Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 108011
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6701752
Ko je na sajtu?
Imamo 48 gosta na mreži

KADA ĆETE POVEROVATI DA ZAISTA NISMO JEDINI U SVEMIRU


28.01.2013. / ree-Akademediasrbija

Zemlja je nebrojeno puta bila posjećena od stranih civilizacija koje su putovale kroz vrijeme brže od svjetlosti. Sve što smo naučili od njih o energiji može nam donijeti novu eru, no oni na vlasti potisnuli su ove informacije kako bi nas držali u svojoj milosti.

Vrijeme je da saznate istinu i to putem dokumentarca koji će vas pustiti 'unutra'.

Dr. Steven Greer, osnivač svjetskog pokreta Disclosure Movement i Centra za proučavanje izvanzemaljske inteligencije, radi s nagrađivanim redateljem Amardeep Kalekaeom i njegovim timom Neverending Light Productions, na proizvodnji jednog od najznačajnijih filmova našeg doba.

Ovaj film razotkriva najveću priču nikad ispričanu: Zemlju posjećuju ljudi iz drugih svjetova koji nisu zlonamjerni, već zabrinut za budućnost čovječanstva. Smutnja vojnih, industrijskih i financijskih interesa skrivala je taj kontakt iz kojeg je proizašla tajna čuvana punih 60 godina.

To što čuvaju tajnu značilo je da potiskuju znanje koje može osloboditi svijet od okova nafte, plina, ugljena i nuklearne snage te zamijeniti trenutni svjetski poredak s jednom novom energijom i istinske slobode.

Prvi dio filma prikazat će veliki opseg dokaza o tome da izvanzemaljci postoje što se može vidjeti iz službenih državnih dokumenata, iskaza svjedoka i audio i vizualnih dokaza. Pogledajte trailer: http://youtu.be/usTu-UuCAbU

/ Izvor: HOT.Hr. /Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP