Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 107799
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6700173
Ko je na sajtu?
Imamo 54 gosta na mreži

ПРОПЛАКАЛА ИКОНА ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ


09.12.2013. / pee-Академедиасрбијa

Један наш редован вepник са Косова и Метохије послао нам је писмо у коме говори о чуду које се догодило у манастиру Будисавцима. Његово писмо, укључујући и фотографију проплакале иконе Пресвете Богородице, доносимо у наставку.

На дан Светога Јована Златоустог 26.11., чију Литургију сакате новоградитељи херетичке куле вавилонске - „екуменистички црни бомбардери“ и папски нискодостојници под православним митрама, а паралелно са почетком градње административне границе са КиМ - проплакала је Икона Пресвете Богородице.

Икона која се налази на иконостасу манастира у Будисавцима (КиМ, општина Клина) проплакала је за време акатиста који је Пресветој читао игуман - јеромонах Алексеј.

Ово чудо видело је и двадесетак других верника који су били у црви. Када је свештеник обрисао сузе мислећи да се икона некако овлажила, после извесног времена сузе су се опет појавиле.

Подсећања ради, на целоме КиМ Света Литургија (неизмењена, онаква какву су служили Свети Сава, Свети Василије Острошки, Свети Николај, Свети Авва Јустин) служи се још једино у манастирима Девич и Будисавцима где се и догодило чудо плача Мајке Божије.

/ Извор: Српска.ру /Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP