Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 108009
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6701731
Ko je na sajtu?
Imamo 49 gosta na mreži

NIŠTA NIJE GOTOVO, TEK POČINJE !


28.12.2012. / Akademediasrbija

Prošao je 21.12.2012. Mislite da se od očekivanog ništa nije dogodilo i da se neće ni dogoditi ?

Ako ponovo pogledati prethodni članak na ovoj stranici napisano je da se može dogoditi mnogo toga, a ne samo da odjednom na taj dan nestanemo u vatri, prahu i pepelu. To se nije dogodilo, ali da kažemo da je ostalo još pet, šest mogućnosti raznih nevolja ili velikih iskušenja koje nas mogu snaći. Ustvari mi smo i pre navedenog datuma neprekidno na iskušenjima. Kada kažem Mi, to znači svi ljudi i cela civilizacija. Opasnost nas vreba sa svih strana.

Evo već juče sve svetske agencije javljaju o ponovnoj finansijskoj krizi u Americi. Drma se dolar, a kad dolar kašlje, Evropa i evro dobiju kijavicu.... Koliko danas, evropski metereolozi ozbiljno upozoravaju da će iduće leto biti katastrofalno toplo, čak najtoplije u istoriji od kada se beleže temperature u Evropi. Kažu, da će na Starom kontinentu prvi put biti problema sa vodom i mnoge evropske zemlje imaće zadatak da spreče posledice katastrofalne suše, koja preti od promene klime, gubljenja ozonskog omotača, topljenja leda na Severnom polu itd., itd.

Ne daj Bože, da nekoj budali padne na pamet da započne rat na Bliskom istoku, onda je gotovo izvesno ( kako stvari sada stoje ) da je to početak III. Svetskog rata ili Apokalipsa, koja će malo koga poštedeti.

Ali kako smo već rekli, ne moraju biti svi događaji biti isključivo pogubni. Postoji i logična nada da se može dugoditi napredak ljudske rase i civilizacije u duhovnom smislu. Zato ćemo nastaviti da pratimo globalne događaje, koji su neizbežni i sigurno predstoje , pre ili kasnije uz nadu, da ćemo dočekati nešto iznenađujuće lepo i korisno.Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP