popne na sto raširi ruke i počne da viče : Izvinite nismo znali da vam je „Crni soko“ nevidljiv avion , pa smo ga sjebali u blato, , brrrr, frrr, bum, bum, tras ! Da li bi ga pojurili svi gosti da mu jebu kevu ? Pa naravno bacili bi ga sa najvišeg oblakodera. E pa slično je bilo sa Tatonom, izigravao čovek Miraža iz 1999 godine, na kafanskom stolu, provocirao i kada ga je pojurila cela kafana, dzuuuuuuuuuuu... i   ode preko ograde.

Pa novinari, daj naveditite imena tih sudija, tog veća ili šta već koji sude po francuskim kolonijalnim zakonima u sred Beograda. Kažite ko to neće da prihvati dokaze, izjave, poligrafe, svedoke i reže 100 godina robije i opet neki milion dolara ili evra. Stavite njihove slike u vaše novine, kao što ste stavili Srbina Miladina.

I da se vratim samo kratko, naši ambasadori i konzuli i drugi iznogudi, nemaju vremena i motiva da misle na Srbe po ćorkama po Evropi, a kamoli u svetu . Bez obzira jesu li tamo što su prošli na crveno svetlo, vikali na decu stariju od 14 godina, pa ih sud osudio na robiju, ili su nekog prebili u kafani. Ne kažem ja da im treba nositi kolače, ali poslati im bar svakog vikenda novine, makar i ove vaše plaćeničke, da znaju da neko u Srbiji misli na njih, osim porodice, ako je imaju. Zbog svih govnara i kurvi koje sam spomenuo, ja sam na strani Miladina i čestitam konzulima koji to više nisu, a i Stefanoviću bih se zahvalio, jer je Miladin danas u Srbiji. A za milion dolara, pa kud ode june od pedeset milijardi , nek ide i uže od milion. 

Da, još ovo, Miladin se u tom koledžu našao, jer igra dobro košarku te mu je školski klub platio tri semestra prakse. Da ne bude u novinama da se Miladin razbacivao dolarima po Americi. 


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP