Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 108314
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6710251
Ko je na sajtu?
Imamo 55 gosta na mreži

DRAGI BOŽE KAKAV PATRIOTA !


22.04.2012. / Akademediasrbija

 Piše : Slobodan Maričić

Poseta Rudi Đulijanija bivšeg gradonačelnika Njujorka SNS-u izazvala je kod “Žute koalicije “ predvodjene totalno Žutim – Đilasom i nezaobilaznim Tadićem ogorčenje i pravu lavinu kritika u stilu : Đulijani je 1999. rekao da treba bombardovati Beograd ….. Sramota, treba mu pokazati ruševine itd…… !!! Žuta glasačka mašina u očaju, patriota do patriote, hoće da skaču sa novoizgrađenog mosta, gejevi plaču i viču nedamo dupe Djulijaniju i slične patriotske manifestacije…

Neverovatno licemerje !

Da se razumemo, Žute ne simpatišem, isto koliko i SNS, zajedno sa Čedom, Palmom, Vukom, manjinama i umišljenim veličinama, baš kao i onog novopazarskog muftiju siledžiju. Nemam favorita ni među ostalima, pa bi to mogla da mi bude kod čitalaca neka referenca da govorim iskreno.

Naravno, ne volim ni amerikance političare, vojnike i oficire, humanitarce, ambasadore, a posebno one koji govore da su nam prijatelji…. A ovaj Đulijani mi je važan isto toliko kao i izbori u Zambiji. Ali čova je došao u Srbiju, izašao pred novinare i mislim da mu je bilo jasno, kako nam je bilo 1999, jer je i sam prošao nešto slično kada su mu srušili one kule u Njujorku - njegovom gradu uz sve ostalo što se dešavalo 11. septembra, dve godine posle naših muka. ( Ima Boga jel tako ?) Dakle zna ili je naučio bar unekoliko, kako je to kada gledaš kako ti se ruši zemlja. Jel’ smo načisto sa mojim opredeljenjem ? Dobro.

Ajmo sada o kritikama. Kao patriota i nacionalista od 1999. godine gutam govna od ovih vlasti zbog poniženja, koja su nam priređivali svako malo. Da podsetim malo ove nove žute patriote:

Pa ko je prvi rekao da Srbiju treba (nastaviti) bombardovati ? Iz sigurne daljine i prijateljskog okruženja u Nemačkoj, reče li to legenda DS-a Zoran Đinđić ??? Aaaaaaa ? Jeli tako ??? Pa onda da ne nabrajam jednog za drugim sva vodeća govna iz EU koja su na čelu sa krvnikom Solanom dovodili u Srbiju ! Aaaaaaaa .... jel tako ??? Preskoćiću i sve sramote do onog odlaska bivšeg načelnika generalštaba i ministra nam odbrane Šutanovca na američki nosač aviona sa koga su letele rakete na Srbiju ! Šta će oni tamo, šta su bre oni tamo radili, šta su videli, šta su naučili ??? Ništa ! Samo su braćo Srbi tamo lizali cipele amerikancima i slikali se ko budale sa nekim šlemovima i šarenim prslucima, šatro ako bi pali u vodu. Specijalno za njih je priredjena vežba pranja palube, eto to je taj značaj.

Ali srce mi se cepalo, osećao sam se ponižen da bih mogao da propadnem deset metara u zemlju na dan kada je priredjen na Batajničkom aerodromu doček američkim pilotima koji su bombardovali taj isti aerodrom i celu Srbiju ! Te ubice su se šepurile šetajući pistama i maltene uzvikivali, e ono tamo sam ja razjebao, ono je Džo, a one rupe je napravio Džim. E onda im je organizovano razgledanje Beograda i onoga što su i što nisu pogodili …. Ko je doveo te ubice ? Ko jel, ja, moja baba , jel’ Vučić ili možda Koštunica, koji uskoro biti odgovoran što je zimus bilo minus trideset, ili Djilas ? Pa dovela je žuta banda na čelu sa Šutanovcem i priredila našim oficirima i srpskoj vojsci najveće poniženje od 6 aprila 1941. A gde su tada bile nevladine organizacije, puni fondovi za humanitarno pravo i nehumano postupanje, babe u crnim baletankama i cvetićima na ćelavim glavama da kažu : marš bre napolje vi zločinci, imamo mi dosta naših pedera !?

Pa nema nedelje da na sajtu vojske Srbije ne osvane neki tekst o savetovanju, vežbi, smotri ili razmeni poseta i učenju pesmica naših vojnika sa američkim debilima. Pa kako nam menjaju istoriju još će pisati da su Šesta lička i Brigada nacionalne garde iz Ohaja zajedno ratovale u II. Svetskom ratu.

Odakle pravo i moral Žutima, da se sada predstavljaju patriotama kritikujući Djulijanija za ono što je rekao. Pa ne smeju da zucnu o bombardovanju nikome ko dođe u Srbiju, nemački ambasador reče da Srbi To moraju zaboraviti, američki vojni stručnjaci diktiraju u pero postavljenja u srpskoj vojsci, nemački i američki špijuni sede u svim najvažnijim institucijama ove zemlje u raspadanju i upravljaju raspadom, a vodeći nam političari čitaju u naređenjima šta im je činiti. I kako je počelo ?

1999. maj – Đinđić : Bombardovanje Jugoslavije treba nastaviti i naterati Miloševića da preda vlast, to je jedini način ! A jel, tako ??? Pa o čemu sada pričaju Tadić, Đilas i ostali ???? Seru Braćo mila, seru, nestalo im argumenata ……. I misle da smo stoka bez pameti…

A naši “slobodni mediji pišu :

"Sramota je što je bivši gradonačelnik Njujorka Rudolf Đulijani, koji je 1999. godine rekao da je na Kosovu holokaust i da Srbija zaslužuje da bude bombardovana, danas došao da nas uči kako treba da razvijamo našu prestonicu", rekao je potpredsednik Demokratske stranke (DS) i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, juče u Kraljevu na konveniciji koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić.

Bože kakav patriota ?Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP