Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 117354
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6826382
Ko je na sajtu?
Imamo 28 gosta na mreži

ИМАJУ ЛИ ЕКСТРЕМНO СУШНA ЛЕТA У СРБИЈИ ВЕЗЕ СА ТАЈНОМ "КЕМТРЕЈЛСА" ?


11.10.2012. / pee-Академедиасрбијa

Приредио: Слободан Маричић

У Европи операција "Кемтрејлса" траје неколико година а у Америци чак десет. Не само теоретичари завере, већ и ауторитативни научници из читавог света говоре дa се по нечијем налогу («Тајна влада») врши интензивно "запрашивање" становништва ове планете из ваздуха.

Ради се за те сврхе специјално модификованим летилицама, које са веома великих висина избацују, односно, распршују одређене биолошке агенсе чији је тачан хемијски састав засад непознат, као и сама сврха због које се оваква једна операција обавља.

Без обзира на многе жалбе грађана, поготово у УСА, постојање овакве једне операције званично се негира, а сви они који о овоме јавно причају аутоматски се сврставају у категорију конспиративних теоретичара. Међутим нико од званичника не говори чему заправо служе да ваздушна "маркирања неба"

Стручњаци и познаваоци авио инжињеринга објашњавају да нормалне млазнице и бели трагови на небу настају од издувних гасова избачених из турбина авионских мотора, које се на висини преко 10000 метара претварају у ледене кристале и по правилу се могу одржати у ваздуху највише 20 минута.

За разлику од њих, хемијски млазови "Кемтрејлса" остају да буквално лебде у ваздуху веома дуго и онда се полако шире и повезују, формирајући облаке типа Цирус. Авиони очито имају тачне руте летења, па бели трагови настају најчешће у облику знака X или мреже.

У књигама Death from the Skies i Healing Codes for the Biological Apocalypse, Dr Len Horowitz тврди како се ради о распршивању приона, тј.одређене врсте беланчевина које су у стању да се под одређеним околностима претворе у кристале, а онда зависно од тога којим се фреквенцијама изложе, они изазивају одређене болести као нпр болест лудих крава, Creutzfeld Jacobs Sindrom и цели низ других здравствених поремећаја код људи, стоке и дивљих животиња.

Према Др Хоровитз-у, након што се сва популација планете инфицира прионима, онда је довољно да се одређени региони изложе електромагнетним таласима специфичних фреквениција, уз помоћ тзв. ХААРП система, преко сопствених или торњева за мобилну телефонију, ГВЕН торњева итд - да људи у том региону оболе од одређених болести или да се њихов ум уз помоћ кристала, који им се удисањем тих супстанци из ваздуха стварају у мозгу - програмира.

Постоје и неке веома озбиљне индикације да би се овде могло радити ио вештачком индуковање генетске мутације код човека.

Према неким теоријама, уз помоћ Кемтрејлса се креира и тзв. неутрална шупљина између земље и стратосфере кроз коју се много лакше могу емитовати тзв. "ЕЛФ таласи" (екстремно ниских фреквенција) који између осталог утичу на рад људског мозга и имају потенцијал да изазивају промене стања свести човека.

Многи истраживачи тврде како не можемо бити ништа више ментално програмирани него што то у овом моменту извесно јесмо. Они одбацују овај део теорије у вези менталног програмирања, док се намерно узроковање одређених болести озбиљно узима у обзир као једна од врло могућих метода којом тзв. «Тајна влада» планира да се реши сувишне популације, односно, да контролише број становништва наше планете, јер је то, наводно, и један од главних елемената планова тзв. Новог светског поретка.

Постоји такође и теорија езотеричарима и футуролога да се у овом случају ради о напорима за онемогућавање отварања портала са вишим димензијама (између 3Д и 4Д) који наводно треба да ускоро настане деловањем «Галактичког суперталаса» који треба да обезбедили већем делу људске популације да заједно са овом планетом пређе на једну вишу космичку раван постојања (тзв. - излаз из "подрума"). Хемијске компоненте као и бактерије, које се налазе у Кемтрејлсима онемогућиле би промене на људској ДНА, које би природно и спонтано настале под утицајем космичког таласа, а које су предуслов за један такав «Квантни скок».

Утицајем свих ових хемијских и биолошких агенаса на човеков организам обезбедило би се да он спиритуално падне и даље да функционише испод прага свесности. Са виших равни постојања гледајући, оно што ми подразумевамо под «свесношћу» - са правом свесношћу нема много везе, тј ради се о нашој како колективној, тако и индивидуалној - не-свести.

Ово ће вероватно потпуним лаицима бити мало теже за разумети, јер су сва наша веровања "у стањe наше пуне свести", као и тзв. «Концензус реалитет» веома вешто индуковани од стране једног контролног система који се састоји од две компоненте, од којих је једна хипердимензионалне природе (изван наше димензије битисања), док његова друга компонента још увек спада у тзв. «3Д», дакле у нашој димензији постојања, која је езотеричарима, научницима и истраживачима позната под именом - Илуминати. Тако многа наша веровања често немају никакве везе са реалношћу обективни (Матриx).

У сваком случају, ефекти Кемтрејлса кратко након распршивања ових аеросол специјалних агенаса из ваздуха, много људи у захваћеним подручјима оболи од разних респираторних поремећаја као и болести сличној обичном грипу. Све је то праћено и повећаним морталитетом код старијих особа и новорођене деце. Такође се код становништва јавља и једна општа летаргија, као и неки други симптоми обољења нервног система, повећана нервоза, раздраженост и немир и повећава потреба са коришчењем седатива а доцније и лаких дрога.

Такође је примећено да иначе здрава подручја која се редовно запрашују постају ускоро сушна, те је то навело многе научнике да закључе како се овде ради ио модификацији климе, мада може бити да је ипак изазивање суше само један од споредних ефеката хемијских агенаса који се бацају из ваздуха.

Хемијски cастав

Већ одавно једна већа група научника и истраживача повезаних широм света прати ове небеске активности, узима узорке из тих кемо-млазница и према налазима неких приватних лабораторија, у њима се дефинитивно налазе различити биолошки и патогени агенси, од микроорганизама, па до одређених метала као што су нпр. соли баријума и алуминијумске честице микронских димензија и неких вештачких супстанци које су потпуно непознате или нису производ земаљске науке због својих трансформација у ткиву људи.

До сада су у овим хемијским млазницама пронађени следећи агенси:

1. Псеудомонас Аеругиноса - бактерија која напада већином респираторни систем човека

2. Псеудомонас флуоресценс; изазива инфекције крви и респираторног система

3. Серратиа марцесценс - упала плућа, упала мозга, упала срчаног мишића

4. Мицопласма ферментес инцогнитус, врста патогеног микроорганизма за коју се претпоставља да је производ био-инжењеринга у америчким војним лабораторијама, а која је пронађена код 45% америчких војника, који наводно болују од тзв. Голфског синдрома.

5. Стрептомицес и друге врсте гљивица

6. Неке врсте квасца

7. Одређене бактерије које садрже специфичне ензиме који су у стању да измене геном човека

8. Соли баријума

9. Алуминијум у честицама микронских димензија; (интересантно је да људи који пате од Алцхајмерове болести имају већу количину алуминијума у мозгу)

10. Етхилене дибромиде (диброметан) Ц2Х4Бр2-канцерогени додатак за гориво и инсектицид, мириса сличног хлороформу; који изазива депресију ЦНС-а, едем плућа и надражава слузницу респираторног тракта; чини се да је он узрочник и карактеристичног кашља («кемтрејлса кашаљ») који се јавља код људи убрзо након запрашивања одређеног подручја

11. Дехидриране људске црвене и беле крвне ћелије (еритроцити и леукоцити)

12. Фиброзни филаменти (њихова улога је да омогуће одређеним микроорганизмима који се налазе у овој хемијској смеси да живи стигну до земље, јер би их нормални атмосферски услови уништили. Тако се на подручјима запрашивања могу наћи смеђе фибризне углавном беле нити сличне паучини, које су веома токсичне .)

13. Вируси и приони нису званично потврђени; њихово присуство се само нагађа

Све више је заговорника да је "Операција кемтрејлса" потпомогнута са 4Д технологијом (непознатим космичким биохемијским продуктима), и учешћем летилица - НЛО типа, које готово невидиљиво пролете небом да би се потом појавили трагови на небу.

http://realsightings.com/what's_in_chemtrails.htm

О чему се у феномену Кемтреjлс заиста тачно ради, за сада можемо само нагађати. С обзиром на тренутно стање свести већине људи, тешко је за очекивати да ће се у догледно време стати на пут овим манипулаторима живота на нашој планети. Ипак занимљиво је споменути да се феномен Кемтрејлса не јавља у земљама напредних технологија ван англо-америчког и НАТО савеза, као што су например Кина, Русија, Украјина, Кореја итд.

Видео (4Мб) на тему кемтрејлса можете даунлодовати овде:

http://www.indybay.org/uploads/chemtrails_high.wmv

Остали линкови на исту тему:

Millennium Greetings From The New World Order (or How I Learned to Love the Chemtrail Bomb) - excellent, detailed backgrounder. http://home.earthlink.net/~wolfmind/CT01.html

Chemtrail Crimes & Cover Ups - excellent information in detail http://www.carnicom.com/contrails.htm

Contrail Connection - Photos, discussion boards, reports of illness and spraying http ://www.contrailconnection.com/index.html

Will Thomas - the investigative journalist from Canada who broke the story and its related medical ramifications.  http://www.islandnet.com/~wilco/

Backgrounder and Photos http://www.islandnet.com/~wilco/investsky.htm

Will Thomas' Update http://www.islandnet.com/~wilco/mysites.html

ChemTrail Watch - lots of article, photos http://members.xoom.com/centrexnews/chemtrails/

Chemtrails, à la Carte http://www.lacarte.org/health/chemtrails/

http://realsightings.com/what's_in_chemtrails.htm

(Galaksija)Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP