Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 117365
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6826447
Ko je na sajtu?
Imamo 52 gosta na mreži

HAARP SE, OSIM U BARAJEVU, NALAZI I U ZEMUNU I KOLUBARI


05.10.2012. / ree-Akademediasrbija

Ne dajte se zavarati, postojanje antena HAARPA U Srbiji je činjenica. Dozvole za rad su date Amerikancima od stare vlasti  i sadašnja vlast ne zna kako da postupi....

Da američki antenski sistem HAARP, koji za cilj ima proučavanje klimatskih promena na planeti i vrši uticaj na Zemljinu jonosferu, ali i na mentalni sklop čoveka, i definitivno postoji u Srbiji, nema više nikakve sumnje. Prema izveštajima Univerziteta Stenford u SAD, HAARP se osim u selu Beljina kod Barajeva, u našoj zemlji nalazi i u Zemunu, a pre četiri godine bilo ga je i na lokaciji Kolubare.

Naime, čitalac „Pravde“, inače inženjer i fizičar po profesiji, poslao je našem mediju zvaničan izveštaj laboratorije za plazmu Instituta za fiziku u Beogradu, koji daje tehničke podatke o aktivnosti sistema HAARP na našem prostoru, i koji se može pogledati na adresi http://nova.stanford.edu/~vlf/IHY_Test/SharjahTalks/Sulic%20-%20Serbia.pdf.

Na ovom linku, na strani pet izveštaja, date su koordinate lokacije uređaja HAARP (44.50N 20.23E) za juni 2008. godine, koji se nalaze na teritoriji reke Kolubare, neposredno uz drobilanu u Kaleniću, gde sada tih uređaja nema.

Traženjem lokacije HAARP-a pozabavilo se više pojedinaca i grupa, od kojih je „SCB grupa“ sastavila izveštaj u vezi sa aktivnostima HAARP-a u Srbiji. Na osnovu ovog izveštaja, pronađena je prvo fotografija uređaja HAARP u Srbiji iz kataloga antena sa linka Univerziteta Stenford za mape sa lokacijama instalacija HAARP u svetu. Traženjem na „Guglu“ dolazi se do saznanja da se ova antena nalazi na krovu Laboratorije za plazmu u Zemunu, Pregrevačka ulica broj 118, koja pripada Institutu za fiziku u Beogradu.

S druge strane, žitelji Barajeva i dalje tvrde da su tokom prošle godine i sve do početka juna ove godine u ovom mestu viđali osobe u maskirnim uniformama bele boje, a meštani pretpostavljaju da se radi o Žandarmeriji. Takođe, Barajevčani su bili svedoci i gotovo svakodnevnih preleta aviona i po nekoliko puta iznad njihovih kuća, koji su ostavljali čudne pruge po nebu. „Pravdi“ su se javljali i meštani Barajeva koji su od početka maja, kada je sistem HAARP u Beljini krenuo sa dejstvom, osećali glavobolje i opštu malaksalost, i to su dovodili u vezu sa radom antenskog sistema u njihovoj blizini.

/Srpska dijaspora,novine serbske/Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP