Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 117354
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6826385
Ko je na sajtu?
Imamo 31 gosta na mreži

HRANA BUDUĆNOSTI ZAGLUPLJIVAĆE ČOVEČANSTVO I ČINITI GA NEPLODNIM


03.06.2012. / ree-Akademediasrbija

U 21. stoljeću većina parova neće moći imati djecu. Oni koji pak uspiju, dobit će mentalno zaostalo potomstvo.

Naime, ruski znanstvenici proveli su eksperiment kojim su dokazali da je glavna svrha genetski modificiranih organizama, uz profit naravno i spriječavanje prokreacije sljedećih generacija sisavaca.

Ovo je efekt kojeg priželjkuje i osnivač Microsofta, Bill Gates, koji je započeo borbu protiv porasta svjetske populacije. Danas zajednica milijardera baca tzv. ˝GM bombe˝, zamaskirane kao "dobrotvorne namjere" namjere, prema afričkim i azijskim zemljama.

Početkom 1990-tih, Nikaragva, Meksiko i Filipini bili su zahvaćeni strašnom epidemijom, a znanstvenicima je trebalo vremena da otkriju izvor. Savršeno zdrave mlade žene pobacile bi tijekom drugog ili trećeg mjeseca trudnoće. Daljnji pokušaji začeća imali su iste rezultate, što je na koncu završavalo neplodnošću. Liječnici su bili zbunjeni. Jedina poveznica u svim slučajevima bilo je podvrgavanje masovnom cijepljenju protiv tetanusa koji je nadgledala Svjetska zdravstvena organizacija, a financirala Rockefellerova zaklada.

Bilo je teško ispitati iskrenosti njihovih namjera. Ipak, katolička udruga ˝Comite Pro Vida˝ sa sjedištem u Meksiku, odlučila je testirati cjepivo i pronašla nešto zapanjujuće. Ono je, naime, sadržavalo humani korionski gonadotropin, što je hormon trudnoće koji proizvodi posteljica. No kako je hormon mogao biti dio cjepiva? Daljnje analize šokirale su znanstvenike. Kombinacija agenta protiv tetanusa i HKG-a stimulira stvaranje antitijela koja kasnije sabotiraju trudnoću i ženu čine neplodnom. Drugim rječima, cjepivo je bilo prikriveni oblik abortusa.

Kada je urota Rockefellera i WHO-a otkrivena, GMO su nastavili tamo gdje su oni stali. Prije dvije godine, ista stvar koja se dogodila u Nikaragvi i Filipinima, dogodila se u Zimbabweu i Gvineji. Ovaj put, žene koje su snosile posljedice, konzumirale su konzervirani kukuruz. No epidemija neplodnosti u zemljama Trećeg svijeta nije se dogodila slučajno.

˝Javna je tajna da su svjetske sile, posebice SAD, Japan, Kanada i EU zabrinute deficitom prirodnih dobara. UN ima službeni dokument koji svjetsku populaciju dijeli na glavnu, srednju i sporednu grupu, gdje spadaju zemlje u razvoju. Posljednju, koja sadrži i najviše populacije, trebalo bi iskorijeniti poput korova˝, objašnjava sociologinja Irina Aliverova.

Jedan od mehanizama užasnog programa kojeg podržavaju Gates, Rockefeller i američka vlada otkrio je Mitch Hein, predsjednik biotehnološke kompanije Epicyte. On navodi kako su antitijela uzeta od žena s rijetkim stanjem, tzv. imunološkom neplodnošću. Geni su izolirani i putem metoda genetičkog inženjeringa umetnuti u genom normalnog sjemena kukuruza kojim se opskrbljuju zemlje Trećeg svijeta. Hein objašnjava što se dešava ljudima koji konzumiraju takav kukuruz. Generalno, antitijela se hvataju za površinu sperme, te znatno otežavaju njezinu pokretljivost.

Svi oni koji znaju nešto o trgovini sjemenom u Hrvatskoj (povrća, žitarica), znaju također kako je najveći dio sjemena podrijetlom iz Nizozemske, točnije S&G Seeds koji je podružnica Novartisa.

To sjeme stiže svakojakim kanalima od kojih su mnogi ilegalni. To što su ilegalni, ne znači da sjemena dolazi malo, naprotiv.

Koliki je dio tog sjemena zapravo GMO, teško je utvrditi,ali jedan dio svakako jest.

Dakle, u Hrvatskoj se i te kako uzgajaju GMO biljke!!!

Švicarska agrokemijska grupa Syngenta i američki proizvođač kemikalija DuPont potpisali su ugovor prema kojem će jedan drugom dozvoliti pristup određenoj tehnologiji zaštite usjeva, priopćila je Syngenta, Procurile su informacije da Syngenta proizvodi GMO sjeme i da ga ima kupit u svim poljoprivrednim apotekama u Hrvatskoj, ovu informaciju triba provjerit. A DuPont je na lošem glasu, u drugom svijetskom ratu proizvodijo bojne otrove a danas otrove za (hranu) herbicide, insekcitide i ostale kemikalije za vaš vrt, polje...

/ Izvor : Twinks.hr./Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP