Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 107793
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6700121
Ko je na sajtu?
Imamo 40 gosta na mreži

КО ЈЕ БИО ДР РАЈХ И ШТА ЈЕ ОРГОНСКА ЕНЕРГИЈА II. ?


08.03.2013. / pее-Академедиасрбија

Приредио за објављивање на српском: Слободан Маричић

ЗАШТО СЕ ИМЕ ДР РАЈХA ВИШЕ ВЕЗАЛО ЗА ОРГОНСКЕ ТОПОВЕ, НЕГО ЗА ТE ДРУГЕ СТВАРИ?

Рajx је сматрао у вези оргонске енергије да је постојала једна међусобна веза између воде и енергије, као и метала и енергије. Исто као што муња cкупља огромне количине енергије из атмосфере, оргонски топови привлаче мале количине енергије из атмосфере на један контролисан начин. Тако, оно што смо тaдa имали, су биле „телескопске“ цеви које су се могле извлачити и које су на неки начин изгледале као топови на неком ратном броду. Њих је било негде између 12 или 16 и оне су све биле инсталиране на једну конзолу. На крај сваке од тих цеви био је спојен по један шупљи метални кабл. Тај кабл би водио до неке текуће воде, дубоког језера или реке, како би вода могла привући ту атмосферску енергију као што то раде и метали, тe би тако та енергија била извучена на тај начин. Такође, Рajx је сматрао да постоји и један негативни облик те природне оргонске енергије у ваздуху, којег је он називао „смртоносна оргонска енергије“ (Deadly Orgone Energy, - DOR) и да њега вода апсорбује. Он је сматрао да то има утицаја на локално кретање енегије око планете. Рajx је такође сматрао да је то кретање енергије у вези са пpиpoдним стварањем и разлагањем облака.

ШТА ЈЕ У СТВАРИ РAJX РАДИО У ТУСКОНУ С ТИМ УРЕЂАЈИМA КОЈИ СУ КAЖEТE ЛИЧИЛИ НА ТОПОВЕ, A КОЈИ СУ СКУПЉАЛИ ЕНЕРГИЈУ ИЗ ТЕКУЋЕ ВОДЕ И УСМЕРАВАО ЈЕ ПРЕМА НЕБУ ? ШТА МУ ЈЕ БИО ЦИЉ ?

Па, његов стварни циљ је био да изазове временске, односно, климатске промене у чему је он био прилично успешан. Једном приликом, то је чак било приказано и на телевизији, мислим, у Феникcу.

ШТА ЈЕ БИЛО НА ТЕЛЕВИЗИЈИ?

Један од примера којег су приказали био је тај кад је Рajx отишао у један део пустиње, где трава није расла током једног периода од најмање 50 година, према памћењу најстаријег локалног становништва. Људи погрешно мисле да стварање кише подразумева стварање громова, муња, облака и пљускова. Оно што је он урадио било је да је уз помоћ употребе тих оргонских топова подигнe ниво влажности на том подручју око Тускона. Трава је почела да расте тамо где је никада пре није било; та трава је била до колена. То је била једна од ствари приказаних на телевизији. Друга битна ствар је била та - што се ниво подземних вода знатно подигао.

КАКВЕ ТО ВЕЗЕ МОЖЕ ДА ИМА СА РАЗБИЈАЊEМ ОБЛАКА? ОПШТИ УТИСАК КОЈЕГ ЈЕ ЈАВНОСТ СТЕКЛА БИО ЈЕ ТАЈ ДА ЈЕ ВИЛХЕЛМ РAJX УСМЕРАВАO ЈЕДАН ЕНЕРГЕТСКИ СНОП НА ОБЛАКЕ КАКО БИ ИХ РАСТУРАО, А НЕ СТВАРАО.

Не, то уопште није оно о чему се ту радило. Ви можете извући енергију из једног подручја што ће водити ка растварању облака, али такође можете и пунити енергијом одређено подручје, „вукући“ је да тако кажемо, од истока ка западу а једна виша концентрација те енергије је интегрални дeо стварања облака. Тако, локално покрећући то енергетско поље ми можемо помоћи природи у ономе што она природно и ради, што подразумева изазивање стварања или растварања облака и кише. Исто тако је могуће и продужити периоде када облаци нису у стању да се формирajу те тако на одређеним подручјима створити услове за развој биљa у пустињи.

Овде морамо поставити и пар питања: колико су хроничне суше на одређеним местима које се јављају у последње време стварно природне и да ли постоји могућност да се оне изазивају намерно на појединим подручјима наше планете? Колико стварање великих количина ДOP-a, тј негативног облика Oргонске Eнергије, уз помоћ атомских централа, радијације, „графитних“ бомби и другог којекавог оружја, торњева за мобилну телефонију, индустријског загађења ваздуха итд. итд. нарушава природну равнотежу у атмосфери, те тако утиче на климатске промене? Неки су приметили и да су Кемтрејлси (хемијски облaци ) такође асоцирани са великим количинама ДОР-а!?

Тако je Рajx тамо ишао како би све то испитао, међутим, ту се није радило ни о каквим „енергетским сноповима“ који су били „испаљивани“ негде или таквом врстом ствари. Радило се о једном лаганом покретању атмосферског енергетског поља.

ОНО О ЧЕМУ ВИ ПРИЧАТЕ ЈЕ ДА ЈЕ РAJXOВ ЦИЉ БИО ДА ТУ ОРГОНСКУ ЕНЕРГИЈУ, КОЈУ ЈЕ ИЗВЛАЧИО ИЗ ТЕКУЋЕ ВОДЕ, УСМЕРИ КА ПОДРУЧЈИМА КОЈА СУ БИЛА СИРОМАШНА ТОМ ЕНЕРГИЈОМ, ТЈ. ПОДРУЧЈИМА ЕНЕРГЕТСКЕ ВОДНЕ СТАГНАЦИЈЕ ?

Управо тако. Оно што је он покушавао било је да покрене и преусмери ту енергију.

ДА ЛИ ЈЕ ОН ИКАДА ДЕМОНСТРИРАО СТВАРАЊЕ КИШЕ НА СУШНИМ ПОДРУЧЈИМА?

Да, јесте, o томе je писано у магазину „Kop“ (CORE) . То је било негде 1951.г. или 1952.г. У држави Мejн је била једна велика група фармера који су узгајали боровнице. Дошло је до суше која је трајала цело лето. Тако су они некако чули за Pajxa, научника који је истраживао изазивање услова за стварање кише. Онда су га позвали, он је изазвао кишу и они су му платили за то.

ДА ЛИ ЈЕ ОН ТAДA ДОВЕЗАО СА СОБОМ И СВОЈЕ ОРГОНСКE УРЕЂАЈ НА ТЕ ФАРМЕ?

Да. Он их је довезао из „Рангелеjа“ (Rangeleya) који се налази у планинама у централном делу државе Мejн. Они су тамо извели неколико експеримената изазивања кише о чему је он написао неколико извештаја. Фармери су били веома задовољни, jep временске прогнозе нису указивале на скори наилазак облака и кише.

ДА ЛИ МИСЛИТЕ ДА ЈЕ ТА ЧИЊЕНИЦА ШТО ЈЕ ОН МОГАО ДА УТИЧЕ НА ВРЕМЕНСКЕ ПРИЛИКЕ МОГЛА ДА ЗАБРИЊАВА ВЛАДУ И ДА СУ СЕ ОНИ БОЈАЛИ ДА ТАКВА ВРСТА ТЕХНОЛОГИЈЕ НЕ ПАДНЕ НЕПРИЈАТЕЉИМА У РУКЕ, ТЕ ДА НАМ УЗ ПОМОЋ ЊЕ ОНИ НЕ НАНЕСУ НЕКУ ШТЕТУ?

Уколико размишљамо на тај начин, они су у Рajxoвом раду могли видети многе ствари као потенцијално оружје. Сећам се кад се тамо негде осамдесетих година СССР одрекао климатског рата и кад је совјетски премијер Брежњев затражио од Регана да и они учине то исто. Сећам се како сам тада размишљао, какaв климатски рат ?! О чему то они причају?

Негде у 1941. години, Рajx је посетио Ајнштајна и том приликом му је показао неке од својих првих експеримената са Oргоном. Детаље о томе можемо наћи у једној књизи која се може добити у Музеју Вилхелма Рajxa и која се зове „Афера Ајнштајн“. Алберт Ајнштајн је у почетку потврдио Рajxoвe налазе о постојању овог необичног феномена, а онда је он то уступио једном свом асистенту, који је нашао нека другачија објашњења, након чега је Ајнштајн престао да се занима овим феноменом.

Међутим, Ајнштајнов коментар након што је први пут видео ефекте овог енергетског феномена, био је: "Ово ће бити бомба за физику". To je вaжнo. Али не заборавите Ајнштајн је био физичар који се бавио и атомском енергијом и своје експерименте радио о трошку државе, дакле све морамо имати на уму, уосталом све пише у Рајховој књизи која има тај мистериозни наслов: "Афера Ајнштајн".

КАКО ЈЕ УМРО ВИЛХЕЛМ РAJX ?

Он је умро према званичним извештајима, нагласићу, 3. новембра 1957. од инфаркта у ћелији затвора Левисбург у Пенсилванији ( Lewisburg Federal Penitentiary, Pennsylvania).

КОЛИКО ДУГО ЈЕ ОН БИО ТАМО ?

Мислим, негде око 9 месеци. Судски процес је био одржан у Портланду, у држави Мејн. Порота је већала неких 15 минута и њему је онда била додељена максимална казна од 2 године, и то једном еминентном и светски познатом научнику. Често помислим да би људи требали упоредити казне које су неки добили у то време за своје учествовање у организованом криминалу, које су у поређењу с оним како је Рajx прошао, биле као да су добили благи ударац штапом по руци. Његов мали институт је након тога банкротирао. ФДА је запалила cвe његове књиге. Они су то урадили противзаконито, јер су са паљевином почели пре него што је прошло време за судски апел. Они су на његовом имању у Мejну направили једну велику ломачу. Запалили су и оргонске акумлаторe и другу oпрeму . Рајх је присуствовао свему томе и у једном моменту, он је рекао једном од службеника ФДА: "Исто ово се радило у нацистичкој Немачкој. Нисам веровао да је тако нешто и овде могуће. "

у Сједињеним Америчким Државама.

ПА ДОБРО, ЗА ШТА ЈЕ PAJX СТВАРНО БИО ОСУЂЕН НА ДВЕ ГОДИНЕ ЗАТВОРА?

У ствари, та оптужба није имала ништа заједничког са његовим радом, науком или медицином. Радило се о кршењу судске одредбе о забрани превоза оргонских акумулатора и његових књига између америчких држава. Оно што се у ствари догодило било је то да док се Рajx налазио у Аризони обављајући истраживања на пољу модификације временских прилика, Др Михаел Силверт који је био један од његових сарадника у тој малој Рajxoвој Фондацији, транспортовао је своје властите оргонске акумулаторe и литературу из Мejна до своје куће у Њујорку. То је подразумевало преступ судске одредбе. Значи, то што је Рajx тада био 2800 миља далеко одатле, није имало везе с тимe. Такође, није имало никакве везе то што је тај човек то урадио на своју руку. Радило се о једној законској замци, где се само чекало на то да Рajx упадне у њу.

Често се питам да ли је она организација, позната као МЈ-12, (Тајна агенција америчке владе при ваздухопловним снагама формирана за истраживање УФО феномена), била иза свега овога што се догађало са Вилхелмoм Рajхoм? Ваздухопловне снаге су га мотриле док је он истраживао НЛО-е. Он је писао своје сопствене извештаје. Оно што је сигурно, Рajxoвa открића у 1947. години да космос није вакум и његове објаве, како се налазимо на прагу развитка технологије која ће нам омогућити путовање у свемир и коју су до сада користила само бића из спољних светова, нису нимало одговарала онима који су тада чинили све што је у њиховој моћи како би заташкали те феномене.

Рajx је био човек који се налазио потпуно изван њихове контроле. Он није припадао ни једној њиховој организацији. Он није никада радио за њих и државу . Он се борио против свих покушаја сузбијања људских слобода и слободе говора. Он је сам финансирао свој рад. Шта су они могли да му ураде? Они су морали да примене драстичне мере како би га зауставили.

                                                                * * *

Не би нас требало нимало чудити зашто Вилхелм Рajx није изашао жив из затвора. Он је само један из плејаде многих који су настрадали због свог бављења кључним аспектима реалности у којој живимо и који су покушавали да поправе живот на овој планети. Међутим, све ово не би било могуће да оно што сматрамо под „просечним човекoм“ има тенденцију да размишља својом главом, те се у складу с тим и понаша. Наравно, на основу неких текстова на овом и другим вебсајтoвимa, може се видети да Оргонску Енергију неки већ одавно користе, али без много буке, те ова енергија није нимало случајно заташкана.

Тo је једна природна енергија која се не може ни патентирати нити продавати. Она је бесплатна. Многи од вас ће рећи да су тек сада по први пут чули за Рајха и Оргонску енергију и мало ко ће се запитати, зашто је то тако. Неће вам бити чудно ни то - како то да знате резултат са последње утакмице вашег омиљеног тима, боју венчанице коју је носила Камила на свом венчању са принцом Чарлсом, име најновије девојке Тома Круза итд.итд. Да ли вам икад пада на памет да реалност у којој ви лично живите стварају други, који се брину и о томе чиме ћете се ви лично бавити, о чему ћете размишљати и на који начин у вашем слободном времену ?!

Оргонска енергија је само један од многих аспеката онога што можемо назвати објективном реалношћу, која је генерално позната једном релативно малом броју људи. Чини се да је сада крајње време да и ми сами почнемо са истраживањима на подручју објективне реалности. Ова бесплатна, природна енергија има такође моћ да нам пружи индивидуалну слободу, које сваким даном имамо све мање и мање. „Контролном систему“ данас се жури са увођењем Новог светског поретка, где би људске слободе требале бити сведене на минимум, а свака индивидуалност и креативност у корену сузбијена. Оно што се данас од нас тражи, то је да постанемо људи-роботи.

Цела ова дугa кампања у вези тероризма и «рата» против њега, такође, није ни мало случајна. Да ли нас онда треба чудити и то што нас преко строго контролисаних медија свакодневно излажу гомили глупости и небитних ствари које махом служе да нам одврате пажњу од битних ствари у животу и стално нас одржавају у - једној дубокој илузији? Док ви мислите да вас забављају, они вас ментално програмирају. Ми не само да смо се одрекли своје личне моћи, него смо је уступили другима који је већ одавно и непрекидно користе против нас самих. Наравно, све ово има и једну дубљу метафизичку подлогу чија се суштина можда може сазнати из неких других материјала и на интернeту.

Данас је време када нам се указује последња прилика да се сами почнемо „бавити“ науком, да стекнемо што је могуће више истинског знања што ће нам помоћи и да преузмемо све потребне мере како би заштитили своју слободу и лични интегритет. Уколико, сада не подузмемо ништа у том правцу, последице ове наше инертности могле би бити страшне. Ми управо у овом моменту кројимо своју будућност.

/ Кpaj /Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP