Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 108006
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6701707
Ko je na sajtu?
Imamo 70 gosta na mreži

СИМБОЛИ БУЂЕЊA ВАШЕ СПИРИТУАЛНОСТИ


09.12.2012. / pее-Академедиасрбија

Посрбио: Слободан Маричић

Дванаест знакова да духовно напредујете.....

1. Болови и "жигови" у телу, посебно у врату, раменима и леђима. Ово је резултат интензивних промена на нивоу ваше ДНА (ДНК) како се "Xристовско семе" буди унутар вас. Ови болови ће проћи.

2. Осећај дубоке унутрашње туге без икаквог видљивог разлога. Узрок овоме је то штo сада отпуштате своју целокупну прошлост (ова и све претходне животе) и то узрокује осећај туге, потиштености. То је слично осећају кад се селите из куће у којој сте живели много, много година у нову кућу. И колико год желели да се преселите у нову кућу, ту је та туга што остављате иза себе сва сећања, енергију и догађаје које сте имали у старој кући. Ово ће такође проћи.

3. Плачете без разлога. Узроци су слични горе описаним. Добро је и здраво пустити сузе да теку. То помаже да се ослободите старе енергије која се накупила у вама, унутра. И то ће такође проћи.

4. Изненадна промена посла и каријере. Веома чест симптом. Како се мењате ви, тако се мењају и све ствари око вас. Немојте бринути о проналажењу "савршеног" посла или каријере у том тренутку. Ово ће такође проћи. Ви се налазите у процесу транзиције / преласка / у можда ћете променити неколико послова (радних места) док се не скрасите у оном који одговара вашим интересовањима.

5. Повлачење из породичних односа. Ви сте повезани са вашом биолошком породицом путем старе карме. Када сиђете са кармичког точка, везаност за стара пријатељства и породичне односе је отпуштена. Изгледаће као да се опраштате од ваше породице и пријатеља. Ово ће такође проћи. Након одређеног временског периода, ви ћете развити нове везе са породицом и пиратељима ако за то буде потребе. Међутим, тада ће ваши односи с њима бити базиране на новој енергији без кармичких везаности.

6. Промене у спавању. Могуће је да ћете се будити многих ноћи између 02 и 04 сата ујутро. Много се унутрашњег рада одвија сада у вама и то често узрокује да се пробудите како бисте се "одморили" (од тих унутрашњих процеса, оп.прев.) Немојте бринути. Ако се не можете вратити натраг на спавање, устаните и радите нешто радније него да легнете у кревет и бринете о оним вашим свакодневним проблемима. И ово ће такође проћи.

7. Интензивни снови. Ово може укључивати и снове о рату и биткама, затим снове у којима вас неко гони или се сусрећете са чудовиштима. Ви дословце отпуштате из себе стару енергију, и те енергије прошлости су често симболизиране ратовима, бежањем и чудовишним приказама. И то ће такође проћи.

8. Физичка дезоријентисаност. Повремено осећаћете се веома "неуземљеним". Простор ће вас једноставно "изазивати" јер ћете осећати као да не можете стопалима да додирнете земљу, или ћете имати осећај да ходате између два света. Како ваша свесност прелази у нову енергију, ваше тело понекад заостаје. Проводите више времена у природи која ће вам помоћи да примзељите нову енергију у себи. И ово ће такође проћи.

9. Учестало причање са самим собом. Све чешће ћете причати сами са собом, и одједном ћете схватати како већ пола сата мрмљате и причате са собом. Наиме, нови ниво комуникације се сада одвија у вашем бићу и ви се налазите на врху леденог брега који се зове причање са самим собом. Та конверзација ће се повећавати и постајаће флуиднија, кохерентнија и продубљенија. Ви нисте луди, ви сте једноставно Шаумбра која се креће у новој енергији.

(Овде аутор под појмом Шаумбра сматра сваког појединца који се довољно пробудио и свестан је свог правог порекла).

10. Осећај усамљености, чак и кад сте у неком друштву. Осећаћете се самима и уклоњенима из друштва других људи. Имаћете жељу да побегнете из група и маса људи. Пошто сте Шаумбра, ви ходате светом, али усамљеном стазом. Како вам емоције усамљености све више стварају немир, то ће вам бити све теже да се повежете с другим особама у овим временима. Осећаји усамљености такође су повезани са чињеницом да су вас ваши Водичи напустили. Они су били са вама на свим вашим путовањима иу свим вашим претходним животима. За њих је дошло време сада да оду и врате се Кући, како бисте ви простор свога бића испунили властитом божанскошћу. И ово ће такође проћи. Унутрашња празнина испуниће се љубављу и енергијом ваше сопствене Кристовске свесности (Xристовска свесност = наше Више Ја)

11. Губитак страсти / заинтересованости. Осећаћете тотално одсуство страсти, са мало или нимало жеље да радите било шта на свету. То је уреду, и представља део овог процеса. Употребите овај период живота да не радите - ништа. Не борите се са собом кад је у питању овај осећај, јер и тај осећај ће након неког времена - проћи. То је слично рестартовању вашег компјутера. Морате га затворити на одређено време како бисте увели софистицирани нов софтвер или у овом случају нову енергију Христовског семена.

12. Дубока чежња за Домом. Ово је можда најтежи и најизазовнији од свих симптома и ваших тренутних услова живљења. Можете осећати дубоку и преплављујући жељу да напустите ову планету и вратите се Дому своме. То није суицидалан осећај. Није базиран ни на бесу или фрустрацији. Не желите правити велику буку око тог осећаја или "драмити" око тога не само другима, већ ни себи. Постоји у вама један тихи део који жели отићи Кући. Корен овом осећају је заиста једноставан. Ви сте завршили свој кармички циклус. Ви сте испунили ваш уговор за овај живот. Спремни сте почети нови живот док сте још у овом истом физичком телу. (То значи да сте завршили у целости са кармом овог живота и уместо да умрете што би раније био случај - у претходним животима, захваљујући специјалној Милости која долази од самог Бога датој у овим посебним, "задњим" временима, у могућности сте да започнете нови живот у истом телу, а да не морате претходно умрети - оп. прев) Дакле, током овог процеса "преласка", имате унутрашња сећања на то како је бити на другој страни.

Да ли сте спремни пријавити се за нову туру дужности овде на Земљи? Јесте ли спремни преузети изазов преласка у нову енергију? Да, иако бисте већ сада, овог момента, могли отићи Кући. Али ако сте дошли чак довде, и након многих, заиста многих живота, била би срамота да напустите све ово пре краја филма. Уз то, Дух вас треба овде да помогнете другима да и они пређу у нову енергију. Они ће требати људског водича, баш какав сте ви, који је већ предузео то путовање из старе у нову енергију. Стаза којом сада управо крочите обезбеђује вам искуства која ће вас оспособити да постанете Учитељ Новог, Божанског Човека. И колико год ваше путовање понекад било усамљеничко и мрачно, запамтите једно - ВИ НИКАДА НИСТЕ САМИ.

/ Извор: www.crimsoncircle.com /Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP