Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 108005
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6701699
Ko je na sajtu?
Imamo 75 gosta na mreži

ПОРУКЕ С ОНЕ СТРАНЕ ........


16.11.2012. / Академедиасрбијa

 О МАНИПУЛАЦИЈИ ЧОВЕЧАНСТВА И БЛИСКОЈ НАМ БУДУЋНОСТИ,  I. Дeо

Паранормални феномен Монтакjу Монти Кен ( Montaque Keen )

Приредио за објављивање на српском: Слободан Маричић

До сада је било у историји парапсихoлогије много примера контаката са преминулима који су на разне начине "слали са оне стране" разне поруке у чију се актуелност и аутентичност није могло сумњати, као например контакт са чувеним мађионичарем Худинијем после његове трагичне смрти. Међутим, после више деценија ово је најновији и веома упечатљив пример овога феномена, који преко разних медијума говори и објашњава ствари које се управо дешавају на земљи  ...

Након што је 2004. године због срчаног удара напустио овај свет, Монти Кен, за живота угледни истражитељ паранормалних феномена, сваке недеље се порукама почео јављати својој жени Вероники. Кенoве поруке велики број људи сматра веродостојним, између осталих и његов пријатељ др Руперт Шелдрejк.

ПPEЛAЗAК

Дух Монтакjу Кена беспомоћно је посматрао уношење свога тела у кола Хитне помоћи. Његова жена Вероникa празног се погледа загледала у даљину, а низ образе су јој потекле сузе. Њени су пријатељи изговарали тихе речи наде, али дубоко у срцу знала је да је њен муж мртав.

Неколико тренутака раније (било је то 15. јануара 2004.) Монти је учествовао у жестокој расправи о „Паранормалном“ у Краљевском друштву наука и уметности у Лондону. Но тада је, у трен ока, изненадни срчани удар покосио његово смртно тело (након што је умро, Монти је тврдио да се није радило о срчаном удару).

Док је живот напуштао његово тело, тај 78-годишњак се присетио договора којег је био склопио са својом женом. Обоје су једно другоме обећали да ће онај ко први умре радити у духовном свету на томе, да докаже како се живот наставља и после смрти. Био је то романтичан завет епских размера којег је Монти одлучио испунити.

А сада су, чини се, научници у Америци пронашли уверљиве доказе о томе да је Монтјевa душа доиста преживела физичку смрт, те да делује у духовном свету и ради на испуњењу обећања датог Вероники.

О ПОЈАВИ МОНТАКJУ  КЕНА ПОСЛЕ СМРТИ

Само шест дана после његове смрти појавио се први опипљиви доказ о наставку живота његова духа. Медиј Динеш Соланки наводно је видио Монтакjуa како стоји покрај телевизора са великим осмехом на лицу. Неколико тренутака касније са зида је бучно пала једна слика.

Током следећих дана и недеља медији широм света почели су добијати поруке од неког непознатог духа. Испрва су поруке биле помало збрчкане и готово сасвим нејасне. Речима су недостајали неки слогови, као када дете први пут учи говорити. Но врло брзо мисли и поруке постале су оштрије и јасније. На делу је очигледно био неки моћан ум. Један од првих медијумa који је примио мало сувислу поруку био је управо Динеш.

"Монти се чуо гласно и јасно", каже Динеш. "Рекао је како би желео да од његова пепела Вероника да израдити дијамант којег би потом носила око врата. Таквим чудним захтевом помало сам био затечен. "

Веронику је та порука дословно осупнула: "Монти и ја били смо разговарали о таквој могућности ноћ пре него је умро. Динеш то никако није могао знати. За то смо знали само Монти и ја. Мени је то био први конкретнији доказ да је Монти уистину преживео смрт. "

Недуго потом ирски медиј Кристинa Kaлaхан добила је поруку за Веронику од Монтакjуa , једноставну и језгровиту. "Хтео ме је подсетити да посадим пролећни јечам", наводи Вероника. Будући да је Монтакjу био бивши стални секретар парламентарног одбора Националног синдиката фармера била је то тема блиска његовом срцу.

"Толика брига за правовремену садњу усева типична је за Монтија", смије се Вероника. Недуго након што је Монтакjу усавршио своје комуникацијске вештине медији широм света почели су добијати поруке за Веронику. Контактирали су је видовњаци из Британије, Немачке, Новог Зеланда и САД-а поручивши јој да је Монтакjу још увек страствено воли и да жели да она настави да ради на доказивању опстанка душе након физичке смрти.

"Људи умишљају да тако дубоко могу волети само млади", каже Вероника. "Да је само младалачка љубав толико дубока и страствена да може премостити смрт. Али то једноставно није истина. Ми смо сродне душе које се никада неће растати. ” И надаље смо повезани емоционално и духовно. "

За сво то духовно ћаскање од стране Монтакjу напослетку је чуо професор Гари Шварц са Универзитета Аризона. Професор Шварц један је од најистакнутијих светских стручњака на подручју паранормалних феномена, са зависти вредним пописом научних радова у својој каријери. Он је одмах уочио вредност настојања да се ступи у контакт с Монтакjуом.

Професор Шварц журно се прихватио истраживања и то строго научно контролисаног Монтакjуовог наводног повратка. Резултати су, након првих анализа, у најмању руку били задивљујући. Професор Шварц каже да се показало тачним преко 80% информација пренетих медијима од стране Монтакjуа. Током следећег истраживања стопа успешности попела се на више од 90%.

Монтакjуов је дух тачно описао тренутак смрти и место на којем се то догодило. Такође је описао начин на који је погинуо његов отац (у експлозији бомбе која је пала на њихову кућу) у Другом светском рату.

"Монти и даље живи", стога закључује професор Шварц . "Он нам преноси информације преко медија, односно видовитих особа” Нимало не сумњам да Монти наставља са својим радом, овај пут с друге стране. "

Ко је био Монтакjу Кен ?

Монтакjу је првенствено био велики истражитељ паранормалних феномена, а потом фармер и новинар, иако је од ових потоњих делатности зарађивао за живот. Годинама је био члан Друштва за истраживање паранормалних појава ( Society for Psychical Research) те је истраживао многе необичне појаве попут кругова у житу и живота после смрти. Због његовог "минулог рада" многи су истраживачи били мишљења да ако је ико способан вратити се из духовног света са доказима о животу после смрти, онда је то засигурно Монтакjу.

Једна од посредних потврда веродостојности феноменa могу бити и људи с којима се дотична особа дружи или с којима сарађује. У случају Монтакjу Кена, то су пре свега његови пријатељи др Руперт Шелдрejк и славни др мед. Џoн Едвард Мак . За оне који не знају, др Мак је био амерички психијатар, аутор чланака и књига и професор на Медицинском факултету Харвардског универзитета.. За биографију легендарног Лоренса од Арабије добио је Пулицерову награду, а словио је као један од водећих ауторитета на пољу контроверзног истраживања духовних или трансформацијских учинака отмица од стране ванземаљаца. Додатна потврда истинољубивости и поштених намера г. Кена и његове жене Веронике су допуштења др. Шелдрejку и породици др Мeка да се на веб страницама Задужбине Монтакjу Кена објављују чланци и о њима и њиховом рaду и деловању.

Поруке :

Монтакjу се супрузи Вероники обраћа сваке недеље с једном поруком, четири пута месечно. Поруке су разнолике, али посебну пажњу поклањају следећим темама: неуништивост живота и његов наставак након 'смрти'; вештачки изазване болести и патње којима су изложена бића на Земљи; ГМО храна; прелазак наше планетe у сферу виших вибрација, деловање 'добрих' и ' злих 'ванземаљаца; петљање ових потоњих с нашом ДНК у сврху потчињавања људске расе; спрега власти и корпорација (што је иначе дефиниција фашизма); контрола ума; медијско заглупљивање маса преко наметаних врста забаве; надолазећи потреси, поплаве и ерупције вулкана; збивања на тамној страни Месеца; намерно загађивање ваздуха, воде и хране; Кемтрejлcи, алтернативни поступци лечења итд .

Избор нeкиx Монтакjуових порука које говоре о глобалним стварима и догађајима.

Порука од 11. априла 2010.

Љубљена моја животна сапутнице, слика ми свакога дана постаје бистрија, а ваше разумевање о томе ко и шта је преузео власт над вашим светом постаје све очигледније. Питаш се, зар је човечанство заспало и зашто људи тога нису били свесни ? Одговор: човеку су расули пажњу и нагнали га да не размишља о битним стварима. Уместо да заузме место које му у сваком случају припада, дакле у доношењу одлука које имају значајни утицај на његов свет, његов су ум вешто преусмерили на разне видове забаве као што су спорт, телевизија, одржавање виткости, филмови у којима се исказује љубав према убијању и велича рат; олимпијске игре које се користе да вам одврате пажњу од 'њихових' настојања да завладају вашим светом. Морате признати да је план врло лукав и да је све досад добро функционисао; изазвали су рецесију и то тако да нико осим оних који су у то били укључени није знао шта се догађа. Али, захваљујући многим људима који су се латили сличних задатaкa као и ти душо, људима се отварају очи. Почињу дизати свој глас и преузимати одговорност те напокон отворено проговарају. Људи који стоје иза овог зла нису попут већине вас, а ти знаш да су вршили експерименте са људском расом и да је садашња ДНК већине људи 80-90% људска Људи који вас желе подјармити имају само 20-30% људских гена, они вас не желе, њима сте само непотребан вишак, а у свету којег желе створити постојао би само одређени проценат вас и то као робова. Ми у духовном свету и на другим планетама настојимо вас спасити од те страшне катастрофе. Они покушавају да вас спрече да верујете у свет духа и живот после живота, те у бића са других планета која једва чекају да вас поведу напред ка свету у којем ти зли људи неће моћи да преживe, јер таквима на вашој планети нема места.

Порука од 18. априла 2010.

Драга моја Вероника, био сам ти рекао да ће 2010. бити година откривања истине те да ће човек скинути окове лажи и обмана које су га држале заробљеног хиљадама година. Истину су скривали представници религије али и власти, а ти знаш да сам за живота настојао отворити расправу о свести, те да су препреке на које сам наилазио изгледале непремостиве, а блокирали су ме они који су свој лагодни посао стављали испред истине и поштења. Сада ме више не могу ућуткати, иако су тада одбијали да прихвате уверљиве доказе. Опет ћу поновити, научни естаблишмент и надаље остаје одлучан у својој нетрпељивости према свему паранормалном, али презир којег испољавају његови водећи гласноговорници има сва обележја крајњег очаја оних што се осећају окружени старим непријатељем који незадрживо надире. Хоће ли крах материјализма и победа исконски духовне филозофије нахранити гладне деце више, разрешити племенске сукобе, прекинути граничне спорове, подигнути стандард живота или изградити боље станове? Одговор, несумњиво, може бити само једно гласно ДА.

Уз то, неизбежан је одговор и тај да се коначно пружа нада и утеха милионима ожалошћених и тугујућих родитеља, деце и наших ближњих и вољених који сада могу осетити како наука прихвата да свест, независна од мозга и нашем концепту времена, опстаје и након смрти, и да 'преминуле' особе могу преносити своје мисли и потврђивати свој идентитет, као што ја чиним од свога преласка овамо пре шecт година. Како се клима буде мењала а расправе о стварима изван физичке равни поновно буду постајале прихваћене као норма, полако ће сазревати услови да се западњачки део човечанства ослободи лудачке кошуље материјализма. Тада ћете увидети да сте ипак само привремени станари у својем телу, а да је ваш задатак на Земљи ипак нешто више од задовољавања световних потреба и телесних жеља.

Погледајте шта се управо овог тренутка збива у вашем свету: могу ли научници или банкари променити ток прирoдниx катастрофа. Они могу контролисати само оно што могу купити новцем. Много сам вам пута говорио о природним катастрофама које се морају догодити ускоpo и промененaмa када човечанство отвара свој ум и почиње разумевати ко човек заправо јесте и почиње учити да живи као свесно духовно биће, које уистину јесте, вођено љубављу и духовношћу. Они који се налазе у Светлости то већ знају, а онима који се промаљају из таме у Светлост требаће рука подршке, која ће их благо усмерити ка Божанској светлости. Ти си мила моја, донела неописиво много светлости у мој живот, јер осећао сам се тако усамљен, погрешно схваћен и одбачен од најближе породице и оних који су покушавали да ометају мој рад ...

Сада доносе законе који још више ограничавају и контролишу слободу - неотуђиво право сваког људског бића. Требате се питати зашто се то чини, штa то они покушавају сакрити или заташкати? Потражите истину, једино ће вас истина ослободити. Поновно се осврните на оно што се догодило на Никејском сабору /* .. Сви проблеми са којима се суочава свет и они који га сада запљускују потичу од тада донетих одлука и договора заснованих на искварености и опакости. Ваши данашњи закони темеље се на ономе што је одлучено тада, а ваш свет је морао живети с последицама тих одлука које немају никакво упориште у Истини.

Обећавам ти душо да ће светлост љубави, поштења и правде поново засјати у свом непомућеном и исконском сјају. Човечанство ће живети у миру. Но, помно проверите оне којима бисте, како вам говоре, требало веровати, ништа не узимајте здраво за готово. јер они су вични намештању "поштеног израза лица" пред онима које желе преварити … Када бисте, попут мене, могли видети сушто непоштење и поквареност који владају у вашем свету били бисте ужаснути ...

Порука od 25. априлa 2010.

У свакој земљи има добрих људи и на њима је да поведу друге ка Истини. Готово ништа у вашем свету није онакво какво би требало бити. Данас људи готово аутоматски верују све што им се каже без икаквог поговора или преиспитивања извора из којих информације долазе, чак и када је видљиво да су сервиране информације недоследно. Они се приклањају лакшој опцији те иду линијом мањег отпора, и зато је ваш свет у страшном хаосу у којем живите. Када би људи само знали камо их њихово самозадовољство може одвести, брзо би се пробудили. Оним људима који себе доживљавају надмоћним и позваним да владају вашим светом, показаћемо да природним силама не могу управљати. Они сматрају да имају право да уништи појединце или групе које се не повинују њиховим захтевима и жељама. Говоре о глобалном загревању и покушавају вас навести да поверујете како је за то одговорно деловање човека, али то није истина. С кретањем Земље ка једној вишој енергији, сасвим је нормално да се догађају и промене у природи. Њима је то прилика да извуку још више новца и задобију још већу контролу. Постоје природне катастрофе, али има и вештачки изазваних катастрофа за које вас желе уверити да су природне. Но не наседајте таквим лажима и искривљавању истине; време је да се уздигнемо и почнемо излазити из бездана.

Време је сазрелo и сви се морате припремити; ово је година значајних догађаја и промена те прилично великих катастрофа. Они који током таквих збивања прелазе на нашу страну живота неће осећати ни бол ни патњу и уопште се неће сећати свога преласка када овамо, сигурни и заштићени, стигну у духу.

Ја ћу се вратити на Земљу да водим просвећене напред према једној мирној егзистенцији, слободној од рата, страха и контроле. И то је неминовно, као да је записано у камену, и много је пута предвиђано током ваше историје. Морам вам рећи да нажалост многи делови историје нису тачно приказани; они који су је писали преправили су је у складу са својим плановима. Вероника душо, ти и ја смо били присутни на Земљи много пута откад је створена, те смо беспомоћно гледали како се истина изврће а понекад и прекраја како би одговарала сврси властодржаца. С истином се човек мора суочити јер она кад-тад изрони на видело .

У једној од последњих порука Монтакjу се дотакао и Давида Ajкa познатог писца и демистификатора завера у светским размерама, који је написао неколико невероватних књига које су постале светски бестселери и његове најновије књиге, што је привукло oпшту пажњу.

Ево те поруке примљене 2. маја 2010. године у целости:

"Као што сам ти обећао душо, тренутно окупљамо праве људе који ће постати део нашег тима. Као што сам ја део Мреже на овој страни живота, тако ћете и ви имати сличну мрежу и заједно ћемо повести земљу напред у Ново доба просветљења за све. Не очекујте од религије да вас поведе напред, она је изневерила човечанство на свим нивоима. Моје је властито сведочанство доказ да живот после живота заиста постоји, а он засигурно није онакав каквог га описује религија. Представници религије ваc cпрeчaвaју да то истражите, али ионако знамо да су спаљивали људе на ломачи због тога што су ови комуницирали с духовним светом.

Чинили су те страхоте само зато да би прикрили истину о религији Страхом од казне спутавају вас да се отворите Духу. Много сам ти пута рекао да је страх попут кисеоника онима који вас контролишу. Погледај само шта су урадили у новије време како би створили страх, гнев и фрустрацију. Иако су све време уводили још већу контролу ви то нисте успевали опазити, јер вам је ум заокупљеним безбројним другим стварима. Правe вође овог препада крију се иза једне друге групе која стоји на истуренији месту, па су њени припадници постали жртвени јарци. Много је оних који су се продали за шаку долара и повластица. Контрола ума у томе игра велику улогу, а они који узде контроле држе у својим рукама чине то већ јако дуго.

Вероника, душо, када сам прешао на другу страну, у духовни свет, рекао сам да становити научник има криву слику о стварности, а сада знаш о чему сам ти био говорио. Један је од оних искоришћених да би посејао страх, а људи наивно верују да је оно што научник каже апсолутна истина, темељно испитана и истражена. Он не верује у могућност отварања портала према прошлости. Ти и ја знамо да је то оствариво; учинили смо то када сам био с тобом на Земљи. Показао сам ти будућност, што си ти пренела пријатељима, и на крају се све испоставило управо онако како сам ти показао. Ти си, мила, искусила контакт кроз више портала, не само кроз један, а биће их и много више.

Пре него што је човечанство инфилтрирани, човек је имао способност путовања у друге светове, могао је подизати тешке предмете и градити здања попут Стоунхенџа, или пирамида, створити таква чудеса као што је Невгранге. Човечанство ће поново обновити све те способности. Човек ће изнова научити управљати телом помоћу ума, преко моћи коју пружа свесност душе; поновно ће доћи до успоставе прекинутих спона. Свако од вас је племенито биће светлости, али вас нажалост израбљују и тлаче они који вас сматрају својим власништвом. Човечанство се буди, љубави моја. Сећаш ли се како сам ти на сеанси рекао да Давид Ajк пише књигу коју би свако требао прочитати. Молим те, душо, упознај јавност са детаљима тог исцрпног дела, у њему се износе докази да је све што сам ти говорио потпуно тачно. Објава те књиге савршено је темпирана и вођена из виших сфера. Када сам још живео на Земљи, будаласто сам слушао оне који су Давида Ajка приказивали као чудака којег се треба клонити, а не узимати за озбиљно. Још увек има оних који покушавају удаљити људе од Ajкoвих књига и истраживања, зато што једино преко појединаца попут њега људи имају прилику сазнати истину. Ово је време одлуке за све вас, сада сте стигли до раскрснице на путу.

Наслов те књиге/** Давида Ajка је „УCТAНИ ЉУДСКА РАСО, ДОСТА СИ КЛЕЧАЛА; ОВАЈ ЛАВ ВИШЕ НЕ СПАВА (HUMAN RACE, GET OFF YOUR KNESS, THE LION SLEEPS NO MORE). Манипулацију људске расе и природу стварности у тој је књизи Ajк подигао до нових нивоа увида. Хвала ти, љубави, пред тобом и онима којима можемо веровати су занимљива времена. Човечанству се истина не може више тајити ионако је била предуго скривана, због чега су многе ствари људској раси ускраћене.

Још једном се захваљујем свима вама који чините напор донети просветљење што већем броју људи. На који год начин то чинили, у свему је томе свако од вас појединачно врло битан. Ajк се пита: "Хоћемо ли пробудити наше стварне а неслућене могућности у виду бесконачне свести?" На вама је да одлучите.

О много тога треба размишљати док крочите напред наоружани храброшћу, предањем и одлучношћу да успете у откривању истине и обелоданите је свим људима. Ово је важна година, стога прихватите сваку понуђену помоћ. Ти, мила моја, на плећима носиш поприличан терет. Твој одани муж Монти. „

наcтaвљa ce .....

/ http://www.montaguekeen.com/page260.html /Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP