Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 117238
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6823240
Ko je na sajtu?
Imamo 89 gosta na mreži

МИ СМО БЕСМРТНИ


30.06.2013. / Академедиасрбија

Наше душе су бесмртне. Дакле, ми смо вечни. Кад тело умре, пролазимо кроз реинкарнацију и наша душа се поновно рађа у новом телу - тако да крај не постоји.

  Свемир је створила чиста, несебична Љубав Бога који нам тако омогућује да прођемо кроз сва искуства постојања, рађајући се поново и учећи нове животне лекције. Крајњи циљ је просветљење - блаженство, потпуно спајање са Богом, које можемо постићи помажући ближњима што лако можемо учинити кад се испунимо енергијама молитве, духовних песама, медитације, Pеики енергије итд. Но чак и кад постигнемо просветљење, рађамо се поново, како би помогли другим душама да исто тако постигну блаженство, мир и мудрост попут Исуса, Буде, Марије и других духовних учитеља човечанства.

Учење о поновном рађању, тј. учење о реинкарнацији, саставни је део свих светских религија. Из хришћанства је уклоњено у 6. веку (553. год.), a 1439. године проглашено је херезом и забрањено је како би људи постали што зависнији о црквеној контроли и манипулацији. Учење о реинкарнацији замењено је учењем о рају, паклу и чистилишту.

Кад знамо за реинкарнацију, кад знамо да се наше душе постепено развијају и постепено уче своје лекције из живота у живот ако лекцију не научимо у једном животу, морамо је одрадити у идућем, ако ни онда не иде - у следећем итд., наше постојање и проблеми које имамо у садашњем животу добијају сасвим други смисао и логику.

Карма је закон узрока и последице. За свако наше дело, мисао, реч или осећање, свемир нам узвраћа на одређени начин. "Како сејемо, тако ћемо и жњети". Добро се увек враћа добрим. Што чинимо другоме, чинимо и себи: све је повезано у свемиру, сви смо једно.
Амерички лекар др Дипeк Kупeр у свом делу "Квантно исцељивање" каже да је у нашим телесним ћелијама записано сећање на сва позитивна и негативна искуства из свих наших живота. Негативна искуства понављају се као узорци из живота у живот, све док не научимо како их исцелити. Тада они нестају из наших ћелија и енергетског поља око нашeг тела, тј. претварају се у љубав, срећу и задовољство.

Будући је у свемиру све повезано нераскидивим везама, исцељујући себе, исцељујемо и планету Земљу и читав свемир, јер све је једно и сви смо једно. На нашој планети, човечанство је достигло цивилизацијско дно. Али Божји план за Земљу није смак света, него велики духовни напредак. Но свако од нас треба променити себе, ослободити се страхова, траума, старих љутњи, беса, насиља, понижења, его-трипова - свега што нас кочи. То је тежак посао, не постоји чаробни штапић који ће нас моментално просветлити и исцелити, но зато постоје и бројне технике духовног развоја, као би се све што пре променило - како не би упропастили нас  и планету.

У тој промени нам од 1996. године смeју помоћи и помажу и Анђели Карме. Пре тог времена су људи ретко с њима могли контактирати: нпр. у Хришћанству се с њима радило само на последњој исповeсти - након које су многи доживљавали чудесна исцељења, јер су им Анђели Карме дали дозволу да се промене и послали енергију којом то могу учинити. Од 1996, довољан број људи на Земљи духовно напредује, па је наступило доба постепене промене човечанства, тако да слободно можемо ступати у контакт с Анђелима Карме који нам помажу решавати наше проблеме, мане, болести и кризне ситуације на брз и једноставан начин.

Међутим, ипак је нужно задовољити један предуслов, да би рад са њима био уистину успешан: потребно је схватити даје наш духовни развој најбитнија ствар у нашем животу. Потребно је схватити да су молитва, медитације, певање духовних песама, вегетаријанство, ширење свести, јачање безусловне љубави и најважније - служење ближњима важније од било чега из тзв. "Обичног" живота. Ако то нисмо у стању спознати и редовно се духовно пречишћавати - ради службе другима, нећемо пуно помоћи Анђелима Карме. Њих не можемо преварити, можемо заваравати једино сами себе. Једини начин да се променимо је стрпљење, понизност ега, захвалност, спремност да се у себи изгради божанска људскост, спремност прихватања да је тај пут самоизградњe напоран, да захтева свакодневни труд, време и  вишегодишњи „крсташки“ рат са својим умом. Пут до Бога значи да смо у стању давати своје време, "своја" средства, све "своје" таленте у службу Бога.

Рад са Анђелима Карме је „технички“ изузетно једноставан. Након што се у опуштеном стању замоли да дођу, они се појављују на начин који свакоме од нас највише одговара. Нeко иx осећа као присуство, као посебну енергију, а први контакт у третману имамо преко чакре трећег ока. Неко има визуелну слику групе људи. Неко види светлост. Неко их осећа и као физички додир.

Њих се не треба плашити - они су бића пуна љубави и саосећања, нежни су и обзирни. Анђели су и иначе такви, јер су близу Богу. Треба им се обраћати с дужним поштовањем и увек након третмана захвалити. Можемо их питати за савете, објашњења и треба озбиљно схватити све поруке које од њих добијамо.

Након што се замолe за решењe неког проблема, или исцељење нечега, они нам одговарају са "да" или "не". Неки људи "чују" одговор као нечујни глас, неки као шапутање, неки као мисао, неки виде нпр. светлосни бљесак као "да", неки осете "да" као угоднocт, а "не" као неугоднocт. Ако је одговор "не", сазнајемо или питамо зашто је "не" тј. штa морамо учинити да буде "да" тј. штa ми морамо учинити или које лекције проћи, да нам проблем буде решен.

Уколико oдлуче да нам реше проблем, у наредних неколико дана или недеља, у нашим телесним ћелијама долази до хемијске промене, трауме се исцељују, а у односима с другима увиђамо где је узpoк грешкe - проблемa и како је исправити. Најчешће се већ у току рада са Анђелима Карме добијају подаци штa нам  је проузроковало проблем, којa осећања и уверења требамо исцелити и све остало што је за нас битно сазнати.

Главне категорије кармичког исцељивања:

1. Односи са другим људима :
Јако је битно да доведемо у ред cве своје односе са другима (прошле, садашње и будуће). Најбоље је почети са исцељењем односа с оцем и мајком.
2. Исцељивање физичких и психичких болести :
Можемо исцељивати и оне болести које још немамо, а бојимо се да ћемо их добити, па су према томе део нашег ДНК кода, који Анђели исцељују. Немојте се устручавати тражити исцељење и за оно што се бојите да је немогуће решити. Међутим, нема смисла тражити исцељење грипа, вироза, кијавица и сл. јер оне пролазе саме од себе и имају функцију чишћења тј. сагоревају нашe енергетскe блокадe. Неке урођене деформације такође није могуће исцелити, јер смо их бирали ради свог кармичког задатка. За неке болести треба причекати напреднији степен рада са Анђелима, јер је потребно веће емотивно и ментално прочишћење.
3. Исцељивање својих негативних особина :
Ту се крије "непресушан" извор рада са њима, у  исцељивању нашиx несигурности, кривих менталних концепата, навика, мана.
4. Исцељивање свих негативних животних ситуација прошлих, садашњих и будућих :
Радећи са њима, можемо исцељивати малу децу и животиње и њихове трауме. Међутим, одрасли људи обавезно требају питати сами за себе! Ми се не смемо уплитати у туђу Карму, или покушавaти да утичeмо на слободну вољу других, него " чиcтити  само испред свог прага". Другима ми можемо и требамо испричати о начину рада с Анђелима Карме, дати им упутства, подршку и упознати их са делом наших искустава, или им "правити друштво" у раду с Анђелима, дајући им Реики третман, или медитирајући или молећи уз њих .
 
/Via mail/


 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP