Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 121667
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6888055
Ko je na sajtu?
Imamo 31 gosta na mreži

СРПСКИ РЕЖИМ ПРЕЋУТКУЈЕ ДА ЕУЛЕКС ИСТРАГА УКАЗУЈЕ НА ШИПТАРСКОГ УБИЦУ - И ОПТУЖУЈЕ СРБЕ !?


21.09.2013. / pee-Академедиасрбија
М. Новаковић

ЕУЛЕКС: “…Нико (осим Српског руководства) не искључује могућност да је убица и албанске националости….

 Убиство се десило у близини бившег полигона за обуку ОВК, где има албанских села… Убиство је извршио професионалац који је пропустио (није хтео да пуца на) прво возило са албанским полицајцима, већ искључиво на припаднике Еулекса” (што би била нелогична одлука, да је у питању наводни “српски убица” како то издајнички режим из Београда спремно “подмеће” свом народу)…

ФБР уредник: “Сви који имају војничко (или полицијско искуство) знају да се приликом организовања заседе на овако “погодном месту” прво онеспособљава водеће возило, а потом последње.

Друго, веома логично питање јесте, шта су радили шиптарски полицајци у првом возилу које је пропуштено током напада. Све упућује да су они били умешани у овај напад- јер за нападача би био исувише велики ризик да настави са нападом на друго возило, док “иза себе” има до зуба наоружану посаду у предњем возилу !?

Чак и без ових прелиминарних доказа, здрава логика указује да су нападачи Тачијеви шиптарски терористи, јер они итекако осећају да су “избори” на северу осуђени на пропаст, и оваквим чином желе да дестабилизују север да би имали повод за интервенцију.

Сви ови детаљи, по мени, указују да је овај напад организовала “професионална екипа”, а не “појединац” како то упорно приказују Окупаторске власти (Еулекс истражни органи) са КиМ у својим изјавама.

 Такво понашање по мени указује на свесну политизацију инцидента и истраге, и спремност западнх окупатора да кривицу евенутално припишу Србима- За овакву тезу је веома индикативно нелогично понашање Српског режима који спремно и безчињенично оптужује Србе са КиМ за овај злочин. Што, опет по мени, личи на наручену (оркестирану у сарадњи са НАТО окупатором) пропагандну кампању против Срба са севера КиМ.  Поново понављам да се све то дешава у контексту најновијег покушаја организовања илегалних “локалних” шиптарских избора на северу КиМ, који су на северу унапред осуђени на пропаст, и овај “инцидент” мени личи на неки “План Б”!?

Такође овим чином шаљу поруку Западним окупаторима, пре свега Еулексу, да је “време да оду”, да би они могли на миру “да се позабаве” Србима (наравно уз свесрдну подршку издајничког Београда)”…

 
/ FACEBOOKREPORTERMONITOR /


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP